biggerg Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 to by som aj ja vedel:D spravil som to podla pokynu, ale to compatibility tam nieje:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 (upraveno) Ahoj klucí, Mám dotaz ohledně hry Rallisport Challenge 2 xboxE emulovane na xbox360.Hrál jste prosím někdo tuhle skvělou rally hru na xbox360.Mě bohužel ve hře při načítání některých tratí zčerná obraz a xbox360 uplně zatuhne musím ho uplně vypnout.Nevíte někdo proč to dělá nebo jak se opravit.Děkuji za odpověd Vítek Upraveno Září 25, 2014 uživatelem duffy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 cavte mam 4gb xbox360 rgh ...v nastaveniach som nastavil pouzivanie hddx,flash,syxex...vo file manager mi bohuzial ukazuje len flash a syxex..hddx tam neni.tiez v xexmenu mi ukazuje len usb0 a flash..dajte nejaky navrh ako to sprejazdnit pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.