vitacz1468626700 Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 mappleton: byl by si hodny kdyby si to hodil na uloz.to..........jak to tam hodis posli to do pm diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brendnpeto Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Ne, demo je pouze pro gold účty, ale můžeš to udělat jako já, dema jsou napříč všemi účty Ale nový učet s mesačným GOLD možem vytvoriť len 3, či 4, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANO1468625142 Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Tak už to tahám z xbox live. Vytvořil jsem si další xbox live účet a dostal jsem gold účet na měsíc zdarma, doporučuju takhle udělat. A můžeš mi říct, jak si získal ten Gold při vytvoření nového účtu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 No mě to tak udělalo i při prvním registrování, tak jsem to teď zkusil a mám to zas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANO1468625142 Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 No mě to tak udělalo i při prvním registrování, tak jsem to teď zkusil a mám to zas No tak mě se to teda neopovedlo...Mám je na výběr 3 placené gold, redeem Code a nebo klasický učet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinie Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 No tak mě se to teda neopovedlo...Mám je na výběr 3 placené gold, redeem Code a nebo klasický učet. na každém xboxu při vytvoření prvním tří (pokud se nepletu) účtú dostaneš 1 měsíc gold zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANO1468625142 Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 http://360demozone.blogspot.com/ tady se to dá stáhnout, jede to rychle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brendnpeto Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 http://360demozone.blogspot.com/tady se to dá stáhnout, jede to rychle... Asi blbá otázka, ale pre istotu - to je iba na flash, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soloist Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Ne Demo muzes hrat i pokud nemas flashnutou konzoli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brendnpeto Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Ale jak dostanem to demo do xboxu, ked to neni z xbox live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitacz1468626700 Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 ze by s flesky :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Ale jak dostanem to demo do xboxu, ked to neni z xbox live? Tady menší návod http://console-forum.net/tema/42441-jak-vypalit-demo-na-xbox-360 PS: Nemusíš to dávat na Flashku, Stačí DVD-RW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 On má xbox málo USB portů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys.96 Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Jo, no. Jenom pět portů, z toho jsem využil max. jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 uz je to nekde krom RS ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 http://360demozone.blogspot.com/tady se to dá stáhnout, jede to rychle... To pod rapidem ;-) http://www.peeje.com/files/359790715/FfStr-dem.part1.rar.html http://www.peeje.com/files/359792017/FfStr-dem.part2.rar.html http://www.peeje.com/files/359792861/FfStr-dem.part3.rar.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 tak po asi hodine hrani musim rict super :) .. akorat u world tour me zarazilo ze ten druhej zapas nemuzu hrat je tam cosi ze musim mit 3 pratele na netu, to jako bude 50% zapasu spojene abych mel xbox live? .. nemam v xku internet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brendnpeto Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Díky za rady... Inak minule som skúšal pripojiť môj 500GB ex. HDD do predného portu a nič... Nepodporuje to ex HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Těšil jsem se... zbytečně! Naposled jsem hrál Fifa Street 2 ještě na PS2... byla to luxusní hra plná triků a skvělýho hraní. Ale tohle je hrozný... kde je ta zábavnost, skvělý triky a celkovej gameplay? :/ Obyčejná FIFA na malým hřišti s hroznou kamerou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 No to bude asi tím že jsi nehrál 3.Po 3 jsem od 4ky neměl žádné očekávání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 No to bude asi tím že jsi nehrál 3.Po 3 jsem od 4ky neměl žádné očekávání. Tak bych se zklamal už ve 3ce no... škoda :) Těšil sem se fakt na suprovej street fotbal jakým byla 2ka ale tohle je fakt hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Těšil jsem se... zbytečně!Naposled jsem hrál Fifa Street 2 ještě na PS2... byla to luxusní hra plná triků a skvělýho hraní. Ale tohle je hrozný... kde je ta zábavnost, skvělý triky a celkovej gameplay? :/ Obyčejná FIFA na malým hřišti s hroznou kamerou... Tak pro mě je tohle premiéra a jsem nadmíru nadšený, jsou tam nějaké parádičky...... lae co jse hlavní že mě fifa omrzela, ale tahle fifa na málém hřišti je prostě super :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Mě to taky nenadchlo, ale ani nezklamalo. To bude asi tím, že jsem jeden z těch, co ujížděl na fifa street 2....Souhlasím s xManitua, je to fifa 12 na menším hřišti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitacz1468626700 Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 tak to nevim teda jestli to je fifa 12 na mensim hristi.....fifa 12 je uplne neco jineho nez street ....tak ze s vama nesouhlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 je to dobry tesim se na futsal az bude to super fauly vsechni primaky ... bude to pecka lepsi jak fifa 12 vic sanci bude vice akci vice klicek proste vic zabavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.