zhouba Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Ahoj, Dnes se mi dostala do ruky mechanika LiteOn iHAS 124 C s verzi FW: LL02 ze 23/11/2011. Bohuzel prodejci na svych webech neuvadeji komplexni informace tak jsem si nabehl ... :( mno neva v IT ma každá věc nejake reseni ... Mate nekdo informace o teto verzi mechaniky ? Současné verze BurnerMax FW tuto "revizi" neznaji. Neni to ani A, ani Y ale nove C. Nepodarilo se mi zatim dohledat nejake kloudne info zdali se da ubehat pro XGDR3. Diky za postřehy/zkušenosti ZhOuBa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Leden 27, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Jelikož je základ FW iXtreme Burner MAX postaven u mechanik iHAS124 na OFW AL0S, tak na novou revizi mechaniky se značením OFW LL0X aplikovat nepůjde. Stejně jako modely A a Y nejsou podporované, ani s novějšími modely nebylo v době tvorby Burner MAX počítáno. Jak vidno, nastala doba obměny FW u Liteonu, pochopitelně údaj o revizi málokdo na svém webu uvede (většinou se uvede jen model iHAS124) a tak se revize B zřejmě pomalu ale jistě začnou stávat vzácností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zhouba Odesláno Leden 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Souhlas, možná projde inovací i množina podporovaných mechanik ... Je v tom opravdu tak zásadní rozdíl že se to "nedá napasovat" na novější generace ? Není se spoléhat na to, že celý svět pojede na jednom typu mechaniky při současném tempu vývoje "krátkozraké" Nepotřebuje někdo bezcenou mechaniku ??? :) Zh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Otázka je, do jaké míry bude obměna FW náročná, je klidně možné, že vzhledem k vývoji situace c4eva svůj FW následně upraví a vydá novou verzi pro jiné revize mechaniky, ale to je otázkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 makelele7 Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 ahoj mam dotaz jestly se da flashnout iHAS LiteOn 124 s revizi D ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Únor 2, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 Nedá. Pro tuto mechaniku nebyl FW iXtreme Burner MAX napsán. Brzy bude u mě opět možnost zakoupit tu správnou revizi "B" s již aplikovaným FW :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Consolero Odesláno Únor 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2013 Pokud ma nekdo zajem o nahradu mechaniky za iHAS124-19 s revizi B, nevahejte mi napsat. Mam v nabidce mechaniky ktere taktez umi napalit plny obsah dat jako tomu je u stareho modelu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 reawow1468627327 Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 Nedá. Pro tuto mechaniku nebyl FW iXtreme Burner MAX napsán. to je divne mam pujcenou liteon rev. D a fubguje bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mariosa Odesláno Srpen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 Cus, myslite ze bude vhodna tato mechanika: https://www.mironet.cz/liteon-ihas124-cerna-dvdrwram-vypalovacka-sata-bulk+dp198831/#forum . Nekupoval ji tu nekdo posledni dobou, ze by vedel jakou muze mit revizi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zhouba
Ahoj,
Dnes se mi dostala do ruky mechanika LiteOn iHAS 124 C s verzi FW: LL02 ze 23/11/2011.
Bohuzel prodejci na svych webech neuvadeji komplexni informace tak jsem si nabehl ... :( mno neva v IT ma každá věc nejake reseni ...
Mate nekdo informace o teto verzi mechaniky ?
Současné verze BurnerMax FW tuto "revizi" neznaji. Neni to ani A, ani Y ale nove C.
Nepodarilo se mi zatim dohledat nejake kloudne info zdali se da ubehat pro XGDR3.
Diky za postřehy/zkušenosti
ZhOuBa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.