onefootman Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Vždy když budeš v jedné z částí města tak se ti nahoře v rámečku napíše jestli se jedná o osvobozenou část města,pokud ne , tak musíš splnit vedlejší městské mise .. Například v New Yorku zabít psy se vzteklinou a spálit deky ve kterých jsou neštovice... atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Musíš plnit mise pod tímto označením. Obě města, Boston i New York jsou rozdělena na 3 části, každá z těch částí pak obsahuje pár těchle misí. Za každou osvobozenou část pak získáš jednoho assassinského rekruta, kterého nadále cvičíš (znáte z Brotherhoodu). No a pak je můžeš využít na vraždy, střelbu, falešnou eskortu, vyvolání výtržností atp. Je to docela sranda :) aha tak konečně jsem se dočkal odpovědí jak rekrutovat nového assasína :D. Udělal jsem cca. 5 misí ale pak jsem se na to vybodl, protože za to nebyli penízky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Mě by zjaímalo jak vyrábět v manor věci, abych s tim mohl obchodovat... Popř. upozorní mě pak hra na přepad konvoje? Vyslal jsem konvoj kterej měl vydělat 11 tisíc liber a mám ♥♥♥♥♥.. byl napěchovanej kůžičkama zvířátek :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
degoloman1468625443 Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 no pro me osobne byl Connor zdaleka nejvic nesypmatickej hlavni hrdina cely serie :) fandil jsem jeho tatovi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Mě Connor nesere :D jen mě sere jak se občas zachová, jeho tatík je výbornej :D jak všecky hned odpraví hahaheheho.. no klid :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 S tim prepadenim konvoje by me to taky zajimalo, mam pocit ze mi taky nejaky prepadl, ovsem nic jsem nebranil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Mě ho prej přepadli, nikde to nic nenapsalo akorát mi to pak červenym písmem vlevo nahoře v rohu napsalo že jsem přišel o 11 tisíc z konvoje kterej jsem neubránil.. :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 to musíte být v lokaci hranice(myslím,že se to tak jmenuje) a pro jistotu tam tu chvilku počkejte,bo jinak info o přepadu neuvidíte a zbytečně budete čekat na prachy,které už stejně nepřijdou :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 To je teda udelane dost hloupe :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 tak to je teda ♥♥♥♥♥ita... to radši budu s menším ziskem prodávat normál v general store.. Anglicky to bude asi Frontier ta lokace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Absolutne nechapu smysl toho, ze se ti to neukaze kdekoliv. Jestli v tomhle sazeli autori trosku na realictejsi strunu, tak je to blbost. Proc mohlo fungovat v ACR privolani k obrane veze a tady je to udelane takhle. TO se mi vubec nelibi. Ale tak co, odted radsi vzdycky mensi riziko holt, tech par liber me nezabije :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Poraďte někdo jak vydělávat lowáky v ACčku. Nasbíral jsem asi jenom 900 a teď začínám lehce těma misema pro rekruty, ale jen tak asi nevydělam např. 19 000 na vylepšení lodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 tak já nevim... mně se zdá, že to všichni jen přehlížíte :D :D mně to tam ukazuje, ale asi se to dá snadno přehlídnout, ono tam jen na pár vteřin problikne upozornění, že na vás útočej a pak musíte jít do oblasti "Hranice" a tam už je to pak vidět normálně na mapě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Poraďte někdo jak vydělávat lowáky v ACčku. Nasbíral jsem asi jenom 900 a teď začínám lehce těma misema pro rekruty, ale jen tak asi nevydělam např. 19 000 na vylepšení lodě. koukni se o cca 2 stránky zpět, už se to tu řešilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Jo lidi fakt to uakzuje to přepadávání,sice nic extra přes celou obrazovku,ale napíše to že je karavana pod útokem,ale dost nepřehledné no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Mám pár dotazů (MOŽNÉ SPOILERY!!!) Jsem na začátku jak jdu s tím Achilesem(?) no tím černochem do města nakoupit věci na opravu baráku 1.Proč se Lee a spol snažili vypálit tu connorovu vesnici?(byli to oni?)bylo to kvůli tome že chtěli získat tu půdu? 2.Connorův otec stále šéfuje leemu a spol?čili Connor bude bojovat proti němu prakticky že? 3.Takže příběh je prakticky o pomstě za smrt matky,záchrana vesnice/půdy a pak asi pomsta otci kterej ji chtěl nechat vypálit? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Mám pár dotazů (MOŽNÉ SPOILERY!!!)Jsem na začátku jak jdu s tím Achilesem(?) no tím černochem do města nakoupit věci na opravu baráku 1.Proč se Lee a spol snažili vypálit tu connorovu vesnici?(byli to oni?)bylo to kvůli tome že chtěli získat tu půdu? 2.Connorův otec stále šéfuje leemu a spol?čili Connor bude bojovat proti němu prakticky že? 3.Takže příběh je prakticky o pomstě za smrt matky,záchrana vesnice/půdy a pak asi pomsta otci kterej ji chtěl nechat vypálit? Dík Když budeš hrát, tak se otázky zodpoví sami ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Když budeš hrát, tak se otázky zodpoví sami ;) Dobrá tak to mi stačí...vlastně jsem rád že si to napsal...chtěl jsem tam dopsat že jestli se to zodpoví příběhem tak ať to někdo jen řekne :) Dík tak už nikdo neodpovídejte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Tak uz jsem skoro osvobodil cely NY a musim rict ze jsem se do toho fakt zazral. Design NY mi prijde mnohem povedenejsi nez ten Bostnu, ale mozna je to jen dane samym charakterem meste, kdy NY je konecne trochu normalni zastavba a nepusobi to takovym tim dojmem par domku postavenych nikde na planine jako v pripade Bostonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Prosim poradite mi nekdo jak mam neco vyrobit kdyz dostanu z truhly navod ?? Napr. dostal jsem z truhly navod na kralovskou pistoli a nevim kde ji mam vyrobit a kde na ni mam vzit material.Diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Přesně tohle jsem tu taky včera chtěl napsat. Docela me to překvapilo no jsem zvedav co se dozvím novýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Prosim poradite mi nekdo jak mam neco vyrobit kdyz dostanu z truhly navod ?? Napr. dostal jsem z truhly navod na kralovskou pistoli a nevim kde ji mam vyrobit a kde na ni mam vzit material.Diky za rady. Delej Homested SQ abys naverboval lidi. A kdyz je budes delat dal, "rozsiri" svoji cinnost a pohroti ti nove materialy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 (upraveno) Desmonde moc Ac ještě nechápu takže nevím co je Homested SQ :D A kde mám získat nové lidi aby mi něco výraběli ?? A ani nevím jak jim mám zadat práci aby něco vůbec dělali, já tám mám jakési tesaře a ♥♥♥♥♥ dělaj. Upraveno Listopad 7, 2012 uživatelem DitR010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Hamestead SQ jsou vedlejsi mise pro tve panstvi. Na mape jsou oznaceny znackem takoveho domecku (setejne jako panstvi, ale je to v hexagonu jako mise ;)). Takovymi misemi naberes nove lidi do sveho panstvi, ty pro tebe pak budou neco vyrabet nebo ti proste neco davat. Muzes je pak vyuzit i pri vyrobe nejakeho zbozi (v ucetni knize primo v baraku kde bydli achilles). Temi misemi lidem zabydlenym v tvem panstvim muzes i pomahat a oni ti pak budou davat nove suroviny ;) Jinak zbozi se tedy vyrabi v te ucetni knize kde i vykupujes suroviny a posilas konvoje ze kterych mas cashe ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Hamestead SQ jsou vedlejsi mise pro tve panstvi. Na mape jsou oznaceny znackem takoveho domecku (setejne jako panstvi, ale je to v hexagonu jako mise ;)). Takovymi misemi naberes nove lidi do sveho panstvi, ty pro tebe pak budou neco vyrabet nebo ti proste neco davat. Muzes je pak vyuzit i pri vyrobe nejakeho zbozi (v ucetni knize primo v baraku kde bydli achilles). Temi misemi lidem zabydlenym v tvem panstvim muzes i pomahat a oni ti pak budou davat nove suroviny ;) Jinak zbozi se tedy vyrabi v te ucetni knize kde i vykupujes suroviny a posilas konvoje ze kterych mas cashe ;) Áhááá :D Jo díky dost jsi mi pomohl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.