dany_ Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 nevíte kam mám nakopírovat tu složku na slimu? nemam hddx a na hdd1 compatibility nemam a na onboardmu taky ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 jestli nemáš origo hdd tak je jasný že tam nebude, je potřeba ten oddíl vytvořit tímhle "HDD compatibility partition fixer" odkaz na stažení najdeš na googlu. Jen si raději zálohuj obsah hdd1 do pc, píšou sice že to může smazat jen ten oddíl s hddx ale mě to celej hdd rozhodilo takže jsem nakonec stejně musel formátovat ale to důležitý (oddíl hddx) tam zůstalo i po formátu :) btw, abys ty složky viděl je myslím ještě potřeba povolit zobrazování v nastavení fsd, nebo jestli připojíš hdd k pc a hdd otevřeš třeba přes xtaf tak to uvidíš bez problému, ale musíš tam ten oddíl mít vytvořenej :) btw2, pokud máte vga kabel a vyhazuje vám to tu hlášku že vga kabel nepodporuje pal50/pal60 nebo jak to bylo, stačí si vyčíst nand a změnit region konzole na ntsc. It works for me :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 tak nakonec jsem si všiml v nasteveni aby mi to ukazalo hddx atd.. tak sem to jen nahradil a funguje to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 tak nakonec jsem si všiml v nasteveni aby mi to ukazalo hddx atd.. tak sem to jen nahradil a funguje točau, kde si to změnil aby se mi to zobrazilo? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 no v nastaveni fsd.. prvni kolonka a pak je tam neco jako show system files nebo neco a v zavorce mas hddx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Září 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2012 Po posledním update Dashboard na 14719 mi nefunguje XBOX1 emulátor. Zkoušel jsem i re-formát HDDx partition... Když udělám re-formát, hlásí mi pak XKO1 hry tu chybu chybu X:5805.0 B: 1884.0 nebo co, když tam přehraju upravené COMPATIBILITY, při spuštění XK1 hry mi naskočí XKO1 logo, ale celé to zamrzne a jde to jen manuálně vypnout. Do update Dashboard mi to běhalo, neporadí někdo, co s tím ? Díky, DvB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Září 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2012 skus toto , nahraj oficialnu compatibility update ( ja som daval z CD-RW) ... a az potom tam prehraj hacked cmpatibility update... mal som DB rovaky ako ty ( ten ktor bol treba pri MP3 ) a XB1 hry fachali v pohode... ( MP1, crash atd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 Oficiální compatibility update nemám, kde se to dá stáhnout, prosím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirosik Odesláno Květen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2013 Zdárek , mám problém . Chci jsi nainstalovat emulátor ale k tomu potřebuju abych viděl tyto dva adresáře . V FSD 3 jsem si povolil pokročilej file manager ale ani v XeX menu či FM je nikde nevidím . Po připojení k PC přes FTP je to stejné . Nějaké řešení ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Květen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 No hlavně musíš vidět HDDx. V XeXMenu bys to měl vidět určitě. Pokud ne, zkus re-instalovat FSD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukstolda Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 (upraveno) NAVOD JAK HRAT HRY S XBOXU1 NA X360 :psp: NEJDŘIVE SI STAHNETE SOUBOR COMPATIBILITY http://www.uloz.to/12822756/xbox1-games-o-xbox360-rar,TENHLE SOUBOR DATE DO XBOXU MISTO PUVODNIHO(TEN SI RAČI ZALOHUJTE) PŘES FTP,NEBO FLEŠKU,.NAJDETEHO VE SLOŽCE HddX,COMPATIBILITY.NYNI RESTART XBOXU. POKUD MATE STAHLOU HRU PRO XBOX1,MUSITE JI PŘEVEST PROGRAMEM ISO2GOD,A NASLEDNY SOUBOR KOPIROVAT DO SLOŽKY KAM DAVATE HRY,U MNĚ Hdd1,content,A MUŽETE PAŘIT :D ,(hry jsem skoušel s original iso hry pro xbox1 ,např crash nitro,bmx xxx,žadne upravene ) Ahoj nevite někdo když mi nejde to smazani a nakopirovani compatibility a ani změna rozliseni na hdmi kabelu?...dik Upraveno Říjen 31, 2013 uživatelem lukstolda re Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Listopad 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2013 ludia mam rgh xbox360 4gb ako to spravit hry hram cez hdd externy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alister15 Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Je to easy...nevim co robíte.. :D v nastaven stačí zaškrtnou to zobrazení HDDX , pak jen nakopírovat compatibility a hru stahnes v iso a prevedes pres iso2god a nahodís na hdd1 a jedeš.. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alister15 Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Lidi, asi blbá otázka ale jde nějak změnit rozlišení těch her? Resp. stáhl jsem si SSX 3 ale nemám to přes celej obraz .. místo širokouhle mám kostku .. :D ale hádám že to nejde co? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mecone Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Jde, když nastavíš v System Settings rozlišení na 420p, tak sice všechno bude pěkně mázlý :D ale když spustíš XBOX 1 hru, tak bude pěkně ve fullscreenu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alister15 Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 ok dik zkusim, prozatim sem to vyřešil nastavení rozměru na tv ...nevypadá to zle :D uvidím co je lepší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alister15 Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Lidi všechny hry mi jdou jen GTA SA ne ... Eroor a.k.a. "x:5829.0 b:5829.0" , hledal sem na netu něco sem našel ale nějak si s tím nevím rady.. viz:.. GOT IT WORKING NOW! link to GTA GOD RIP (http://www.xbox360iso.com/mf-gta-san-t564535.html) USE GoD2ISO to convert the GTA SA GOD file to iso and then extract the files in a folder. Replace the default.xbe with this one (http://thepiratebay.se/torrent/3518686/) then transfer to xbox hdd. Always hit the default.xbe to play it. I use FSD filemanager Stahnou se 3 party rozbalim a mám tam rip hry....podle toho co sem četl tak to chápu tak že máms táhnout ten patchlej default.xbe nahradit ten co se stáhl v partech a pak to celý dát do isa a převéct na god ne? ...bohužel ISO2GOD mi to vytvořený iso nebere... nevíte někdo jak na to, popř. jiná rada? Díky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 kde to mam nakopirovat to compatibility??ked to tam nemam kde to hladat cez co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 ludia pomozte mi..ked v nastanveniach zaskrtnem ti file manager hddx tam potom mi tam len prida flash a exsyst nikde neni hddx ani compatibility kde to mam nakopirovat pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markys77 Odesláno Leden 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 a v tom xboxu mam ten soubor smazat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Leden 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 Pre vsetkych kto ma problemy - postupujte presne podla tohto navodu a nieje mozne bay vam to nefungovalo : http://www.realmodscene.com/index.php?/topic/35-how-to-play-xbox1-games-on-your-jtagrgh/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Leden 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2014 (upraveno) stiahol som tie veci co treba, pri instalaci partion 2 nic nevymaze,neposkodi? dufam zem i pojdu vsetky hry co mi sli doteraz:) Upraveno Leden 7, 2014 uživatelem biggerg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Leden 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2014 skusal som to podla toho navodu, vypise mi toto neviete co stym?.. create file erroris 2 device doss not exist or does not have a sector size compatible with 4k buffers. please note changers will not become active console has been powered off and rebooted. brought to you by xedev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Raška Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Ahoj prosímtě složku compabiliti vubec nemám na x360:D a mám rgh:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Znovu se zeptám, jestli sis to tu celý přečetl.... Nejenže odpověď na Tvou otázku tu je, ale taky se tu dozvíš, že crash team racing není podporovaná, čili ji stejně nerozjedeš... 7 stránek snad není takovej problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.