Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zkušenosti s neoriginalnimi ovladači wii remote


Janek1468625948

Otázka

Zdravím,

Koupil jsem na aukru wii remote plus i s nunchuckem (super cena jen 530kč). Samozřejmě jsem napsal kladný komentář, protože vše jelo jak mělo. Ale asi po týdnu přestal fičet nunchuck a teď začíná blbnout i remote. Kurzor přeskakuje a nejde s tím hrát, když udělám reconect tak to na chvíli jede. Staré remote jedou v pohodě (ale není u nich motion plus).Tak se chci zeptat jaké máte zkušenosti vy s wii remote neoriginálními. Smůla je ještě v tom, že jsem objednal další ovladač na aukru. Tak jsem zvědav co to zas bude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Z aukra kupujes vzdycky cinany... psal jsem to tu uz asi stokrat... NEBRAT NEBRAT NEBRAT... :)

Nunchaky oznacuji cinani jako garbage (odpad) a jejich zivotnost a funkcnost je neco tak nestabilniho ze je skoda to popisovat... Remote samotny je sice spatny ale porad neni tak spatny aby se nedal pouzit pri prilezitostnem hrani (hlavne nekupovat takove ty HAMA) ale pokud je tam WMP tak v tu chvili bych se tomu vyhl obloukem... vetsinou neni schopny spravne fungovat remote s WMP a nunchakem... (WMP byva nejslabsi clanek)

Moje rada... koupit si dva ovladace originaly...a dva cinu... kdyz hrajete ve dvou tak si vemete vzdy originaly a pokud prijde navsteva a je nejaka hra pro 4 tak vetsinou nepozna rozdil (pokud vyslovene ovladac nedela blbiny)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Už jsem přišel na to, že když u toho číňana jsou jen dva dílky baterie tak blbne. Takže častěji nabíjím a je to zatím v pohodě. Originály mám bez motion plus. Takže nemůžu srovnávat, ale když je číňan nabitý tak jede zatím v pohodě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Na Aukru nekupovat! Predrazene shity! Kdyz uz, tak na dx - nekdo tu na foru kdysi psal recenzi na jeden konkretni ovladac (s motion plus) - na dx jich je hodne, proto je docela dobre vybirat dle doporuceni - a ja sam jsem ho koupil a za tu cenu super. Oproti originalnimu jen:

1) vic sviti LEDky

2) hur vibuje (vic vrci a mene vibruje)

3) obcas se zamackava "A"cko ... coz je asi nejvetsi problem z celeho ovladace a bojim se, ze pri castejsim hrani to Ackou jednou zapadne a uz nevyleze..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No s tím přebuzeným reprakem i toho číňana to je pravda. Musel jsem to v nastavení ubrat. A v ovládačích používám taky nabíjecí baterky. A dokonce ty z tesco, které mají jen 1300mAh. Jsou nové. A u origoš ovladače po nabití svítí všechny 4 dílky a vydrží celkem dost dlouho. U číňana po nabití 3 dílky. Na to že to jsou tesco baterky tak jsem s nimi spokojen. Ani jsem to nečekal že tolik vydrží. Za ty peníze dobrý kup. No ještě jedna věc ten číňan reaguje později při zapínání a je víc vystouplé tlačítko domečku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu