Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FIFA Street 4 [oRmus]

Kociq

Recommended Posts

No ea opet nezklamala.Akorat na hard kdyz hrajes singl,tak je to v nekterych momentech nehorazna frustrace.Kdyz zacinas a nemas otevreny klicky ve world tour,tak jen koukas jak si te skoli,moje nervy.Konecne napadlo ea udelat zabavnou karieru(world tour), ziskavanim jistych bonusu,to je parada.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 170
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

měl bych jednu otazku je v hře Profesionalní klub v některych článcích jsem četl že to tam bude ? :?:

No můžeš si tam vytvořit svůj tým a pak za něj hraješ kariéru (World Tour) jestli myslíš něco jiného tak nevím no ;-)

Odkaz ke komentáři

Jaké jsou vaše názory na tuhle hru? Mě se tahle hra vůbec nelíbí, opět další fail za strany EA, nechapu, jak muzou prodavat beta verzi, protoze hre s timto mnozstvim bugu se bohuzel plna hra rikat neda.

Hra je naprosto nedomyslena, opet mi prijde ze EA vubec pri tvorbe teto hry nepouzilo mozek. Hra se neustale zasekava na loadingu, matchmaking funguje tak nejak podivne. Ty nejlepsi herni mody bohuzel hrat online nejdou, takze hrajete klasickou Fifu 12 akorat v min hracich, nikdo nepouziva klicky a jednom si nahrava a hraje na protiutoky.

Odkaz ke komentáři

tak to nevím (nemám live)....Virtuální profesionál tam není, jde jen vytvořit tým + hráče a pak jde možná přes live že každý bude hrát za jednoho hráče jinak bych řekl že to asi nejde ;)

přesně jak říkáš...virtual pro pro jednoho hráče nejde, ale v kariéře si vytvoříš svého hráče, za kterého pak můžeš hrát online team match. Tvému hráči samozřejmě rostou levely a můžeš mu přidávat různé atributy.

Odkaz ke komentáři

nejvetsiborec: Hra se ti zasekává na loadingu? Vždyť tam ani žádný load skoro není. Než se načte zápas, tak to trvá, tak maximálně 5 vteřin.

Jinak hra je prvních pár hodin celkem dobrá, ale je jednoduchá (hned od startu hry jsem hrál všechno na hard a pořád vyhrával.. a to už FIFU dlouho nepařím). A po pár hodinách už je hodně stereotypní + nemáte žádnou motivaci hrát dál, protože vylepšování atributů je hodně o ničem a odemykání nového oblečení není zrovna žádný motivační zázrak.

Odkaz ke komentáři

Sice nehraju na Live ale singleplayer mi příjde v pohodě :) A ještě ani jednou se mi to neseklo při loadingu a to to ani nemám nainstalované na HDD. ;)

Jaké jsou vaše názory na tuhle hru? Mě se tahle hra vůbec nelíbí, opět další fail za strany EA, nechapu, jak muzou prodavat beta verzi, protoze hre s timto mnozstvim bugu se bohuzel plna hra rikat neda.

Hra je naprosto nedomyslena, opet mi prijde ze EA vubec pri tvorbe teto hry nepouzilo mozek. Hra se neustale zasekava na loadingu, matchmaking funguje tak nejak podivne. Ty nejlepsi herni mody bohuzel hrat online nejdou, takze hrajete klasickou Fifu 12 akorat v min hracich, nikdo nepouziva klicky a jednom si nahrava a hraje na protiutoky.

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Tak já pujdu trochu proti proudu, protože já jsem z toho hodně nadšený, hrál jsem všechny díly FIFA Street i Pure Football a tahle poslední FIFA street patří k tomu nejlepšímu. Alespon podle mého názoru. Super hratelnost, chválím příklon k realističnosti, futsal, ovládání triků, driblování apod i jejich fyzika je hodně dobrá. Za mě teda palec nahoru pro EA. Chválím.

Jen je naprosto stupidní to odemykání triků. K čemu tam jsou, když je člověk skoro celou hru nemůže používat? Odehrál jsem x zápasů a zatím se mi odemknulo jen pár triků, které se ani nedají nazývat triky a jsou téměř k ničemu. A zvlášť na hard to bez jakýchkoliv triků prostě nejde skoro.

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

hraju nyní World Tour nevim jestli mám pokračovat. Mám odehráno cca 5h a přitom hraju jen za vymyšlené hráče můžete mi napsat jestli budu moct kupovat/verbovat do svého týmu i doopravdové hráče, když tam jsou skutečné týmy(např. turnaj ve futsalu, newcastle, fulham)

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
hraju nyní World Tour nevim jestli mám pokračovat. Mám odehráno cca 5h a přitom hraju jen za vymyšlené hráče můžete mi napsat jestli budu moct kupovat/verbovat do svého týmu i doopravdové hráče, když tam jsou skutečné týmy(např. turnaj ve futsalu, newcastle, fulham)

Noo když vyhraješ některé turnaje je v nabídce dostat nějaké hráče, ale né opravdové, nikde jsem nenašel jestli mužeš někoho vyměnit atd... Mám svůj tým svoje vymyšlené hráče od začátku, tedkon už brutálně naskillované a je to pecička...a čím dál těžší :D

Odkaz ke komentáři

• 3 months later...

Ahoj Koupil jsem si tuhle hru z aukra již použitou ale prý online pass není použity ... Zkoušel jsem ho zadát do hry ale nekde je problém bud to chce zlatý online učet nebo pass je už použity. Je potřeba k hrani po netu gold učet ? Xbox mam chvili tak se dotoho dostávám teprve.

Odkaz ke komentáři

Aha tak to bude ono protože to tam pořád piše neco o goldu.. Jsem si založil new učet ale pak to tam chtelo jestli chci gold učet na vyzkoušení tak sem dal ano ale pak to chtelo pome čislo kreditní karty tak sem to přerušil a ma masi jen nejaky zakladní :(

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Muže te mi poradit.. Před par minutama jsem si aktivoval gold učet.. a když se chci připojit na fifa street EA tak mi to piše že se nejde připojit na EA server at to vyzkoušim pozdeji. Mužete mi poradit co stim ? Fifu Street jsem koupil z aukra a pry nemela použity pass... Doma jsem ho tam zadal ale nemel jsem gold učet a pořad to neco psalo o goldu a ted ho mam a zase to piše že to nejde. Co by mi to napsalo kdyby pass už byl použity ?děkuji :(

EDIT: Tak kod zadávam znovu a porad me to piše invalid code. takže to znamena že pass byl nejspiš použitej co ?

EDIT2: Kod byl již použit a z podpory mi poslali nový a už vše funguje ale občas se mi stane že se vubec nejde připojit dělá to také někomu ? u NHL 12 se me to nikdy nestalo.

Upraveno uživatelem midiborec
Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu