Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Doporucte mi Singlegame hru

horac

Recommended Posts

Zdravím, naslo by se par hracu kteri by mi doporucili nejake fajn single hry ? Neco co ma chytlavy pribeh...velice me zaujala Castlevania ale nemusi to byt podobny zanr...jen bych rad hral nejakou oddychovku a vzhledem k tomu ze hraju LIVE tak o flashi neuvazuju takze musim rozvazne vybirat hry at neutracim penize za neco co nepotrebuju. Dekuji

E: Ted jsem nasel hezky trailer na Skyrim V. Chci se zeptat ma jej nekdo a jaka je hratelnost ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak jsem psal neco na zpusob Castlevanie. Strilecky me az tak neberou v singlu...hraju BF3 a to mi naprosto staci. A klidne at tady napise kazdy svuj nazor nemusi to byt uplne dany zanr staci kdyz nekdo napise svuj nazor na to co ho nejvice zaujalo a nejlepe hry z roku 2011...

Tiger: dik za tipy zvazuju jeste GoW3 jen se trosku bojim jestli me ten pribeh zaujme jak jsem koukal na trailery...hodne se mi libi takove ty rytirske a starodavne hry...ale jsem pro cokoliv co je opravdu odzkousene a dobre hratelne...

Odkaz ke komentáři

MOH 2010, Borderlands, GOW2/3, Army of two 1/2, Dark Messiah of Might & Magic: Elements, Bioshock 1/2, Metro 2033, Postal3(až výjde :D), Two Worlds2 a na další si teď nevspomenu.... Vibírej podle youtube a recenzí ne ;-)

Odkaz ke komentáři

Castlevanie, předpokládám ta nová. To zkus třeba Bayonettu, Darksiders, Devil May Cry.

Obecně dlouhé hry jsou RPG. Popkud chceš ty s rytíři, zkus Oblivion, onen zmiňovaný Skyrim, nebo třeba Kingdoms of Amalur, Dragon's Age, nebo v budoucnu třeba The Witcher 2. Samozřejmě nesmím zapomenout na Dark Souls, ale to není moc oddechovka, he. Pokud chceš trochu jiná RPG, zkus nějaké japonské, Lost Odyssey, Star Ocean, Tales of Vesperia, Final Fantasy.

Tiger: ten příspěvek nebyl z pozice moda, prostě jen pokud někdo řekne "poraďte hru", radí se hůř, než když máme trochu představu, co chce.

Odkaz ke komentáři

Rozhodně

Half Life 2 The Orange Box:

499,-

a obsahuje Half Life 2, Half Life 2: Episode One, Half Life 2: Episode Two, Portal a Team Fortress 2

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pak se dle mého též vyplatí koupit

Grand Theft Auto IV nebo Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City stojí obojí stejně okolo pětistovky.

Odkaz ke komentáři

Ako tu "deepthroat" spomenul Mass Effect 2! Ak mas rad sci-fi, a este navyse vies anglicky (na x360 nevysla cestina), tak hranie single na desiatky hodin. Dokonca aj skenovanie planet je vabive - zbieranie surovin, alebo hladanie ziadosti o pomoc, kde potom mozes "pristat" a mas nove ulohy. Mna ta hra velmi bavila a to nie som ani prebornik v anglictine.

http://www.gametrailers.com/video/review-mass-effect/61245

Odkaz ke komentáři

Za mě Assassins creed 2, brotherhood, revelations. 1čku jsem dohrál, ale nemyslím si, že je tak dobrá jako ostatní díly. Revelations jsem ještě nehrál, protože je ještě drahá :D, ale doporučuji začít třeba tou 2jkou a o 1čce si něco přečíst. Navíc AC2 seženeš za 250-300kč ;) a AC:B taky levně. Příběh se mi hrozně líbí

Odkaz ke komentáři

Alan Wake, Batman Arkham Asylum a Arkham City (jakto, že to tu ještě nebylo :) ), Brothers in arms Hells Highway, L.A. Noire, Crysis 2, Dead Space, Lord of the Rings War in the North, Mafia II, Metal Gear Solid, Splinter Cell, Dark Souls, Risen,

Army of Two 2, série AC, GoW, RDR, Portal 2, Deus Ex.

Nevím jak je na tom cena, ale i takový The first Templar.

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu