lubas Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 tak jsem to zkoušel, stáhl sem si vice city a nefunguje mi. hlásí mi to chybu X:5805.0 B: 1884.0 v překladu že hra neni kompatibilni s xboxem. pritom kdyz sem se dival na ten seznam tak tam vice city je a na pal 50 pal 60 proste na vse. nevite co s tim?edit: tak už to funguje.. složka compatibility se ma napred cela smazat a az pak se tam muze nahrat ta upravena.. jinak to nefunguje.. :) Dany,můžu vědět okud jsi tu hru stahoval?díky,nemyslím tedy xbox360iso.com,zrovna pokud si ji netahal zrovna odsud? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 jo v poho, já sem ji našel nedávno a je tam hrozně moc her z origo xboxu. tohle je ona: http://xboxisozone.com/ :) právě si jeste stahnu san andreas a underground 2 a budu spokojenej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 jo v poho, já sem ji našel nedávno a je tam hrozně moc her z origo xboxu. tohle je ona: http://xboxisozone.com/ :) právě si jeste stahnu san andreas a underground 2 a budu spokojenej :D No jo no,já zase hledám Terminátor 3 Rise of the machines,mám origi.ale s tou se můžu jít vycpat,takže scháním neorig.:) ale bohužel,kdybys někde viděl náhodou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 ukážu ti kouzlo :D zkus na te strance co jsem ti poslal napsat do toho vyhledavace terminator 3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Jo je to tam:D,doufám že to pak rozběhnu, Astala vista babe:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Už jsem to konečně rozchodil, ale když se mi načítá hra,konkretně Crash Team racing, tak naskočí úvodní titulky o autorských právech a potom zustane už jen černá obrazovka. Nemůže to být třeba tím,že to mam zapojené přes HDMI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 crash team racing nevidím v podporovaných hrách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Já jsem měl za to, že s tím novým souborem compatibility půjdou všechny. Ale asi jsem se mýlil,že? Pořád půjdou jenom ty podporované? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 ano pořád půjdou jen ty podporované. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 A co když tam budu mít emaulátor,který zde byl zmiňovaný na první stránce?8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 no však ten mám i já, a podlě me je upravenej proto abysme mohli mi s RGH/Jtagem hrát původní xbox hry z HDD a né z dvd.. tak si to myslím já.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Dnes budu zkoušet to Terminátora,tak potom dám vědět,astala vista šulíni:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 mám problem. FSD mi nechce najít obaly na ty hry z původního xboxu. ostatní obaly na hry x360 mi to stáhne ale na to vice city a san andreas ne :/ dají se nějak nakopírovat manuálně? ID hry i podle serveru mi sedělo.. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 někde to tu už je ale musíš na pc (pokud máš vše zapojeno v jedné síti) napsat do řádku ve vyhledavače tj.kde je www.seznam.cz napsat ip xboxu tř.192.168.1.104 vyskočí přihlašovací údaje kde dáš do jmena i hesla : httpfsd (nebo fsdhttp nejsem doma abych vyzkoušel) a přihlasíš se vlastně do menu fsd najedeš na záložku game vybereš sekci a pak hru tam vše doplníš co chceš a vždy dole po úpravě save a obrázek naskočí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 počkej tak to hned zkusím.. ale moc tomu nechápu.. :D já mam netbook pripojenej k routeru a z routeru mi vede lan kabel do xka takze do adresy v prohlizeci napisu tu ip adresu co je dole v rohu napsana v FSD? Děkuju. už to šlape parádně.. myslel sem že se mi ty obaly nestáhnou. děkuju moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Prosím poradte mi jak tam dát ten emulator,nemůžu najít tu složku HddX, COMPATIBILITY!!! ve FSD není,a hry dávám do Hdd1 přes flešku.díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 a oteviras to v FSD pres file manager? ja kdyz ho otevru tak tam mam hdd1, hddX, Flash, Usb atd.. a kdyz otevru to hddx tak tu slozku hned vidim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 jasně ze otvírám přes file manager,právě že tam mám vše kromě HddX,už to mi je divné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 v nastaveniach FSD si musis zapnut aby is videl aj HDDX ... pripdne to skopiruj cez xex menu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Jo díky už to tam mám,bohužel hru jsem nerozjel toto mi píše: X:5829.0 B:1884.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 a tu slozky compability jsi jen nakopiroval nebo napred celou smazal? a o jakou hru se jedná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 ne nakopíroval a hra je ta ten Terminator3 jak jsi mi poslal ten odkaz, stránku však víš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 napřed musis uplne smazat tu puvodni slozku compability a pak tam nahrat tu novou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 aha,tak to je masírka,snad se to povede smazat teprve s RGH začínám,takže abych nesmazal něco jiného:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 tak si tu původní složku compability zálohuj a pak ji teprv smaž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.