cder Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Prosim vas o radu - koupil jsem si Wasabi, takze bych kvuli pristupu na Live rad odstranil flash z mechaniky. Poradite mne, jak na to? Od flashera mam k dispozici DVDcko s nasledujicimi soubory: Dummy.bin Identify.bin Inquiry.bin Key.bin Lite_CFW.bin Serial.bin Poradite, jak mam mechaniku odflashovat, abych mohl na Live, prosim? Budou mne k tomu stacit vyse zminovane soubory nebo jeste potrebuji neco dalsiho? Mechanika: DG-16D2S-09C (Philips & Lite-On) X-box: PHAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Unflash je v podstatě stejná operace jako flash akorát se do mechaniky nahraje oficiální fw tj potřebuješ k tomu stejné vybavení.To odhaduji asi nemáš takže znovu za svým flasherem kde dostaneš určitě slevu na opakovaný zásah. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
cder
Prosim vas o radu - koupil jsem si Wasabi, takze bych kvuli pristupu na Live rad odstranil flash z mechaniky. Poradite mne, jak na to?
Od flashera mam k dispozici DVDcko s nasledujicimi soubory:
Dummy.bin
Identify.bin
Inquiry.bin
Key.bin
Lite_CFW.bin
Serial.bin
Poradite, jak mam mechaniku odflashovat, abych mohl na Live, prosim? Budou mne k tomu stacit vyse zminovane soubory nebo jeste potrebuji neco dalsiho?
Mechanika: DG-16D2S-09C (Philips & Lite-On)
X-box: PHAT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.