Bunny1468622758 Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Měl bych takovej dotaz... S bráchou používáme stejnej komp a oba lezeme na facebook, takže vždycky když tam jde ted druhej, tak musí psát svůj email a heslo znovu aby se přihlásil... A mě napadlo, jestli bych nemohl vytvořit dvě záložky a každá by si pamatovala jinýho uživatele, takže bychom to nemuseli pokaždý psát znovu. Snad mě chápete... :D Nemáte někdo nápad, jak to udělat? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Tak třeba Opera si pamatuje více hesel na jednu stránku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 řešení= dva různé prohlížeče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3n10n Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Měl bych takovej dotaz... S bráchou používáme stejnej komp a oba lezeme na facebook, takže vždycky když tam jde ted druhej, tak musí psát svůj email a heslo znovu aby se přihlásil... A mě napadlo, jestli bych nemohl vytvořit dvě záložky a každá by si pamatovala jinýho uživatele, takže bychom to nemuseli pokaždý psát znovu. Snad mě chápete... :D Nemáte někdo nápad, jak to udělat? :D No slo by to pres soukrome prohlizeni. Jeden uzivatel bude vyuzivat normalni standartni zalozku a ten druhy soukromou :) napr v Opere vytvoris zalosku normalni a potom Novy soukromy list (Opera > Listy a okna > Novy soukromy list) ale podle me by tato funkce mela byt uz v jakem koli prohlizeci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Únor 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Používám Google Chrome, snad to v něm zvládnu někde najít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3n10n Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Používám Google Chrome, snad to v něm zvládnu někde najít... JAK NA TO : http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=cs&answer=95464 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.