*Sphinx* Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 mmmm... mírné zklamání :( nějak jsem doufal v starověký egypt, který byl architektonicky božský, zase ale by se do něj špatně zasazoval boj s templáři, což se dá z části pochopit.. hold jen doufám, že v Ubi ví co dělají myslim že se fakt neni čeho obavat :) všechny dily AC byli zatim super :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 No ted jsem po odhaleni zasazeni hlavne zvedavy na doplneni hratelnosti a taky jestli se dockame nejakych "taktickych" prvku jako v ACB, ACR.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 no každopádně to bude zajimavé :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Nějaká sněhová vánice... To vypadá taky pěkně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 na ten luk se těším , na apače :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Na luk jsem taky zvedavy.... Jinak si rikam, ze je az neuveritelny jaky je Desmond misenec......nejdriv jsme hrali za Syrana, pak za Itala a ted za indianskeho misence (a buh vi s kym se "smichal" :D).... No snad bude ten hlavni hrdina vpohode, ikdyz sympatakovi Eziovi se nevyrovna, s tim jsem uz smirenej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 http://www.zing.cz/novinky/10341/prvni-skutecne-obrazky-z-assassins-creed-3 ENJOY!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 http://www.zing.cz/novinky/10341/prvni-skutecne-obrazky-z-assassins-creed-3ENJOY!!! Masakr..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinie Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 http://www.zing.cz/novinky/10341/prvni-skutecne-obrazky-z-assassins-creed-3ENJOY!!! assassin loví soba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 No prijde mi sice fajn moznost vylezat na stromy, ale zase aby to nebylo na ukro prohaneni se po meste :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Pěkné velice pěkné ale aby tahle doba si místo chladných sečných zbraní nebrala na paškál více zbraně střelné... Ale i tak tohle bude zajímavá akcička těším se :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 neee, assassin se střílenim problem je v tom že by tvůrci museli jít už asi jen dozadu v historii aby se tomuhle vyhnuli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Tak strelne zbrane jsou uz v AC2 ovsem tady jich bude asi vic......ovsem porad to nejsou nejake automaty ci tak neco, takze bych se toho moc nebal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Na luk jsem taky zvedavy....Jinak si rikam, ze je az neuveritelny jaky je Desmond misenec......nejdriv jsme hrali za Syrana, pak za Itala a ted za indianskeho misence (a buh vi s kym se "smichal" :D).... No snad bude ten hlavni hrdina vpohode, ikdyz sympatakovi Eziovi se nevyrovna, s tim jsem uz smirenej :D No :D buďme rádi, že aspoň ta trojka bude , a třeba nás příjemně překvapí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 No prijde mi sice fajn moznost vylezat na stromy, ale zase aby to nebylo na ukro prohaneni se po meste :) no prej měst tam moc nebude a bude to více lítačka po lesích .X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Tak opět pár artů na doplnění. To bojiště vypadá pěkně, i to město. Snad se zas bude dát jezdit koněm po městě jak v BH :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Celé je to až neuvěřitělně pěkné... Jsem rád, že se budu moct zůčastnit takových důležitých historických situací a jsem zvědav, jak provedou např. znehodnocování čaje z lodí v Bostnu apod... Nějakého zhoršení hratelnosti se nebojím, sice jsem taky pro chladné zbraně (Tomahawk :twisted:), ale v té době i zkušení vycvičení vojáci přebíjely „ dlouho “ , možná vystřelí a hurááá dopředu s bajonetem! Logicky se stealth akce přesune někam do zákoutí (ale to my snad vynahradí nový Hitman...)...Ale stále tam čekám mise, že se budeme muset někam bez zpozorování (opevnění...) dostat a někoho zabít apod. Takhle brilatně jsem si AC III nepředstavoval ani v těch nejhezčích představách a musím říct, že na nějakou hru jsem se takhle už dlouho netěšil... Tuhle tu tématiku miluju a je my to blíž než jakýkoli dřívější díl. Už teď se nebojím říct - hra roku? A Ezio se může jít zahrabat :D , Connor my se svojím tomahawkem přiroste k srdci...(neví se, kdo ho bude dabovat?). EDIT: Navíc síla palných zbraní nebyla taková jako dneska - tehda byla jen a jen v počtu. Viz. nějaký dokument apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Na internetu se objevily scany z časopisu Game Informer, které nám přinášejí velmi mnoho informací o AC 3. Vzhledem k tomu, že jsou všechny v angličtině, jsem vypsal výtah všech nejdůležitějších informací: -Hlavní hrdina se jmenuje Connor. Jeho otec byl běloch-Angličan a jeho matka je původní americká obyvatelka. Connor sám se však nedokáže přiřadit k žádné kultuře a tak si vybral vlastní cestu. Connorův příběh budeme sledovat od jeho dětství; jak vyrůstal, co ho přimělo přidat se k asasínům... Ponese se v lehkém duchu pomsty, neboť během dětství byl zničena vesnice, ve které žil. Samozřejmě nepůjde o záležitost podobné AC 2, tehdy šlo o pomstu z čistě osobních motivů. Connor má být více plíživější a více jako predátor než jeho předchůdci. V případě likvidace nepřátel pak půjde spíše než o "stealth killy" o čistý boj. -V AC 3 se zaměří mnohem více času na Desmonda. Po jeho probuzení z kómatu v AC:R má spoustu práce. Údajně budeme kráčet v Connorových stopách a navštěvovat místa, která navštívil on. Co však Desmonda přiměje procházet zrovna Connorovo vzpomínky? Že by vstup do oné jeskyně nebyl jen tak? -Čeká nás také nový Animus 3.0. Chybět nebudou oblíbené databáze, které píše Shaun Hastings, a protože je původem Brit, bude přidávat vlastní poznámky k různým událostem. -Přestože byl příběh Subjekta 16 vyřešen v AC:R, čekají nás další puzzle podobné The Truth. -Příběh se bude odehrávat hlavně v Bostonu a New Yorku, prostor mezi nimi bude vyplňovat lokace jménem Frontier, která bude plná skal, jezer, lesů... mělo by to být něco na způsob Království z AC 1. Rozloha lokace bude 1.5x větší, než v AC:B. Boston a New York mají být přesnou kopií svých historických předloh. Celé 3 roky práce nám mají nabídnout co nejpřesnější obraz historie. Rozostřování lokací přes rozhledny stále zůstává - novinkou je, že ve Frontieru to budou zajišťovat stromy stojící již stovky let. Ano, je to tak, mezi Connorovu plíživost bude patřit i lezení po stromech! Prostředí bude také více živější; můžeme potkat občana venčícího psa, obchodníka, jež se vám bude snažit prodat noviny... -Příběh se bude odehrávat v letech 1753 až 1783. Lokace se budou během let měnit vlivem historických událostí. Zažijeme tak i například požár New Yorku, bostonské pití čaje... Setkáme se také s mnoha historickými osobami, kupř. Benjamin Franklin, George Washington nebo Charles Lee. Jejich úloha mezi asasíny a templáři je zatím neznámá. S jistotou však víme, že George Washington vlastnil Kousek Ráje, což už předem něco znamená... -Čekají nás změny ročních období. Takže může kdykoli buď krásně svítit slunce, pršet nebo dokonce i sněžit... -Ve Frontieru budeme potkávat různá zvířata, která budeme moci lovit a jejichž kožešiny budeme moci následně prodávat. -Čeká nás vylepšený bojový systém a čarokrásné cutscény. Budeme moci ovládat dvě zbraně najednou a kamera se bude sama zoomovat na nejlepší pohyby. Zámek cíle už ve hře nebude - hra se na cíl zaměří sama. Od cutscén si pak vývojáři slibují, že budou jako filmy. -Chybět nesmí ani tuna vedlejších úkolů. -Nový Anvil engine umožní vypustit do lokací velké množství vojáků a budeme tak moci prožít epické bitvy. -Zatím se neví, jak a jestli vůbec bude fungovat bratrstvo. -Tower defense z AC:R v AC 3 nebude. -O multiplayeru se toho moc neví. Podle konce MP příběhu by se dalo čekat pokračování, každopádně nic není jisté. -Plná synchronizace zůstala, ale bude více rozvinutá, nejen na 50%/100%. Bude rozdělena na checkpointy, které když splníme, bude se nám synchronizace postupně zvětšovat. zdroj: http://assassin.herniweb.cz EDIT: kurňa začínám se těšít víc a víc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Mám otázku , ten nový engine zlepší grafiku nebo jen počet nepřátel ??? Modlím se at to je na windows XP a ze mi to rozjede !! :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 a jinak styl typuju , že základna bude někde v lese a do města si můžeš zajet třeba do obchodu , ale bude to nepřátelská oblast .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Tak někde sem četl, že nepřátelská strana už tak ani nebude, budou tam obě strany z americké revoluce a ani o jedné se ne bude dát říctt že je dobrá nebo špatná. Grafika asi pude trošku dál, ale ten engine je dělanej na to množství nepřátel a způsob boje atd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 no tak na XP to snad bude ... a bud to bude jak si řekl a budeš si vybírat ke komu se přidáš , ale podle mně budou nějací záporáci ... at uz ti co vypalili tu vesnici nebo nějaka skupinka přezivších templářů , a doufám že Seubojový systém vylepší a neudělaj z toho arkadovku jako AC:Relevations , kde 10 nepřátel bylo nic ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 a jinak Connor je indián ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinie Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 a jinak Connor je indián ? :D poloviční - táta angličan, máma indiánka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Tak a je to jasne, v pondeli, tedy zitra se cekalo na nejake zajimave oznameni co se tyce AC3.... a ted uz je jasne, ze se dockame traileru....doufam ze to bude stat za to ¨:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.