trotlos Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Raiden: Az na to ze info o lokalizaci u vetsiny her neni a pokud je hra dostupna v cestine automaticky ocekavam ze z CZ storu stahnu ceskou verzi tak nejak nevim proc by to mela byt chyba uzivatele :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SNEHULAK1468627123 Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 tohle je trestny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 fgggggglolololololoolol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiden_Cz Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 A nepříde vám divný, že když není v češtině ani pos*anej store, tak že tam nebudou ani český hry ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 aha to je opravdu logika proc teda crisis 1 i 2 je v cestine? A i nejaky videa jsou v CZ lokalizaci, ceny v KC atd...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiden_Cz Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Tak já už nevím, zavolej na infolinku Storu.. :D Fakt jsem netušil, že to maj tak ♥♥♥♥♥♥ně udělaný a automaticky jsem počítal s tím, že hra od 2K Czech bude česky a Crysis je anglicky... Každopádně abych tě uklidnil, ten dabing taky není žádná sláva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilgefortz Odesláno Únor 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Stahuju cenu slotu na 250kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.