vita252 Odesláno Červen 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2016 Ahoj lidi chci se zeptat jak je na tom assassins creed 3 na ps3 a xbox360 s fps je to fakt zlé či to updaty spravily a je to už v poho :) dík za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Červen 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2016 Jako je to hratelné, ale někdy je vidět pokles FPS... Ale myslím, že to není nic hrozného :)...Hru jsem dohrál 3x a nemůžu si na ni stěžovat ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita252 Odesláno Červen 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2016 mě šlo o to jestli to je jen občasný nebo jestli to padá hrozně nonstop :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Červen 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2016 (upraveno) Hru jsem dohrál, bez problému, nějakého padání fps jsem si ani nevšiml a bylo mi to šumák, aspoň ne tak, že bych tu hru kvůli tomu nehrál, spíš můžou být místy bugy, třeba se mi společník ve druhé sekvenci zasekl na místě a bez něj jsem se nemohl hnout dál, update to myslím spravil, ale taky to není žádná sláva, jednou jsem se propadl texturou při plavání a musel jsem dát restart. Za mě možná nejlepší assassin, hned po dvojce, ve městě mě to bavilo ještě víc, spousta úkolů a možností co dělat. Upraveno Červen 5, 2016 uživatelem liborpoulik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita252 Odesláno Červen 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2016 Ty bugy jsou přítomný i na pc ok díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.