Platfus Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 POZOR: S LIDMA co sbíraj sme se o tom bavili, a ty slepený stránky asi můžeš rozdělit :) Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Doporucuji pouzit na mape LB pro zobrazeni legendy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiffi Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Ahoj nevíte někdo prosím jak to je po dohrání hry ? Jestli budu moc třeba lovit zvířata a plnit vedlejší mise který jsem nesplnil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Ahoj nevíte někdo prosím jak to je po dohrání hry ? Jestli budu moc třeba lovit zvířata a plnit vedlejší mise který jsem nesplnil :) samozřejmě ;) možnost opakovat všechny mise jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 Tak já hrál teprve asi hodinku a něco, ale dnes se k tomu snad dostanu na déle. Na levitujicí zbraně jsem už taky narazil, ale nějak mě to neobtěžuje. Lehký spoiler (nečtěte kdo nechce) Jsem nadšen postavou Haythama Kenwaye. Zkrátka respekt si získat umí a moc se s tím nepáře. Pro mě příjmená změna. Navíc má skvělý dabing. PS: mám ps3 verzi a občas framerate trošku pozlobí, tak to je zatím jediné moje mínus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 on ten frame rate na xku taky zadna slava kupodivu ve 3d je to mnohem plynulejsi nechapu proc asi ze rendruje polovicni rozliseni pro kazdy oko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 chipomil dnes mi příjde AC3 na PS3, zajímalo by mě jakej frame je na PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 skoda ze to nepise fps naposledy jsem videl ze to slo zapnout v serious sam 3 a ty kravo jaro no to sem teda cumel jak to lita a k jakejm hodnotam to obcas pada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 No ono v celé sérii ( krom 1 tu jsem hral na pc), ty fps občas na ps3 zlobí. Řekl bych že ACIII je na tom podobně jako 2, bh, reve - vlastní zkušenost (ps3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 Já myslím že na 3 zamakali, no za 3 hodky uvidím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 Je skvělá (ikdyby nebyla tak proti své oblíbené hře nic mít nemohu :D), ale i v 3 fps občas klesají. Třeba v Bostonu na tržišti mě to trochu štve. Ale ono to za chvíli přestanu vnímat stejně jako u ostatních dílů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 Já jsem SP hrál zatím chvilku jsem v druhé sekvenci ale trochu jsem prolízal MP a naštěstí hra je super, jen trochu na mě nepřehledné menum MP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 Před dvěma hodinama mě měla Česká Pošta dovézt AC3 a pořád tu není, přes českou už nikdy nic nevemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 Máte někdo ten deník taky tam máte spojené nějaké stránky dohromady jakoby je zapomněli rozdělit ? např str.9-14 vysvětlíte mi to někdo co s tím je to nějaká finta nebo to je tiskařská chyba ? Tak právě mi to příšlo a taky to tám mám tak slepené, a jakdyby uprostřed těch slepených stránek je někdy ještě jedná stránka, právě se jdu podívat na google co tím mysleli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 pro všechny, co s tim maj problém, tak: http://ubisoft-en.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/17343/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 (upraveno) pro všechny, co s tim maj problém, tak: http://ubisoft-en.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/17343/ Takže normálně rozřezat, ale pak ty stránky budou škaredé :( Upraveno Listopad 2, 2012 uživatelem DitR010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 Takže normálně rozřezat, ale pak ty stránky budou škaredé :( Nesmíš to rozřezávat tou papírovou záložkou, ale vem si na to ostrej nůž a budeš to mít krásně rovný bez otřepů. Já to tak udělal a v pohodě. Jen mě ještě štve, že ten deník nemá tvrdé pevné desky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 Nesmíš to rozřezávat tou papírovou záložkou, ale vem si na to ostrej nůž a budeš to mít krásně rovný bez otřepů. Já to tak udělal a v pohodě. Jen mě ještě štve, že ten deník nemá tvrdé pevné desky. Priznam se ze to me taky trosku zklamalo, ale i tak je to krasa :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 No tak mou nešikovností se mi omylem podařilo odříznout v deníku i dvě stránky :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 No to jsem chtěl napsat že některý jsou jen přeložený a dají se rozevřít a ty se nesmí řezat, škoda že jsem to nenapsal:-( Já mám teď problém že při načítání hry v MP se mi to sekne, už se mi to stalo asi 5x. Přitom dnes ráno to bylo v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 Umberto právě toho jsem si nevšiml :D Zkus třeba na půl hodky vypnout Ps3ku nebo Xbox podle toho co máš a pak to zkus znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 čau hoši potřebuju pomoct zasekl jsem se myslim že je to 9 sekvence jak mám jít z Haytamem (fotrem) do toho pivovaru přes ty stráže a on řekne že se přes ně dostane ale mě že odhalí tak si mam jít pro ten oblek tak najdu toho chlapa zabiju ho ale nevým jak se mám převléct do těch jeho hader toho strážného? dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 Lidi mám otázku jak je to pod ohrání hry ... dá se tam i po dohrání něco dělat ? (myslím singleplayer) ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 oprava nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 poradťe mi jak má vypáčit zámek(almanachy) mačkám RT ale pokaždé se mi ten zámek vrátí zpátky. znáte nějakou snadnou cestu jak vydělávat peníze kromě lovení zvířat? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.