Zavorka Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 11mega!!!! uala!...zítra dám foto...a to je zatím jenom začátek!:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Sakra ja tomu nechapem :( nemozem prijst nato ako mam otvorit nejaky zavod s Prototype autom :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 Sakra ja tomu nechapem :( nemozem prijst nato ako mam otvorit nejaky zavod s Prototype autom :( myslim že musíš mít víc než 1 prototype pack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 mor na tebe šme*de!:D to už přeháníš nemyslíš???...tak tebe asi už nepřekonám:D.......tebe bych nedal ani s cheatama:DPS:zkouším tě překonat:D ... zatím 4.7mega:D přes noc to budu zkoušet dál...a zítřek prospím:D na jake tratí a kolik kol ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 Mam FW 3.52 M33 - 4 a stává se mi že když dam Race ... začne se to načítat .. a zůstane to u načítání. a Musim vypnout PSP. Máte někdo podobnej problém ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 hej tak to proste nechapu to dryftovani ... 17 mega .. tak to je narez .. ja jsem dal dneska svuj osobni rekor se Zondou - 769 000 ... dal teda nechapu jak to delate ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 11mega!!!! uala!...zítra dám foto...a to je zatím jenom začátek!:D No konečně-a pak že to nejde.Budu muset zvětšit můj rekortd-už se začínám bát:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 No já dal nejvíc 8mega.Mám FW 3.40 oea a funguje mi toakorát po vypnutí hry a spuště po čase mi to nechce načíst profil cariery a vypne mi to PSP,ale po druhym nebo třetim spuštění to už jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 nevíte někdo, co se po mě chce za auto, aby mě to pustilo do World Class League? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 No konečně-a pak že to nejde.Budu muset zvětšit můj rekortd-už se začínám bát:D to by si měl:D...no možná...8) uvidím estli nervem psp nerozbiju...i když mám náhradní na to druhým se nedá driftovat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 22.353.940!!! klepou se mi ruce z toho:D ...a to jsem mohl dát aspon 30mega...jenže trošičku delší dobu jsem jel rovně:( Screen eště nemůžu dát protože nemám jak to dostat z mobilu do compu...a ještě to bude trochu rozmazané...ale vyčíst se z toho dá!!! EDIT: tady je ten screen ale jak už jsem psal dost rozmazané HTTP://dl.wu.cz/DR.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 22.353.940!!! klepou se mi ruce z toho:D ...a to jsem mohl dát aspon 30mega...jenže trošičku delší dobu jsem jel rovně:(Screen eště nemůžu dát protože nemám jak to dostat z mobilu do compu...a ještě to bude trochu rozmazané...ale vyčíst se z toho dá!!! hele na jake trati si to dal ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 22.353.940!!! klepou se mi ruce z toho:D ...a to jsem mohl dát aspon 30mega...jenže trošičku delší dobu jsem jel rovně:(Screen eště nemůžu dát protože nemám jak to dostat z mobilu do compu...a ještě to bude trochu rozmazané...ale vyčíst se z toho dá!!! A sakra:!: Včera sem chtěl dát hodně a vůbe mi to nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 hele na jake trati si to dal ? :D bylo to USA Continental Drift ve World Class dal jsem to se Suprou Bulku založ ve sport clubu nějakou tabulku recordů v driftu...pouze Juiced 2... pak by jsme to rozdělily do tratí:) http://console-forum.net/showthread.php?t=14390 - Drift Club Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 škoda že musím být členem sport clubu a drift clubu.Nechci se přihašovat aby mě pak někdo nesoudil za malou účast.škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 škoda že musím být členem sport clubu a drift clubu.Nechci se přihašovat aby mě pak někdo nesoudil za malou účast.škoda tak snad budeš soutěžit ve Drift clubu ne? přihlaš se tam pls...ty si soupeř:D ... možná i bulk(zatím newim) pls udělej to pro mě:) a nebo zrušim tu podmínku být ve sport clubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 uvidím-snad se přihlásím-já teď nemám moc času a od pondělka sem nedriftoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 uvidím-snad se přihlásím-já teď nemám moc času a od pondělka sem nedriftoval já od toho recordu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 Hele já vás fak nechápu... teď jezdim ten Driftovací závod kde musíš jet ceou dobu v jenom driftu ( nevzpomenu si jak se to jmenuje ) a nemůžu to udržet dýl než na 280 000... viz muj podpis :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 já na driftování se*u nejlip mi se driftovalo v NFS Rivals :D a nak na PC :D:D:D ale to jako fakt nežeru aby zavorka dala 22 melcků :D nejakej cheat :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 já na driftování se*u nejlip mi se driftovalo v NFS Rivals :D a nak na PC :D:D:D ale to jako fakt nežeru aby zavorka dala 22 melcků :D nejakej cheat :D:D:D že by?:D:D:D ne já nikdy...sotva vidím jak někdo cheatuje v cs a mám chut zabíjet...chetuju možná max v gta:) ale ten record je poctivej:) ...až zprovozním remotejoy tak nahraju nějakej record...tedka dávám s jistotou max 13mega:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 nějakej tip na driftování by nebyl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 :D jo byl potit se ať nenarazíš, a jesi narazíš tak dej restart, tohlke je muj tip :D:D:D:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 Takže se můžete přihlásit do drift clubu bez nutností být ve sport clubu.I když nezajíždíte miliony tak to vůbec neva-jde tu o zdokonalení.Poměřte zručnost v driftu s ostatními. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 ty jo,.......pro me je to naky moc tezky......ja ted za boha nemuzu udelat 250000 jednim driftem:-o.........udelam max 50000:D....jo a taky se vam nekdy stava ze kdyz narazite tak se auto rizjizdi treba na 5-6.....me teda jo.....a dost me to se**....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.