Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nemůžu přehrát stažené hry : hlásí to chybu.


koprivikova

Otázka

Ahoj

:)

Mam PSP 2004 (Systém Software: 5.50 GEN-D (Full) ) mam ho už asi rok a je odkoupený. Hry si stahuju a vždycky fungovali.Pár měsíců jsem na něm nehrála ani nic nedělala a teď jsem ho zapnula a začla hrát, druhý den však když jsem hry chtěla spustit řeklo to ''The game could not be started (80020321) ... Co mam dělat ? Prosím poraďte ! :) Děkuji !!! ... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ahoj , tohle se mi stávalo u her, které vyžadovaly ovladač M33, nastavuje se ve VSH menu (zmačknutím SELECT), ale vím že poslední hry nejdou hrát na starších CFW, doporučuji naistalovat CFW 6.20 PRO B10 pernament, zaručeně to pojede. Na tvoje PSP 2004 by měl jít nainstalovat pernament, jestli zrovna nemáš desku TA-088v3, v tomto případě bych volil CFW 6.60 PRO B10 + fast recovery na kartu k případné aktivaci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

pspservis: Napsal jsi totální nesmysl (tedy ta první část odpovědi je v pořádku s tím M33), ale ty informace dál nedávají smysl. Takže za prvé příště trošku přemýšlej, jak by mohla mít novou desku TA-088v3, když přímo napsala, že na tom PSP má CFW 5.50 GEN D, který jde jen na stará plně flashnutelná PSP. Za druhé, jelikož má plně flashnutelné PSP, tak dávat tam 6.20 PRO B10 Permanent je nesmysl, protože ten je primárně určený pro nová PSP, na kterých nejde jinak udělat trvalý flash, pro tato stará PSP je vhodný 6.60 PRO B10 CIPL, který je také nastálo, ale jiným způsobem než permanent patch. A za třetí pokud by měla nové PSP (což nemá, ale jen to píšu, abych tě na to upozornil) tak instalovat tam 6.60 PRO B10 + fast recovery je nesmysl, když si tam může dát ten již zmiňovaný 6.20 PRO B10, který je nastálo a je určený pro právě tato nová PSP.

koprivikova: Aktualizuj si na 6.60 a dej si tam již zmiňený 6.60 PRO B10 CIPL http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Dobře, máš pravdu, chtěl jsem jen poradit, když to takhle od tebe čtu, tak to dává smysl, neznám tyhle starší CFW řady 5.50 atd., začínal jsem na 6.35 PRO-B, který fungoval všude s fast recovery, teď jedu 6.20 PRO-B10 Permanent nebo 6.60 PRO B10, ale některý hry opravdu na těch 5.50 nejdou ... nebo ???

Moc ti děkuji za vysvětlení, jsem zase o něco chytřejší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No normálně si stáhneš firmware 6.60 třeba z ofiko stránek sony, v PSP/GAME uděláš složku UPDATE a do ní dáš ten stažený soubor EBOOT.PBP, potom to v PSP spstíš a postupuješ podle instrukcí. A to je jasný, když máš firmware 5.50 a ten CFW se jmenuje 6.60 PRO B10 tak kde je asi chyba? Přemýšlej trošku, asi máš špatný firmware (máš 5.50 a ten CFW je určený pro 6.60).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
firmware 6.60 nejde spustit píše to ''The system software of your PSP system is version 9.90. There is no need to update '' ... :( ...

To znamená, že máš upravený soubor version.txt na interní flash paměti PSP. To se kdysi používalo na rozjetí stažených her, které potřebovaly vyšší verzi FW než bylo CFW. No a pak to ale dělá problémy při skutečném updatu.

Martin2412 ti určitě poradí jak to vyřešit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

JJ jasně :D zmáčkni SELECT a změň UMD ISO MODE na flash0 a restartni PSP, pak připoj PSP do PC a otevři složku vsh/etc a tam soubor version.txt tam přepiš 9.90 na 5.50 a ulož to, odpoj PSP od PC a změň zpět ISO MODE na memory stick a sresetni PSP, pak už to půjde aktualizovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Hmm, to je mi divné.

Já kdysi dávno míval 5.50 GEN-D3 a určitě se mi po zmáčknutí Selectu v XMB zaplo VSH menu. Je to standardní featúra ve všech CFW.

No, Martin2412, ti určitě poradí jiný způsob jak se dostat do flash0. Napadají mě asi dva s použitím Recovery menu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Hmm pokud máš CFW, pak by to mělo jít, protože to je opravdu základní funkce CFW. Zkus to PSP vypnout a zapnout a pak to zkus znova. Další možností je když úplně vypneš PSP a pak ho znovu zapneš, tak při zapínání držet tlačítko R a mělo by ti najet Recovery menu a tam to nastavit. Jinou možnost už asi nevymyslím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jo, v Recovery mě tedy napadají dvě možnosti.

Přímo tam mountnout flash0, což mě osobně jde, ale už jsem se setkal s případem, kdy to někomu nešlo.

Pak se tam dá XMB USB device nastavit na flash0 a dostat se tam z XMB, s tím, že to pak zpátky nastavíš na Memory Stick.

No a taky jde nastavit "use version.txt" na disabled, ale to jsem osobně nikdy nezkoušel, tak nevím jestli by to pomohlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu