Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zakoupení zboží na aukru

solokaprik

Recommended Posts

Zdravim,

chtěl bych poprosit nějakého hodného uživatele fora, zda by mi nekoupil zboží na Aukru, které bych ihned po výhře zaplatil převodem peněz na bankovní účet prodejce, byl bych vám velice vděčný.

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A kde má kupující ten dobrej pocit vzít? Jak může vědět, že to opravdu zaplatíš a kupující tak nedostane negativ? Tady na foru máš feedback 0, ale za to 3 upomínky. :D Nic k přesvědčení.

//

Až bude chtít někdo pomoct, ozvěte se. Otázky typu výše už nadále ignoruji.

Aha, místo toho aby si teda doložil ňáký přesvědčení, že se ti dá důvěřovat, tak odpovíš, že to ignoruješ. Hmmm, dobrej přístup... :D

Odkaz ke komentáři

A kde má kupující ten dobrej pocit vzít? Jak může vědět, že to opravdu zaplatíš a kupující tak nedostane negativ? Tady na foru máš feedback 0, ale za to 3 upomínky. :D Nic k přesvědčení.

Sháním někoho kdo mi pomůže kdo by byl tak ochotný:) zaplatim ihned.

Odkaz ke komentáři

ok takže si mě chtěl o♥♥♥♥♥, protože si chtěl abych poslal první, hned ti hodím feedback :))) ale nepočítej s tím že bude kladný

edit :hlavně že si psal že máš vše,záručák atd...

Já jsem se ti seriozně omluvil. Sluchátka jsi neodeslal, nemám si na co stěžovat. Pokud bych ti měl poslat zboží bylo by poškozené, což by se ti nelíbilo a vyšli by z toho další potíže. Nemáš právo na udělení feedbacku. Díky

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu