lubas Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 tak jsem to tedy vymazal,ale zálohu bohužel neudělal(já blbec)hra se načte ale zmizí jen je slyšet muzika a je černá obrazovka co s tím musím celej xko restartovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 a jakou máš telku? jak to hraješ? pal 50 nebo pal 60? nektery hry nejdou spustit na pal 60.. a jestli chces tak ti zalohuju tu mou originalni slozku compability. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 no mám lcd 23 samsunga,no a ten soubor tedy můžeš no,ještě to zkusím změnit ten pal 50 a 60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 ještě mi prosím řekni kde to změním ten pal50 nebo 60,ku.. k vůli jedné hře takové drama.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 v nastaveni xboxu.. ne v FSD ale v puvodnim dashboardu, settings a v nejake polozce to je. tedka si nevzpomenu. nastavuje se tam rozliseni atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 jo to jsem tam byl,zkusím nějaké jiné rozlišení a potom ten tvůj soubor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 hm tak rozlišení nepomohlo,takže mám tam dát zpátky ten tvůj soubor?to ale to ta hra už nepůjde vůbec,jestli to dobře chápu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 ked mas VGA kabel tak mas moznost len PAL60 .. to je bohuzil velke obmedzenie kedze vacsina hier chce len pal50 ... tiez ma to stve a nerozbeham hry ako bloodrayne 2, crash nitro cart atd.. skoda .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 ne mám právě kabel HDMI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 hm tak rozlišení nepomohlo,takže mám tam dát zpátky ten tvůj soubor?to ale to ta hra už nepůjde vůbec,jestli to dobře chápu?? nemusis ho tam davat pokud budes chtit zkusit jinou hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 já tam mám i jiné rozlišení jako u pc:klasická rozlišení.ku...to musím nějak rozběhnout to není možný aby to nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 jen taková úvaha,když mám RGH tak je jedno jestli je hra v NTSC nebo PAL?víte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 ano je to jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 ano je to jedno hm,člověče mě to stejně nedá koukal jsem i na originál co mám doma,tam jenom píšou o Palu nic víc tam není,chtělo by to nějakého odborníka co vlastnil xko 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maskas Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Ja nevím, udělal jsem vše co tu bylo psane..smazal org.Compatibility(zalohoval starý)hry jedou krom Black..ten jede ,ale když dám v menu hry start,tak tma a jenom zvuk..ale když chci vyskočit do dashboard..tak to háže error x 5829.0 bez toho b.1... co tu píšou ostatní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 no sak ano. ze zadne hry se ti neukaze rychle menu kdyz macknes na ovladaci tlacitko kterym zapinas xbox.. do dashe se dostanes jen pres tlacitko Y. a s blackem jsou zrovna problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 No já zase mám hru a není z toho klasické ISO ale soubor NGR,samozřejmě Iso2god to nenajde,takže nevím co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 je to asi NRG... tj nerov image ... prerob ho , navod najdes v google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 Tak at zkousim co zkousim, tak mi to spustit nejde a ty chybove kody, ktere to pise vam, mi to nepise. Vypise to jenom: This original game is not supported on your Xbox 360 console. An update to support this game may be available. For more info, go to www.xbox.com/games. Uz fakt nevim, co bych vyzkousel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maskas Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 no tak potom to funguje:-) dík...když je to tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maskas Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 no sak ano. ze zadne hry se ti neukaze rychle menu kdyz macknes na ovladaci tlacitko kterym zapinas xbox.. do dashe se dostanes jen pres tlacitko Y. a s blackem jsou zrovna problémy. no tak potom to funguje:-) dík...když je to tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 je to asi NRG... tj nerov image ... prerob ho , navod najdes v google Díky,už na tom pracuji:thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Uz to tady morduju kluci od rana a nemuzu na to prijit, proste nikde nevidim tu slozku Compatibility na HddX zadne HddX tam nemam a na HDD1 zase nemam vubec slozku Compatibility :-) tak co ted? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 HDDX vidis v FSD iba ked si to povolis v nastaveniach... tak ci tak ja som to kopiroval cez XeXMenu a nebol ziaden problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkimitkiy Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 NAVOD JAK HRAT HRY S XBOXU1 NA X360 :psp: NEJDŘIVE SI STAHNETE SOUBOR COMPATIBILITY http://www.uloz.to/12822756/xbox1-games-o-xbox360-rar,TENHLE SOUBOR DATE DO XBOXU MISTO PUVODNIHO(TEN SI RAČI ZALOHUJTE) PŘES FTP,NEBO FLEŠKU,.NAJDETEHO VE SLOŽCE HddX,COMPATIBILITY.NYNI RESTART XBOXU. POKUD MATE STAHLOU HRU PRO XBOX1,MUSITE JI PŘEVEST PROGRAMEM ISO2GOD,A NASLEDNY SOUBOR KOPIROVAT DO SLOŽKY KAM DAVATE HRY,U MNĚ Hdd1,content,A MUŽETE PAŘIT :D ,(hry jsem skoušel s original iso hry pro xbox1 ,např crash nitro,bmx xxx,žadne upravene ) Diky - dost dlouho jsem se s*al s tim, jak rozchodit Futuramu a konecne to vali! :) EDIT: Tak sice to vali, ale co jsem to nainstaloval a zahral si, tak mi pri startu vytuhava FSDcko... :-/ :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.