Lopik21 Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Jestli jo tak mi napiste prosim kde to jde... dekuju moooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Jestli jo tak mi napiste prosim kde to jde... dekuju moooc Doporučené vypalovačky Liteon iHAs jsou jen SATA, tedy do stolního PC.Můžeš já ale připojit přes SATA-USB převodník i k notebooku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lopik21 Odesláno Leden 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Mohl by jsi mi to prosim te najit nekde na netu i s prislusenstvim ze bych jsi to jen obednal ? :-) a pak uz by meli jit palenky bez problemu jo?? pac ja kdyz palim tak jse vse vypali na 100 % a mam to az po okraj mam vypalovacku samsung HM321HI . dekuju moc za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Mohl by jsi mi to prosim te najit nekde na netu i s prislusenstvim ze bych jsi to jen obednal ? :-) a pak uz by meli jit palenky bez problemu jo?? pac ja kdyz palim tak jse vse vypali na 100 % a mam to az po okraj mam vypalovacku samsung HM321HI . dekuju moc za odpoved Liteon iHAS můžeš koupit rovnou tady na fóru včetně převodníku na USB a rovnou i s upraveným Firmware. http://console-forum.net/tema/126495-p-siroka-nabidka-produktu-xecuter-pcb-pro-mechaniky-9504-0225-0401-1071-a-dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lopik21
Jestli jo tak mi napiste prosim kde to jde... dekuju moooc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.