DitR010 Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 České titulky jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Dik, plati to aj ked na zadnej strane mam napisane "Baleni obsahuje hru v ceskem jazyce a cesky manual"?? Teda, ze to je anglicky daing a len titulky su ceske? A su tam aj anglicke titulky? (viem ze na gears of war 2 som mal ceske, ale ked som si v xboxe nastavil ze som v Uk tak sa prepli na anglicke). TO by bolo idealne, anglicky dabing a anglicke titulky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efjay Odesláno Únor 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 Pujde na RGH i ten přídavek co teď 19. vyjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Únor 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 Ano půjde, jako vše ostatní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efjay Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 A kdy to tak vychází ty DLC ke stažení? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 to by mě taky zajímalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama37 Odesláno Březen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 Zdravim mam takovej problém když hraju ten datadisk the infamy tak když chci dostat lidi z kostala tak mi hra napíše že disk není čitelný nevíte co s tím? Dík za odpovědi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Duben 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 Zdravim vsechny. Mam doma Freedom Edition hry AC3, teprve az ted jsem se dostal k tomu si ji zahrat. V Xboxu jsem zkousel zadat kod a pise mi to, ze neni platny. Stalo se to uz nekomu, nebo jen ja mam jako obvykle smulu na "bezchybne kusy"? Me se neco stava snad s kazdou koupenou hrou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiGrain Odesláno Květen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2013 Smazáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanibal Odesláno Květen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2013 Cau lidi. Hele uz tady byla debata ohledne konvoju a jejich prepadeni. Ja jsem poslal svuj konvoj s nejakyma kuzema za 2,5k liber ale byl prepadeny, ja jsem ho nezachranil jelikoz jsem si toho nevsimnul. Ale tedka v menu konvoju je u nej napsany ''prepadeny'' a ja s nim nemuzu nic delat, zabira mi tam misto a nemuzu ho nijak vyhodit,smazat nebo neco, nemuzu ho pouzivat a nemuzu si vyrobit novy. Mam tam jeste dva dalsi, ale to nejak prece musi jit, co kdyz me prepadnou vsechny konvoje, tak pak nebudu moct vubec vydelavat timhle zpusobem nebo co? :-) Diky za odpoved... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Červen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 Čau pařmeni...mám stažení dlc s ostatníma misema..ale mám rgh slim 4gb.a externí hdd ale nejde mi to ale zase jsem nováček s dlc tak jestli je někde návod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 Off: AC:4 Black Flag -Lidi myslíte,že se na současné konzole nevykašlou a půjde to na nich vpohodě a se slušnou grafikou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 (upraveno) hele na E3 bylo hlášeno, že se samozřejmě na x360 nevykašlou, ale samozřejmě budou hry, který půjdou jen na XONE nebo tak jsem to alespoň pochopil..... třeba Son of Rome půjde jen na XONE, ale na x360 udělaj třeba World of Tanks, Batmana novýho a takový.... bylo docela dost her, co říkali, že půjde ještě na 360, ale těžko by mohli e-shopy dělat předobjednávky AC IV na x360, kdyby nakonec vyšel jen na XONE - nebo si to teda alespoň myslim kdyby někoho zajímalo, tak: http://marketplace.xbox.com/cs-cz/Games/Xbox360Games?SortBy=ReleaseDate Upraveno Červen 19, 2013 uživatelem sovik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas121468626367 Odesláno Srpen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2013 Zdravím, na netu se píše, že jsou 2 dvd. 1DVD=singl, 2DVD=multi. Otázka zní, jestli mi stačí k singlu jen to první dvd nebo musím mít obě díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Srpen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2013 Stačí jen první ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas121468626367 Odesláno Srpen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2013 díkec :):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2013 Off: AC:4 Black Flag -Lidi myslíte,že se na současné konzole nevykašlou a půjde to na nich vpohodě a se slušnou grafikou ? Myslím, že ještě rozhodně hodně her bude na Xbox 360, protože lidi Xbox One nechtějí... Je to jako s klesajícími prodeji PS3, tak se spousta her dělala na PS2 a ta konzole se dá nová koupit i teď a je na ni přehršel her... jenže tentokrát je v této situaci Microsoft a ne Sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Srpen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2013 Off: AC:4 Black Flag -Lidi myslíte,že se na současné konzole nevykašlou a půjde to na nich vpohodě a se slušnou grafikou ? microsoft z x360 počíta proč mysliš že představili noveho slima? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2013 Nejspíš protože PS3 udělal rok předtím slima. Nemusí to být jediný důvod. Původně PS 2 slim taky nebyl stvořen kvůli tomu, že se předpokládalo, že PS3 bude propadák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 (upraveno) Filmová adaptace Assassin's Creed je stanovena na 22. května 2015. Film bude natáčet Ubisoft (skrz novou filmovou pobočku Ubisoft Motion Pictures). Příběh Desmonda Milese, který díky programu jménem Animus prožívá vzpomínky svých předků - středověkých asasínů Altaira a Ezia -, bude adaptovat nejspíše první díl, hlavní roli (Altaira) si zahraje pravděpodobně Michael Fassbender, který bude film i produkovat. &feature=player_embedded(* přepněte na 1080p) Upraveno Září 29, 2013 uživatelem franzkafka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2013 Čau pařmeni...mám stažení dlc s ostatníma misema..ale mám rgh slim 4gb.a externí hdd ale nejde mi to ale zase jsem nováček s dlc tak jestli je někde návod? Stačí když si naformátuješ flashku v xboxu :) a pak ty DLC nakopíruješ na flashku přes program Horizon :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Duben 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 (upraveno) Zdravím, mám takový problém s vedlejšími misemi, když dám zahájit misi, vyslechnu si co mám udělat, už jsem si všiml, že se mi zobrazuje v deníku úkolů, ale na mapě se mi nezobrazuje nic, tak kde ten úkol mám hledat? Příklad, dostal jsem úkol v lese od nějakých vojáků, myslím, že se to jmenovalo? chlapec, co vyhlásil poplach, že zmizeli 2 vojáci, měl jsem prozkoumat nějakých 7 lokací, první, nevím jestli se mi zobrazovala, ale našel jsem ji a další mám hledat kde? Další: zabij medvěda v chatě, zkoušel jsem jedny dveře, ale nešly otevřít, na mapě také žádná značka, nebo jsem měl v taverně misi, že je na moři nějaká lochneská příšera a mám ji najít, v deníku úkolů to je, ale na mapě žádná oblast není, to samé třeba dokončení nějaké mise : Setkej se na hranici v bostonu s nějakým kapitánem, šel jsem na hranici, zapnul jsem si orlí pohled, předpokládal jsem, že osobu uvidím zlatou barvou, prošmejdil jsem hranici, ale nenašel jsem ji. Ještě jedna věc, k čemu slouží ta šipka na okraji mapy, která se pořád zobrazuje?, nechápu kam mě má přivést, následoval jsem ji ,ale nikam mě nedovedla Nechápu jak ty úkoly mám splnit, když se mi na mapě nezobrazují, zřejmě je to triviální věc, takže budu vděčný, pokud mi někdo poradí. Upraveno Duben 1, 2014 uživatelem liborpoulik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ORBITH Odesláno Září 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 Ahoj, když si koupím Assassins creed 3 přes livemarket přímo v dashboardu budu tam mít také CZ titulky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Karootka Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Je to bug v hre, ten konvoj ostane už prepadnutý. Dobrou správou je to, že už ti zvyšné konvoje nikdy neprepadnú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majklu Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 (upraveno) Zdravím všechny, mám dotaz ohledně abgx360, mám staženou verzi AC3 CZ a hra nechce projet tímto programem. Abgx mám dobře nastavený, Farcry4 a jiné hry v pohodě. Může to být problém pouze s touto verzí? edit: už je to vyřešeno Upraveno Prosinec 10, 2014 uživatelem majklu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.