Jamall205 Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2012 zdravim poradte mi prosim jak ziskam dvd key.bin v xboxu mam liteon DG-16D4S FW Ver.:0225 zkousel jsem hledat tady na foru ale nic jsem nenasel Citovat
0 xmod Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2012 zdravim poradte mi prosim jak ziskam dvd key.binv xboxu mam liteon DG-16D4S FW Ver.:0225 zkousel jsem hledat tady na foru ale nic jsem nenasel Odneseš to k někomu, kdo z toho umí ten klíč vyčíst a má k tomu vybavení.V sekci x360 prodám takových lidí najdeš dostatek. Citovat
0 Jamall205 Odesláno Únor 2, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Únor 2, 2012 Odneseš to k někomu, kdo z toho umí ten klíč vyčíst a má k tomu vybavení.V sekci x360 prodám takových lidí najdeš dostatek. takze na to musi bejt naky specialni vybaveni??? napichnout mechaniku pres sata do pc a pres nejakej program to nejde potrebuju ten key jen nacist ne zmenit ale jinak dekuju za odpoved Citovat
Otázka
Jamall205
zdravim poradte mi prosim jak ziskam dvd key.bin
v xboxu mam liteon DG-16D4S FW Ver.:0225
zkousel jsem hledat tady na foru ale nic jsem nenasel
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.