Mat Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Zdravím, mám problém. PSP mi leželo delší dobu v šuplíku a když jsem ho vytáhl, tak přes displej byly svislé čáry. Před tím, než se mrknu po novém displeji se chci se zeptat, zda je chyba v displeji nebo je třeba špatná základovka? Za každou odpověď či názor děkuji. Omlouvám se za kvalitu fotky. Uploaded with ImageShack.us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Chtělo by to rozebrat a podívat se jestli není poškozenej konektor na desce nebo flex kabel od displeje, případně uvolněnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mat Odesláno Leden 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Tím to není, psp jsem rozebral, displej odpojil a připojil ale problém pořád trvá. Flex poškozený není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Přitlač na místo na základnín desce označené na téhle fotce červeným rámečkem http://imageshack.us/photo/my-images/17/00002432h.jpg/ Z druhý strany desky je gpu který by mohlo tohle dělat a když desku prohneš, zlepší se kontakt a mělo by to přestat, pokud to bude dělat pořád, tak novej displej. Nejspíš bude někde v rohu naštíplej a takhle to blbne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mat Odesláno Leden 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Tak bohužel, toto taky nepomohlo :( každopádně díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mat Odesláno Leden 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Chci si tedy objednat nový displej, ale všude požadují odbornou montáž...bez ní samozřejmě neuznají reklamaci. Co vy na to? Má smysl si to nechávat odborně namontovat nebo ne? Kolik vůbec taková odborná montáž stojí? Podle mě jsou to zbytečně vyhozený peníze, ale co kdyby to byl nějakej vadnej kousek kterej by po pár dnech odešel... Díky za každej váš názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Chci si tedy objednat nový displej, ale všude požadují odbornou montáž...bez ní samozřejmě neuznají reklamaci. Co vy na to? Má smysl si to nechávat odborně namontovat nebo ne? Kolik vůbec taková odborná montáž stojí? Podle mě jsou to zbytečně vyhozený peníze, ale co kdyby to byl nějakej vadnej kousek kterej by po pár dnech odešel... Díky za každej váš názor. Sam displej neodchazi. Na odbornou mozntaz kasli. A hlavne ho nekupuj v CR od tech vydriduchu, co si prirazeji silene ceny, ale kup z dx nebo z ebaye. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bogi Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Chtěl jsem se zeptat jak je na tom poštovné z DX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Chtěl jsem se zeptat jak je na tom poštovné z DX Myslim že z DX je poštovné grátis) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bogi Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 tak to je príma Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.