Bombaudeu Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Zdarec, chtěl jsem se zeptat na Váš názor co se her na PSP týče. Momentálně mám: "God of war ghost of sparta" "GTA LS "Gran Turismo "Tekken 6 "Cars 2 "Dexter "FIFA 12 "Assasin Creed Všechny tyto hry mě chytli, jsou super. Halvně GOWGOS. Je nějaká hra kteru bych si neměl nechat ujít? Chtěl bych něco ve stylu Diablo. Můžete prosím doporučit? Ještě by mě zajímal názor na hry typu Call of Duty na PSP. Moc si to nedokážu představit jak to jede a jaký je herní prožitek s porovnáním hraní na pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finish Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 Mno Call Of Duty na psp ma velmi sklamalo. Ale naopak medal of honor heroes 1-2 ma strašne bavily odporučám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Genesis Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Je tu asi 10 těch topiců, proč zakládat další ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catlter Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 nwm, ale podle mě je nejlepší Socom us navy seals fireteam bravo 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Mé TOP hry na PSP: Resistance: Retribution Midnight Club: LA Remix Motorstorm: Arctic Edge Medal of Honor: Heroes Worms 2 Dungeon Siege: Throne of Agony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bombaudeu Odesláno Březen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Třeba proto že jsou tam odpovědi staré 2 roky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danuj94 Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 přesně teken 6,invizimals shadowzone,flat out head on,resistance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayfish Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 jednoznacne motorstorm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 Hry co doporučuju : Naruto shippuden ultimate ninja impact Lamecraft - zabaví na dlouho :) UFC 2010 - nikdy neomrzí God of war ghost of sparta :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wurusczech Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 Jeste znám jako dobré hry které mě neomrzely :) : Tekken Dark Resurrection - Přijde mi lepší než 6tka Fight Night Round 3 - Asi nejlepší řešení když si chcete zaboxovat :) UFC 2010 - Název odpovída za všechno ... :) God of war - Je jedno jaký díl :) všechny jsou dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nunak00 Odesláno Červenec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2012 Já mám rád hudební hry, takže: Hatsune Miku Project Diva -extend- (初音ミク Project Diva -extend-) - I když mám 100%, hraju pořád dokola :D Hatsune Miku Project Diva 2nd (初音ミク Project Diva 2nd) - Taky dobré, ale nejnovější díl je nejlepší Hatsune Miku Project Diva (初音ミク Project Diva) - Nejhorší díl z celé trilogie, i když to UI v menu je moc pěkné ;) K-On! Hókagu Raibu!! (けいおん! 放課後ライブ!!) - Kdo zná seriál, ví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
After.LIFE Odesláno Červenec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2013 No je jich spousta, ale Silent Hill Shattered Memories patří mezi TOP.... Jak grafikou, tak atmosférou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Červenec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2013 Metal Gear Solid Peace Walker a Portable Ops Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červenec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2013 ještě tu nepadlo Dantes Inferno, když už se oživuje takhlec starší příspěvek :D je to srovnatelný s GOW.. super hratelnost i grafika až na pár detailů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.