zhouba Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2012 Ahoj, Dnes se mi dostala do ruky mechanika LiteOn iHAS 124 C s verzi FW: LL02 ze 23/11/2011. Bohuzel prodejci na svych webech neuvadeji komplexni informace tak jsem si nabehl ... :( mno neva v IT ma každá věc nejake reseni ... Mate nekdo informace o teto verzi mechaniky ? Současné verze BurnerMax FW tuto "revizi" neznaji. Neni to ani A, ani Y ale nove C. Nepodarilo se mi zatim dohledat nejake kloudne info zdali se da ubehat pro XGDR3. Diky za postřehy/zkušenosti ZhOuBa Citovat
0 Moderators drak3go Odesláno Leden 27, 2012 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 27, 2012 Jelikož je základ FW iXtreme Burner MAX postaven u mechanik iHAS124 na OFW AL0S, tak na novou revizi mechaniky se značením OFW LL0X aplikovat nepůjde. Stejně jako modely A a Y nejsou podporované, ani s novějšími modely nebylo v době tvorby Burner MAX počítáno. Jak vidno, nastala doba obměny FW u Liteonu, pochopitelně údaj o revizi málokdo na svém webu uvede (většinou se uvede jen model iHAS124) a tak se revize B zřejmě pomalu ale jistě začnou stávat vzácností. Citovat
0 zhouba Odesláno Leden 27, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 27, 2012 Souhlas, možná projde inovací i množina podporovaných mechanik ... Je v tom opravdu tak zásadní rozdíl že se to "nedá napasovat" na novější generace ? Není se spoléhat na to, že celý svět pojede na jednom typu mechaniky při současném tempu vývoje "krátkozraké" Nepotřebuje někdo bezcenou mechaniku ??? :) Zh Citovat
0 Zoombik Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2012 Otázka je, do jaké míry bude obměna FW náročná, je klidně možné, že vzhledem k vývoji situace c4eva svůj FW následně upraví a vydá novou verzi pro jiné revize mechaniky, ale to je otázkou... Citovat
0 makelele7 Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2013 ahoj mam dotaz jestly se da flashnout iHAS LiteOn 124 s revizi D ? Citovat
0 Moderators drak3go Odesláno Únor 2, 2013 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 2, 2013 Nedá. Pro tuto mechaniku nebyl FW iXtreme Burner MAX napsán. Brzy bude u mě opět možnost zakoupit tu správnou revizi "B" s již aplikovaným FW :-) Citovat
0 Consolero Odesláno Únor 3, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 3, 2013 Pokud ma nekdo zajem o nahradu mechaniky za iHAS124-19 s revizi B, nevahejte mi napsat. Mam v nabidce mechaniky ktere taktez umi napalit plny obsah dat jako tomu je u stareho modelu ;-) Citovat
0 reawow1468627327 Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2013 Nedá. Pro tuto mechaniku nebyl FW iXtreme Burner MAX napsán. to je divne mam pujcenou liteon rev. D a fubguje bez problemu Citovat
0 Mariosa Odesláno Srpen 24, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2014 Cus, myslite ze bude vhodna tato mechanika: https://www.mironet.cz/liteon-ihas124-cerna-dvdrwram-vypalovacka-sata-bulk+dp198831/#forum . Nekupoval ji tu nekdo posledni dobou, ze by vedel jakou muze mit revizi? Citovat
Otázka
zhouba
Ahoj,
Dnes se mi dostala do ruky mechanika LiteOn iHAS 124 C s verzi FW: LL02 ze 23/11/2011.
Bohuzel prodejci na svych webech neuvadeji komplexni informace tak jsem si nabehl ... :( mno neva v IT ma každá věc nejake reseni ...
Mate nekdo informace o teto verzi mechaniky ?
Současné verze BurnerMax FW tuto "revizi" neznaji. Neni to ani A, ani Y ale nove C.
Nepodarilo se mi zatim dohledat nejake kloudne info zdali se da ubehat pro XGDR3.
Diky za postřehy/zkušenosti
ZhOuBa
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.