solokaprik Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Zdravim, chtěl bych poprosit nějakého hodného uživatele fora, zda by mi nekoupil zboží na Aukru, které bych ihned po výhře zaplatil převodem peněz na bankovní účet prodejce, byl bych vám velice vděčný. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosss18 Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Cus,a proc si nezalozis vlastni ucet ?? :D A i kdybych to pro tebe udelal treba ja tak co za to...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Únor 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Dobrej pocit ti nestačí ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenCZ1468625123 Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Dobrej pocit ti nestačí ? :D znovu s eomlouvám za OT, ale sluchátka už nechceš ?? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 A kde má kupující ten dobrej pocit vzít? Jak může vědět, že to opravdu zaplatíš a kupující tak nedostane negativ? Tady na foru máš feedback 0, ale za to 3 upomínky. :D Nic k přesvědčení. // Až bude chtít někdo pomoct, ozvěte se. Otázky typu výše už nadále ignoruji. Aha, místo toho aby si teda doložil ňáký přesvědčení, že se ti dá důvěřovat, tak odpovíš, že to ignoruješ. Hmmm, dobrej přístup... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Únor 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 A kde má kupující ten dobrej pocit vzít? Jak může vědět, že to opravdu zaplatíš a kupující tak nedostane negativ? Tady na foru máš feedback 0, ale za to 3 upomínky. :D Nic k přesvědčení. Sháním někoho kdo mi pomůže kdo by byl tak ochotný:) zaplatim ihned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenCZ1468625123 Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 ok takže si mě chtěl o♥♥♥♥♥, protože si chtěl abych poslal první, hned ti hodím feedback :))) ale nepočítej s tím že bude kladný edit :hlavně že si psal že máš vše,záručák atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Únor 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 ok takže si mě chtěl o♥♥♥♥♥, protože si chtěl abych poslal první, hned ti hodím feedback :))) ale nepočítej s tím že bude kladnýedit :hlavně že si psal že máš vše,záručák atd... Já jsem se ti seriozně omluvil. Sluchátka jsi neodeslal, nemám si na co stěžovat. Pokud bych ti měl poslat zboží bylo by poškozené, což by se ti nelíbilo a vyšli by z toho další potíže. Nemáš právo na udělení feedbacku. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosss18 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Nemáš právo na udělení feedbacku, pokud tak učiníš budu tento problém ihned řešit a věř mi že to nebude hezký. Díky Hmm kazdej se te tady boji kamo... :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Únor 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Hmm kazdej se te tady boji kamo... :D :D A každej se určitě bojí i tebe :D nelez kam nepatříš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Únor 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Prosím někoho o zapujčení účtu, koupil bych si jen jednu dvě věci a okamžitě je zaplatil. Díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 pošli pěníze předem za ty věci a klidně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Únor 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Ale no tak ) důvěřovat mi můžete, zakoupim zboží a poté ho ihned zaplatim a vyplnim formular dopravy.. Peníze vám předem posílat nebudu, jen prodejci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 ty nedůvěřuješ mě čili já nemám důvod důvěřovat tobě...je to jednoduché ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Únor 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Určitě bude ochotný někdo jiný, ale díky )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 pochybuju ale nemáš zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Únor 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Prosím o LOCK ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.