Frewwww Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Dik tak ja jsi to kkoupim az po novym roce :) Na zimni dny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JetthroCZ Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Velky mnozstvi bugu, nezvyk ovladani, ktery bylo po celou dobu stejny a ted je to uplne jinak. Velky minus za to, ze v combatu pri disarmu jim nejde sebrat zbran a ihned vystrelit, protoze jsou kolem dalsi straze a muzes se jenom branit (stejny tlacitko na protiutok a sebrani zbrane ze zeme) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 tak konečně to už je venku CZ verze!!! zítra se do toho pustím, celý víkend jsem se klepal a měl dilema jestli si nesosnout AJ verzi :D pro ty co to už hrajou je pravda že CD1 je hra a CD2 je jen multiplay? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JetthroCZ Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 tak konečně to už je venku CZ verze!!! zítra se do toho pustím, celý víkend jsem se klepal a měl dilema jestli si nesosnout AJ verzi :Dpro ty co to už hrajou je pravda že CD1 je hra a CD2 je jen multiplay? Presne tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 (upraveno) Tak už mi to chodí jako po másle, s Connorem masakruju red coats a plavim se po moři.. perfektní hra.. jinak- stačilo iso rozbalit přez xbox 360 iso browser nebo jak to je a už to fachčí.. jen mě štvou bugy a občas nízkej framerate.. a už to chce novou televizi, 8 let stará CRT samsung je mi malá .D k těm bugům- odmalička se mi líbí velké plachetnice tak jsem si v první části hry kdy se plavíte do bostonu zkoušel prolejzat tu loď a to bylo. furt mě to vyhazovalo do vzduchu atd... hnus :D a občas i ve hře... grafika mi přijde pěkná (aby ne na tý mojí telce :D :D ) hezký animace, boje chytlavé i když moc jednoduchý se mi zdá :D lov- vůbec to nefunguje tak hezky jak na videích, ještě se mi nepovedlo střelit srnku tak aby rovnou chcípla ale vždy mi zdrhne :D :( medvědi ok, vlci moc jednoduchý. Lodní bitvy se mi líbí mega hodně :) fakt pěkný zpestření, jednoduchý ovládání.. je to fájn.. k ovládání jak tu někdo psal že je vše jinak- co je jinak? však je to furt stejný :D jsem cca v 30-40% hry a zatim fajne, jen bych vynechal desmonda, ten mě fakt nebaví :D Upraveno Říjen 29, 2012 uživatelem xvostokx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 xvostokx, třeba ta hra je kvalitnější když si ji koupíš jako origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 děláš jako bych tu psal že je ta hra shit :D Naopak hra je moc dobrá a až budu mít druhý xko na live hraní tak assassina koupim někde slevněnýho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 Tak jako já myslel ty bugy atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 No, tohle funguje spíš na PC, kde se hra crackuje a to může vytvářet nežádoucí vedlejší efekty v podobě bugů. Na konzolích, pokud je hra 1:1 s retailem (a to většinou bývá), moc rozdílů v zabugovanosti nebude. Nebyla by to první zabugovaná hra v historii Ubisoftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 No nevim, kouknete na takove nove MoH kde byla hra bez opatchovani skoro nehratelna :) Treba Ubisoft zvolil podobnou taktiku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 tak konečně to už je venku CZ verze!!! zítra se do toho pustím, celý víkend jsem se klepal a měl dilema jestli si nesosnout AJ verzi :Dpro ty co to už hrajou je pravda že CD1 je hra a CD2 je jen multiplay? kde je ta cz verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 na console-power Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 (upraveno) První dva díly byly super, u broderhood a relevation je tro nastavenej příběh a hlavně člověk neví co dřív, samí možnosti vedlejších věcí, který odvádí až moc od příběhu, někdy míň je prostě lepší. Tak doufám že trojka na tom bude podobně jako třebas dvojka, už i ubisoft se nechal slyšet že další hry AC budou přímější ne s tolkika kravinama na tunění , kupování a tak. Upraveno Říjen 29, 2012 uživatelem Umberto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 Hej a k čemu jsou vlastně v AC3 peníze ?? Co všechno se tam za peníze dá koupit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 šípy, kulky, návnady, zbraně, oblečení, upgrade lodí, matroš do konvojů a asi i něco dalšího, zatim jsem to tolik nehrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 Tam můžes mít i vlastní lod ? Bomba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovicky Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 Musí se nahrát na HDD jen DVD1 a hrát nebo se musí nahrát obě DVDčka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 (upraveno) Už vyšla první recenze Italský oficiální Xbox magazín měl tu možnost jako první zveřejnit recenzi na očekávaný hit letošního roku od Ubisoftu - Assassin's Creed III.Časopis udělil hře plný počet bodů, tedy 10/10, a hráčům vzkazuje, že Assassin's Creed 3 nabízí nejkrásnější námořní bitvy všech dob. Kromě toho si recenzent pochvaluje velkolepý bojový systém, úplně vtáhnutí do příběhu, prostředí a vizuální efekty."Mistrovské dílo, které si musí zahrát každý příznivce her, s jedinečnými akčními scénami, jenž si zapamatujete na dlouhou dobu," dočteme se v recenzi. Aby toho nebylo málo, tak italský OXM tvrdí, že jde o nejlepší hru na současnou generaci konzolí.Vždy je dobré mít více názorů, tím druhým je dnes španělská stránka Meristation. Té se Assassin's Creed 3 zas tolik nezamlouval. Tamní pisálek se nechal slyšet, že Ubisoftu docházejí nápady a začíná se v této sérii opakovat. I přesto jde prý o bestseller letošního roku, který si zaslouží 8,5/10. Také se chci se zeptat jak je to s kápí assassina v AC:3 ? Někde jí má nasazenou a někde ne,to si můžu zvolit jestli tu kapuci mít bude,nebo ne ? Upraveno Říjen 29, 2012 uživatelem Nanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 sovicky- stačí DVD1, DVD2 je jen mulťák Kennway- tu kápi má sundanou jen v jedné neutrální lokalitě a v cutscénách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovicky Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 sovicky- stačí DVD1, DVD2 je jen mulťákKennway- tu kápi má sundanou jen v jedné neutrální lokalitě a v cutscénách děkuji!takže musím přeflashovat na LT+3.0! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WilliamGIV Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 Mám tu verzi od COMPLEX a smahnul jsem to normálně přes IHASku, ale seká se to a nejde nainstalovat na HDD. Je to špatně vypálený nebo máte někdo taky stejnej problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 čau dneska jsem začal hrát AC 3 nevíte někdo kdy začnu hrát za assassina zatím jsem furt ten Kenway už chci mít kápi a hrát tak jak ukazovali v traileru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 Sovicky- udělej si RGH, daleko lepší volba pokud kakáš na LIVE ;) Samopall- to myslíš vážně? Spoiler tam je jen decentní ale i tak jinak hraj dál a dál... a budeš hrát za Connora..teda za [h=3]Ratonhnhaké:ton :D[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 ten novej systém boje je nějakej divnej, nemůžu si zvyknout a nabíjení pistolí je na nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 no u toho nabijeni mi rostou solidne nervy.. celkove u toho strileni. radsi vzdycky vemu mec a rozsekam ho mecem nez se s tim nervovat. casem na to snad prijdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.