Jamall205 Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 zdravim poradte mi prosim jak ziskam dvd key.bin v xboxu mam liteon DG-16D4S FW Ver.:0225 zkousel jsem hledat tady na foru ale nic jsem nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 zdravim poradte mi prosim jak ziskam dvd key.binv xboxu mam liteon DG-16D4S FW Ver.:0225 zkousel jsem hledat tady na foru ale nic jsem nenasel Odneseš to k někomu, kdo z toho umí ten klíč vyčíst a má k tomu vybavení.V sekci x360 prodám takových lidí najdeš dostatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jamall205 Odesláno Únor 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Odneseš to k někomu, kdo z toho umí ten klíč vyčíst a má k tomu vybavení.V sekci x360 prodám takových lidí najdeš dostatek. takze na to musi bejt naky specialni vybaveni??? napichnout mechaniku pres sata do pc a pres nejakej program to nejde potrebuju ten key jen nacist ne zmenit ale jinak dekuju za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jamall205
zdravim poradte mi prosim jak ziskam dvd key.bin
v xboxu mam liteon DG-16D4S FW Ver.:0225
zkousel jsem hledat tady na foru ale nic jsem nenasel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.