DeSmond Odesláno Listopad 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 No day-one update rozhodne nespravil v to co jsem doufal, chyby ta videt jsou, ale zas tak strasne to samozrejme neni, hra jinak vypada a hraje se uzasne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Je fakt pravda že se nedá hra přepnout do angličtiny? To je docela fail, naštěstí nákup z UK to jistí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Já mám nahráno tak dvě hodiny, přijel jsem na ostrov a získla jsem zpět ukradenou trhuhlu. Bugy můžu potvrdit, hlavně levitující zbraně a ještě jak psal Desmond Tak horší citlivost při šplhání,. A to jsem včera stáhnul fix, kterej měl 17MB. Ale každopádně na druhou stranu je to zanedbatelný, moc se mi to líbí. MO jsem zatím skoušel dnes ráno ve víuce tak odpoledne si ho dám. Jinak ještě jednou musím podotknout že ten deník G.W. je opravdová pecka!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 (upraveno) Je fakt pravda že se nedá hra přepnout do angličtiny? To je docela fail, naštěstí nákup z UK to jistí hra je v anglictine,akorat na zacatku si musis vybrat titulky: czech,rusky,polsky,madarsky. Titulky jdou vypnout,ale menu je komplet v cestine a popis veci taky. Multiplayer je taky cesky,je to trapne,kdyz je clovek zvykly na eng nazvy. Dalsi fail je,ze hra musi ihned stahovat patch, podobny fail jako u MOH:W (originalni verze) Jinak freedom edice. Akorat nechapu proc je steelbook na dve BD (ps3 version),jako by meli v planu vydat bd make of,ale pak se na to vykaslali Upraveno Listopad 1, 2012 uživatelem headhot new info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 (upraveno) Pockejte az vam pri jedne misi zasekne kamera ze sni nejde nic delat,jeste ktomu pri souboji a musite skrs to restartovat checkpoint,me se to povedlo dvakrat za sebou pak pohoda ale i kdyz se to da prehlidnout,tak verte ze to nehorazne nervuje he.Jinak hra skvela ale pocet bugu nekdy nechapu,mozna je to piratskou verzi ale co jsem cet dela to i vice lidem.Chci se zeptat zda se ta ten update title na opravu bugu stahnout pres flashku ,nejsem na xbox live totiz.diky Upraveno Listopad 1, 2012 uživatelem gunzie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 mě se taky občas kousne pohyb kamery, většinou PO boji, nikdy během.. stačí kliknout pravou páčkou dovnitř (má to prej srovnat pohled nebo tak něco..) pak už to jde ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Mám dotaz, lze nahrát update jinak než přes Horizon? nechci totiž formátovat flashku. Mám RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Mám dotaz, lze nahrát update jinak než přes Horizon? nechci totiž formátovat flashku. Mám RGH. Když máš RGH , tak si ho můžeš stáhnout v FSD příkazem - zadat v knihovně her místo spuštění hry A , tak dáš Y a volíš z tabulky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Jinak freedom edice. Akorat nechapu proc je steelbook na dve BD (ps3 version),jako by meli v planu vydat bd make of,ale pak se na to vykaslali Spíš bych řek že se jim nechtělo dělat dvě verze krabiček pro PS3 a X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 hej nevíte jestli czc.cz posílalo AC3 včera nebo posílá až dnes ??? na stránce maj napsané že poslali včera ale ještě mi nic nepřišlo a na email mi taky nepříslo nic že by to poslali.díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Spíš bych řek že se jim nechtělo dělat dvě verze krabiček pro PS3 a X tak to pak chapu, ono je vlastne sp na 1 disku a mp na druhem,to pak jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Tak jsem konecne hral za Connora a lezeni po stromech a loveni zvere se mi velice zamlouva, ted se jeste tesim na poradny souboje s tomahawkem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Hej obědnali jste si někdo AC3 Freedomku u czc.cz ?? Přišla vám už ?? Ti volové tam včera měli napsané že dojde 1.11 a dnes tam je napsané že to dojde 6.11 :(( To sou hajzlové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Máte někdo ten deník taky tam máte spojené nějaké stránky dohromady jakoby je zapomněli rozdělit ? např str.9-14 vysvětlíte mi to někdo co s tím je to nějaká finta nebo to je tiskařská chyba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Zkus je otevřít, třeba je to nějaký větší obrázek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Tak jsem konecne hral za Connora a lezeni po stromech a loveni zvere se mi velice zamlouva, ted se jeste tesim na poradny souboje s tomahawkem :D mě štve na lezení po stromech to, že se někdy ztrácím a nevím co o kam nepřehledné je to u těch stromu co vypadají jako prak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Myslíš že su tak ♥♥♥♥ ? Jsou tam takové stránky ale ze pár jich je tam neotvíratelných a spojených do sebe .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Áha tak to nevím, zítra se podívám jestli to tak budu mít i já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 nevíte někdo jak nalákat nové assassiny do teamu ? mám tam jen toho magora se sekáčkem :-D a potom co všechno jde dělat na tom baráku ? spravovat a tak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 dá se v AC III vůbec kupovat nové zbraně/nebo vylepšovat? po pár hodinách jsem nikde nenarazil na obchod a dokoupit si šípy nebo střelný prachy taky ne:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 dá se v AC III vůbec kupovat nové zbraně/nebo vylepšovat? po pár hodinách jsem nikde nenarazil na obchod a dokoupit si šípy nebo střelný prachy taky ne:roll: da se to v bud pojizdnejch vozech (jenom strelny prach a sipy) nebo ve velkych obchodech (vcetne sipu i zbrane a muzes zmenit barvu obleceni) oba druhy obchodu jsou oznaceny librou. vuz (mene vybaveny obchod) poznas podle toho, ze se po mape pohybuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Nove zbrane kupovat jdou jestli vyleposvat to nevim, obchody jsou znacene na mape librou, v mestech jsou to general stores ve froontier povozy, kde se ovsem daji dokoupit jen navnady sipy a tak, ne zbrane apod. ... EDIT: Byl jsem pomalejsi no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 zbraně jsou v obchodě (znak libry na mapě) a munice se dá buď občas získat z mrtvol vojáků nebo pojízdnejch obchodů (zase znak libry na mapě, ovšem hýbe se... je to normální koňskej povoz) EDIT: a já nejpomalejší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 děkuji za odpovědi. Já hledal znak kladivo(nebo něco podbného) a na libru jsem ani nepomyslel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 děkuji za odpovědi. Já hledal znak kladivo(nebo něco podbného) a na libru jsem ani nepomyslel :D v pohode, ono je toho vic, ceho ve hre chybi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.