Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 654
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
beznzvuxh.png

Musíš plnit mise pod tímto označením. Obě města, Boston i New York jsou rozdělena na 3 části, každá z těch částí pak obsahuje pár těchle misí. Za každou osvobozenou část pak získáš jednoho assassinského rekruta, kterého nadále cvičíš (znáte z Brotherhoodu). No a pak je můžeš využít na vraždy, střelbu, falešnou eskortu, vyvolání výtržností atp. Je to docela sranda :)

aha tak konečně jsem se dočkal odpovědí jak rekrutovat nového assasína :D. Udělal jsem cca. 5 misí ale pak jsem se na to vybodl, protože za to nebyli penízky.

Odesláno

Mám pár dotazů (MOŽNÉ SPOILERY!!!)

Jsem na začátku jak jdu s tím Achilesem(?) no tím černochem do města nakoupit věci na opravu baráku

1.Proč se Lee a spol snažili vypálit tu connorovu vesnici?(byli to oni?)bylo to kvůli tome že chtěli získat tu půdu?

2.Connorův otec stále šéfuje leemu a spol?čili Connor bude bojovat proti němu prakticky že?

3.Takže příběh je prakticky o pomstě za smrt matky,záchrana vesnice/půdy a pak asi pomsta otci kterej ji chtěl nechat vypálit?

Dík

Odesláno
Mám pár dotazů (MOŽNÉ SPOILERY!!!)

Jsem na začátku jak jdu s tím Achilesem(?) no tím černochem do města nakoupit věci na opravu baráku

1.Proč se Lee a spol snažili vypálit tu connorovu vesnici?(byli to oni?)bylo to kvůli tome že chtěli získat tu půdu?

2.Connorův otec stále šéfuje leemu a spol?čili Connor bude bojovat proti němu prakticky že?

3.Takže příběh je prakticky o pomstě za smrt matky,záchrana vesnice/půdy a pak asi pomsta otci kterej ji chtěl nechat vypálit?

Dík

Když budeš hrát, tak se otázky zodpoví sami ;)

Odesláno

Hamestead SQ jsou vedlejsi mise pro tve panstvi. Na mape jsou oznaceny znackem takoveho domecku (setejne jako panstvi, ale je to v hexagonu jako mise ;)). Takovymi misemi naberes nove lidi do sveho panstvi, ty pro tebe pak budou neco vyrabet nebo ti proste neco davat. Muzes je pak vyuzit i pri vyrobe nejakeho zbozi (v ucetni knize primo v baraku kde bydli achilles). Temi misemi lidem zabydlenym v tvem panstvim muzes i pomahat a oni ti pak budou davat nove suroviny ;) Jinak zbozi se tedy vyrabi v te ucetni knize kde i vykupujes suroviny a posilas konvoje ze kterych mas cashe ;)

Odesláno
Hamestead SQ jsou vedlejsi mise pro tve panstvi. Na mape jsou oznaceny znackem takoveho domecku (setejne jako panstvi, ale je to v hexagonu jako mise ;)). Takovymi misemi naberes nove lidi do sveho panstvi, ty pro tebe pak budou neco vyrabet nebo ti proste neco davat. Muzes je pak vyuzit i pri vyrobe nejakeho zbozi (v ucetni knize primo v baraku kde bydli achilles). Temi misemi lidem zabydlenym v tvem panstvim muzes i pomahat a oni ti pak budou davat nove suroviny ;) Jinak zbozi se tedy vyrabi v te ucetni knize kde i vykupujes suroviny a posilas konvoje ze kterych mas cashe ;)

Áhááá :D Jo díky dost jsi mi pomohl :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu