venomicak Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 Zdravím,mám 2 otázky a celkem bych potřeboval odpověď .. :D :) 1) Kdysi dávno - 3/4 roku z5 jsem flashoval po druhé PSP,ale dělal to nějaký profík a říkal mi že s tím nemám chodit na net,dneska jsem si díval na FW a je to nějak 6.35 a flash pořád jede,ale můžu s tím jít na internet aniž by se mi zrušil flash třeba automatickou aktualizací FW? 2) Kdysi jsem stahoval Tekkena 6 ale většina verzí mi nejela,ale jedna jo. Tekkena jsem smazal a chci ho znovu.. :D Pamatuju si že to bylo něco s GEN atd... Jak to teda zjistit ? PSP 3004 mám :) Díky všem za odpovědí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 1) :D :D :D Ten chlápek si z tebe pěkně vystřelil, protože na internet jsi klidně mohl chodit celou tu dobu do haleluja a nic by se nestalo. Na internet se vůbec nemusíš chodit bát, tím že půjdeš na net se CFW nesmaže, ani aktualizací, ani ničím jiným. CFW si můžeš smazat jedině tím, že vypneš PSP dlouhým podržením vypínače, vybitím nebo vytažením baterky nebo si stáhneš do PC aktualizaci a přetáhneš ji do PSP a v něm ji spustíš. 2) Downgraduj si na 6.20 http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011050014 a dej si tam 6.20 PRO B10 Permanent http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-6-60-pro-b10-aktualizace-5-2-2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 Když je tu založeno téma hraní on-line s flashnutym psp,tak by mě zajímalo jestli lze hrát přes psn (playstation network) hry .Vždycky jak chci zapnout nějakou hru multiplayer tak to po mě chce nejnovější system software update....Jde to nějak obejít,nebo existuje nejaky hack? Předem díky za odpověd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 Ano samozřejmě, že jde hrát přes PSN, musíš mít flashnuté PSP nejlépe CFW PRO B10. Nejdou jen 2 hry a to Patapon 3 a Modnation Racers, na ty musíš mít zakoupený online pass. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Ahoj , když už jsme u toho , tak mě vůbec ten downgrade nefunguje , a to jsem to zkoušel s jedním pánem (asi) na tomto Topicu , poradíš prosím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Co ti na tom nefunguje? Co ti to píše? Ono totiž některá PSP s modulem 09g bohužel nejdou downgradnout (jde jen o štěstí, protože asi 6 lidem to nešlo a 5 to šlo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Já mám PSP 3004 , Model 4g , flash 6.60 PRO-B 10 , ale chci to níž kvůly FUSA SD , na 6.39 to chci . A jako INSTALACE proběhne ale pak mi to napíše This game cannot be started . Nevím čím to je . Děkuji za rady . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Na 6.39 je nesmysl to dávat, to ti nepřinese žádný užitek, spíš bych doporučil downgrade na 6.20 aby jsi si tam dal 6.20 PRO B10 Permanent, protože ten je nastálo (nemusíš se obtěžovat nahazováním CFW po restartu PSP). Stáhni si oficiální firmware 6.20 a dej ho (EBOOT.PBP) do PSP/GAME/UPDATE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Nemáš FB ? ale já chci 6.39. protože tam je fusa SD a tu strašně chci , tak prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.