Satir Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 pár ingme obrázků :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Nevim jak vam, ale me se teda obrazky vubec nelibi, doufam, ze je to nejaka pre-alpha verze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Je jasný, že nemůžu hru posuzovat podle pár obrázků (ještě k tomu nekvalitních), ale abych pravdu řekl, tak mě to zatím teda nenadchlo. Graficky mi to teda přijde bohužel velmi velmi zlé a prostředí a atmosféra, která mě na oficiálních obrázcích naprosto uchvátila tu také nějak chybí. Ale co! :) Může to být jen a jen lepší.. Zatím nemám právo kritizovat, ale jsou to takové moje první dojmy z těchto screenů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Urcite to hned nezavrhovat, verim, ze to ve vysledku bude krasne, urcite hezci nez revelations, coz toto neni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 na otm obrázku chybí jakejkoliv vizuální efekt, to jsou snad jen holý textůry, vypadá to jak kdyby to bylo na pspčko :D už vidim ty naskriptovaný situace typu naběhnu mezi ty řady těch borců a sem automaticky mrtvej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 A jsou ty screeny vůbec oficiální od Ubi.? Pokud ano, beztak se jedná o obrázky z nedodělaného počátku vývoje či co. Dovedl bych si představit, že i přes řádné kontroly se nějakému novináři podařilo propašovat nějaké zařízení, co fotí (nebo neumí fotit) a prostě udělal pár screenů a hodil to na net. EDIT: A nebo taková grafika vážně bude na konzolích :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Nevim jak vam, ale me se teda obrazky vubec nelibi, doufam, ze je to nejaka pre-alpha verze :) nechapu co se ti na nich nelibi, je jasny ze grafika bude na konzolich hnusna vzdy oproti pc, tak nevahej a kup si ji na pc a budes happy Jinak, co ti presne na tech screenech vadi? Mne to prijde lepsi nez je u vsech dostupnach AC. Jedine ceho se bojim,ze kdyz tam bude moznost vice pohybu,budou tam zbytecne bugy a propadavani do pixelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 nechapu co se ti na nich nelibi, je jasny ze grafika bude na konzolich hnusna vzdy oproti pc, tak nevahej a kup si ji na pc a budes happyJinak, co ti presne na tech screenech vadi? Mne to prijde lepsi nez je u vsech dostupnach AC. Jedine ceho se bojim,ze kdyz tam bude moznost vice pohybu,budou tam zbytecne bugy a propadavani do pixelu Nelibi se mi to, ze to vypada hur nez posledni dva dily AC ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Nelibi se mi to, ze to vypada hur nez posledni dva dily AC ;) tak stejne neni jeste gold a je tak ze 70% hotova,takze pockame treba na betu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 tak stejne neni jeste gold a je tak ze 70% hotova,takze pockame treba na betu:) Tak s tim samozrejme pocitam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Pravda, že ty screeny jsou hrozný kvality ale líbí se mi... jenom sou zachycený v nic moc neříkající moment ze kterýho nemůžem soudit jaká ta hra je :D Nejlepší je ten 5. screen pravej horní roh :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Njn, tak jsou to neoficialni gameplay screeny, to je jasny ze se tam connor nebude kroutit jak na coveru ci "vyphotoshopovanych" screenech :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Jo to máš recht, ten roh je nejlepší :cheesygrin: Až nyní jsem si toho všimnul, jelikož jsem se na to zaměřil :) Jinak je to bída... Pravda, že ty screeny jsou hrozný kvality ale líbí se mi... jenom sou zachycený v nic moc neříkající moment ze kterýho nemůžem soudit jaká ta hra je :D Nejlepší je ten 5. screen pravej horní roh :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Jak říká Desmond.. Předchozí díly vypadaly líp. Teď hraju Revelations a ta Konstantinopol je nádherná. Ale tak určitě to ve finále bude vypadat dobře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 No to doufam, ty sliby me navnadily na skvelou hru a nerad bych aby to vypadlo hur nez dily predchozi, ikdyz na to moc nedam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 mne bude bohate stacit, kdyz tam konecne bude vice animaci tichych smrti a hodne krve na snehu,ktera nezmizi a budu ji muset schovavat. A na xbox nebo ps3 se stejne neda uz nic vycarovat, viz Crysis na pc a na konzolich, ten rozdil je skoro generacni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 Porad se tam daj vytvorite neskutecne veci a tohle ma rozhodne na vic ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 souhlasím s DeSmondem, jak řekl jednou C.Blezinsky z Epiku, je to o tom že vývojáři nemají tolik času si s hrou vyhrát, protože je tlačí trh a termíny. A co se týče Crysis 1 sice to není jak na PC , ale rozhodně nevypadá špatně a škaredě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 Já jsem nespokojený jenom se soubojovým systémem - má být jako v předešlých dílech ( AC B a AC R, možná tam patří i AC II), což jsem teda zklamaný. Jasně, je to sranda, ale je to MOC jednoduché. Pořád po nás půjde jenom jeden a ostatní to budou jen sledovat - popřípadě samozřejmě střílet. Na to jsem si samozřejmě u AC zvykl, takže jsem s tím i počítal, ale výhrady mám k tomu ,,combu,, , jak když zabijeme tak tři nepřátele po sobě, tak potom padají jako hrušky, zmáčnkutím jednoho tlačítka a takhle se dá sundat ,,celá armáda,, - za předpokladu, že ,,hrdinovy,, [sbohem Ezio :P ] neuberou život. Ze začátku se na to krásně dívalo, ale sorry, je to blbost. V AC III jsem čekal hlavně nový, težší soubojový systém, bohužel se (pravděpodobně) nedočkám. V tom mi přišel nejlepší v Assassins Creed. Tam jste fakt nezabily X nepřátel stisknutím jednoho tlačítka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 Tak soubojovy system rozhodne nebude stejny, rikali ze ho cely prekopali a ma to byt mnohem dynamyctejsi, ikdyz mi prijde, ze zpravou, ze se nepratele budou zase "radit" to trosku ♥♥♥♥♥♥ovali.....no uvidime, co se tyce soubouju, tam AC hodne stradal, na papire mi zni soubojovy system AC3 dobre, tak si pockame co z toho vznikne..... Jinak k te slozitosti, nezastavam nazor, ze to musi bytvylozene slozite, podle me jeden z vubec nejlepsich bojovych systemu ma novy batman, idealni system, kdy se to clovek hrave nauci, ale chce to hodne casu a treninku aby s tim mohl delat divy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 tak to co mi schazi v normalni hre, mi hrave vynahradi online, neni nad to na male mapce udelat triple escape:) 4 lidem se mi jeste nepovedlo utect, ale stale to zkousim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 Tak novinky ohledně AC III čtu, vím, že ten soubojový systém prý vylepšily, ale to co jsem měl na mysli, jsem četl, že tam z předchozích dílu zůstane a toho se bojím, fakt je to blbost. EDIT: Pokud by ten princip nějak vylepšily a nebylo by to tak přehnaně lehké, tak pak i ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 Tak novinky ohledně AC III čtu, vím, že ten soubojový systém prý vylepšily, ale to co jsem měl na mysli, jsem četl, že tam z předchozích dílu zůstane a toho se bojím, fakt je to blbost. tak ono proc menit neco, co uz 4 dily funguje perfektne a lidi tu hru stale kupuji. Tak pocitam treba s vylepsenim ukrytu. Rozrezat nejakyho zvire a do jeho utrob se schovat,takovy bison by byl fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 idealni by opravdu bylo vylepseni hlavne kryti a schovavani se za vecma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 Tak novinky ohledně AC III čtu, vím, že ten soubojový systém prý vylepšily, ale to co jsem měl na mysli, jsem četl, že tam z předchozích dílu zůstane a toho se bojím, fakt je to blbost.EDIT: Pokud by ten princip nějak vylepšily a nebylo by to tak přehnaně lehké, tak pak i ano. A co si mel na mysli? Protoze to neba byt stani v davu vojaku a neustale counter-striky...... My to byt dynamicky souboj, takze bych to mozna i videl trosku na batmanovska komba, connor bude hodne v pohybu, ne jako neustale vykryvajici Altair ci Ezio.... EDIT: Jinak pro neanglictinare, i nakonzole vyjde hra v CZ ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.