Ca3saR Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Caute, mam jen takovy dotaz jestli si myslite ze jestli bych mel rozjed BF3 alespon na tu LOW grafiku bez lagu... jen mam strasne lagy ve zvuku, kdyz zacnu hrat a je tam ta 2. mise kde vylezam z tanku (nejake vozidlo...) tak jak mi tam mluvi tak se mi treba 3. za sebou ozve to same co mi rikal :D o topic dole nekdo psal ze staci ve spravcovi uloh nastaveni sprazeni procaku... to sem jeste nezkousel... myslite ze mi to pomuze nebo je to jen slabym PC ? (na youtube sem videl par videii kde na moji sestavu BF3 hrajou i na medium s frapsem 30-35 fps...) ATI HD 4650 1Gb DDR2 (800MHz), 3GB ram (800MHz) a nejslabsi asi procak kery mam AMD Athlon II 64 X2 dvou jadra 2,1GHz... Co myslite ? jeto nejakou chybou v softwaru nebo jen slabe pc ? (youtube mi dokazuje ze software...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Vypadá to na pomalý procesor, ještě nedávno jsem měl Athlon II 64 x2 2,6Ghz a zvuk se mě také sekal, sice jenom v intru, ale sekal. Dnes již mám Phenom II x4 2,8Ghz a zvuk jede naprosto bez problému, nezaručím ti to že to bude výkonem tvého pc, ale viděl bych to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Únor 15, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Tohle se resilo patchem , stahni si nejnovejsi opravny patch na tuhle hru a taky nejnovejsi ovladace na tvou grafiku a melo by to byt ok . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 určo to je kvůli procáku, měl sem ten samej problém před upgradem pc :) smiř se stím že si moc pohodlně bez lagu samotný hry či zvuku s dvoujádrem nezahraješ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ca3saR Odesláno Únor 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 nj... ja mam zakladnu nabusenou na max... tak to vypada jen na nove pc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 nj... ja mam zakladnu nabusenou na max... tak to vypada jen na nove pc :D Ano vypadá, ale dle mého názoru Battlefield 3 za nové PC rozhodně nestojí! :!: Je plno dobrých her a alternativ které jedou krásně a jsou x krát lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ca3saR Odesláno Únor 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 nj ale pro me je BF3 v MP jednicka a urcite si koupim novy stroj (ne hned...)... vim ze BF3 neni jedina hra... taky mam svoje oblibene hry... ale u me vede BF3 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 rozhodne nestoji? ukaz mi 3 lepsi fpska na mp s aspon pulkou moznosti co mas v bf :) nerikam ze je nejlepsi hrou, to zdaleka ne (hlavne diky podpore od dice :/ ) ale asi sem nehral lepsi mp strilecku a jakoze .. ne ze bych toho mel napareno malo :) .... tudis se este jednou ptam, nevyplati se investovat +-8000 do pc pro 100vky hodin zabavy v bf a mit mid-end sestavu zas na 3roky dopredu? no, jak pro koho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 rozhodne nestoji? ukaz mi 3 lepsi fpska na mp s aspon pulkou moznosti co mas v bf :) nerikam ze je nejlepsi hrou, to zdaleka ne (hlavne diky podpore od dice :/ ) ale asi sem nehral lepsi mp strilecku a jakoze .. ne ze bych toho mel napareno malo :) .... tudis se este jednou ptam, nevyplati se investovat +-8000 do pc pro 100vky hodin zabavy v bf a mit mid-end sestavu zas na 3roky dopredu? no, jak pro koho Je to pouze můj osobní názor a nevím proč zde dělat flame :) , lepší? Bad Company 2, Medal of Honor 2010 atd. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ca3saR Odesláno Únor 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 zatim burim na xboxu... ale stim Batlefieldem se mi libi jak 3 tak i BC2... v BC2 hlavne to destruktivni prostredi, v BF3 jej nejak omezili... to me trochu zklamalo :/ proto si jeste rad zahraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.