fcs4ever Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Ahoj, chtel jsem se zeptat jak sundam faceplate z Xbox 360 s?? dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 www.youtube.com www.google.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 !!!!!!!!!!!! LuxusnÍ odpovĚĎ !!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K-Kiro Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 A co jsi čekal? že ti někdo napíše podrobnej návod návod krok po kroku? Najdeš to na Googlu i Youtube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 A co jsi čekal? že ti někdo napíše podrobnej návod návod krok po kroku? Najdeš to na Googlu i Youtube To je jako na mě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K-Kiro Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Aha.. Na tebe ne, bohužel jsem si nevšiml že to nepsal fcs4ever :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcs4ever Odesláno Únor 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 ano je to na youtube a google samozřejmě ze jsem se dival. Ale vse je pro phat tak nevim jestli je stejny postup i u Slimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Tak zabralo mi to 1 min. - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcs4ever Odesláno Únor 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 chytrý jak rádio ja nechci rozebrat cely xbox ale faceplate abych zjistil jakou mam mechaniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Ty vole seš úplně blbej nebo co snad na tom videu vidíš že se přední kryt sundavá jako předposlední . Tak to asi nejde udělat jako u starých modelů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 mám tu někde v jedné diskuzi fotky a menší popis jak na to.. tak se koukni ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 chytrý jak rádio ja nechci rozebrat cely xbox ale faceplate abych zjistil jakou mam mechaniku Věř mi, pár sem jich už rozebíral - Faceplate je spojená plochým kabelem s přišroubovaným předním panelem na konzoli,nejde ani náhodou odělat aniž bys rozebral kryty - I kdyby to tak náhodou šlo, mechaniku bys zepředu stejně nemohl identifikovat, spíš napiš datum výroby vzadu ze štítku, odhadneme to než si to celé zničíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcs4ever Odesláno Únor 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 mám tam 2011-09-05 jinak díky za normální odpovedi viz. xmod, Satir Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.