horac Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Zdravím, naslo by se par hracu kteri by mi doporucili nejake fajn single hry ? Neco co ma chytlavy pribeh...velice me zaujala Castlevania ale nemusi to byt podobny zanr...jen bych rad hral nejakou oddychovku a vzhledem k tomu ze hraju LIVE tak o flashi neuvazuju takze musim rozvazne vybirat hry at neutracim penize za neco co nepotrebuju. Dekuji E: Ted jsem nasel hezky trailer na Skyrim V. Chci se zeptat ma jej nekdo a jaka je hratelnost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavions Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Fable II doporučuji, mě ten příběh zaujal, a hratelná doba je delší a to nemluvim ani o možnostech. Skyrim je samozřejmě opak špičky ledovce. Příběh takový průměr, ale jinak hodně dobrá hra podle mne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Bylo by dobré aspoň naznačit, o jaký žánr máš zájem. Kvalitních SP her je dost, ale těžko se něco doporučuje, když se neví, co chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Nanaki dohaje to musis furt kazdyho buzerovat kvuli kazdy kravine?Beres pozici moderatora moc vazne omg. Btw-CoD MW3,GoW3(gears of war),Fable,FOrza...a plno dalsich :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Únor 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Jak jsem psal neco na zpusob Castlevanie. Strilecky me az tak neberou v singlu...hraju BF3 a to mi naprosto staci. A klidne at tady napise kazdy svuj nazor nemusi to byt uplne dany zanr staci kdyz nekdo napise svuj nazor na to co ho nejvice zaujalo a nejlepe hry z roku 2011... Tiger: dik za tipy zvazuju jeste GoW3 jen se trosku bojim jestli me ten pribeh zaujme jak jsem koukal na trailery...hodne se mi libi takove ty rytirske a starodavne hry...ale jsem pro cokoliv co je opravdu odzkousene a dobre hratelne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 MOH 2010, Borderlands, GOW2/3, Army of two 1/2, Dark Messiah of Might & Magic: Elements, Bioshock 1/2, Metro 2033, Postal3(až výjde :D), Two Worlds2 a na další si teď nevspomenu.... Vibírej podle youtube a recenzí ne ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Únor 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Jo koukam na recenze i youtube ale vis jak to je tady na foru je fajn komunita a rad si necham poradit jeste tady ;) E: jinak kdyby mel nekdo na prodej Castlevanii tak ji hned vezmu :) kdysi jsem to nedohral cele a ted bych to klidne zahral znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Ty starodavne rytirske...to doporucim Dantes Inferno a Dungeon siege ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Únor 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Dantes Inferno trosku znam z PSP zkusim na to mrknout diky za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Castlevanie, předpokládám ta nová. To zkus třeba Bayonettu, Darksiders, Devil May Cry. Obecně dlouhé hry jsou RPG. Popkud chceš ty s rytíři, zkus Oblivion, onen zmiňovaný Skyrim, nebo třeba Kingdoms of Amalur, Dragon's Age, nebo v budoucnu třeba The Witcher 2. Samozřejmě nesmím zapomenout na Dark Souls, ale to není moc oddechovka, he. Pokud chceš trochu jiná RPG, zkus nějaké japonské, Lost Odyssey, Star Ocean, Tales of Vesperia, Final Fantasy. Tiger: ten příspěvek nebyl z pozice moda, prostě jen pokud někdo řekne "poraďte hru", radí se hůř, než když máme trochu představu, co chce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Mass Effect 1/2, Portal 2, Fallout 3/NV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Únor 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Nanaki: diky za tipy mrknu jeste na tohle...jinak hral jsem chvili dragon's age demo a nebylo to zle...ani ceny nejsou hrozne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Únor 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 deepthroat: na portal jsem zrovna koukal a vypada to zajimave. Taky dekuji za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 read dead redemption, the darkness 2, cathrine, deus ex:human revolution, Alan Wake, Metal gear solid HD collection Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Rozhodně Half Life 2 The Orange Box: 499,- a obsahuje Half Life 2, Half Life 2: Episode One, Half Life 2: Episode Two, Portal a Team Fortress 2 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pak se dle mého též vyplatí koupit Grand Theft Auto IV nebo Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City stojí obojí stejně okolo pětistovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Zkus Kingdoms of Amalur : Reckoning, není to špatný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Metro 2033, Rage, Alan Wake, Gears of war.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Únor 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Moc vsem diky za tipy klidne se ozvete dalsi...jinak s tim GTA prave cekam na GTA V to je tutovka :) a na ten HL se podivam diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Ako tu "deepthroat" spomenul Mass Effect 2! Ak mas rad sci-fi, a este navyse vies anglicky (na x360 nevysla cestina), tak hranie single na desiatky hodin. Dokonca aj skenovanie planet je vabive - zbieranie surovin, alebo hladanie ziadosti o pomoc, kde potom mozes "pristat" a mas nove ulohy. Mna ta hra velmi bavila a to nie som ani prebornik v anglictine. http://www.gametrailers.com/video/review-mass-effect/61245 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 tutovka je serie GOW 1,2,3 a podobny tipove kastli darksiders dantes inferno rpg jasnacka skyrim nejlepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Za mě Red Dead Redemption a dobrá oddychovka je i novej Mortal Kombat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Za mě Assassins creed 2, brotherhood, revelations. 1čku jsem dohrál, ale nemyslím si, že je tak dobrá jako ostatní díly. Revelations jsem ještě nehrál, protože je ještě drahá :D, ale doporučuji začít třeba tou 2jkou a o 1čce si něco přečíst. Navíc AC2 seženeš za 250-300kč ;) a AC:B taky levně. Příběh se mi hrozně líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Alan Wake, Batman Arkham Asylum a Arkham City (jakto, že to tu ještě nebylo :) ), Brothers in arms Hells Highway, L.A. Noire, Crysis 2, Dead Space, Lord of the Rings War in the North, Mafia II, Metal Gear Solid, Splinter Cell, Dark Souls, Risen, Army of Two 2, série AC, GoW, RDR, Portal 2, Deus Ex. Nevím jak je na tom cena, ale i takový The first Templar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Bargut jj, ja ze hlada nieco pestre, zaujimave a dlhe, ked za to dava prachy. Preto som mu navrhoval Mass Effect 2, ak je sci-fi pozitiv :) Hier je strasne vela a ani sa mi nezda, zeby o nich pytajuci nemal prehlad. Ved je tu registrovany od 2007 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 po dlhej dobe som prevetral "Just Cause 2" a zabudol som ju sem napisat :) Velmi slusna grafika v otvorenom svete, vela moznosti presunu (napr. paragliding po celej mape v nadhernom prostredi)...aj tuto hru doporucujem! :) http://www.youtube.com/watch?v=5kjs-SC70Wg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.