gunzie Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 No ea opet nezklamala.Akorat na hard kdyz hrajes singl,tak je to v nekterych momentech nehorazna frustrace.Kdyz zacinas a nemas otevreny klicky ve world tour,tak jen koukas jak si te skoli,moje nervy.Konecne napadlo ea udelat zabavnou karieru(world tour), ziskavanim jistych bonusu,to je parada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 měl bych jednu otazku je v hře Profesionalní klub v některych článcích jsem četl že to tam bude ? :?: No můžeš si tam vytvořit svůj tým a pak za něj hraješ kariéru (World Tour) jestli myslíš něco jiného tak nevím no ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry7 Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 Jirka0055: Myslim to jak je v klasik fife že se sejde např :5 kamošu a každej hraje za svého profíka každy ovlada jednoho hrače tak jestli tohle tam je ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 tak to nevím (nemám live)....Virtuální profesionál tam není, jde jen vytvořit tým + hráče a pak jde možná přes live že každý bude hrát za jednoho hráče jinak bych řekl že to asi nejde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Jaké jsou vaše názory na tuhle hru? Mě se tahle hra vůbec nelíbí, opět další fail za strany EA, nechapu, jak muzou prodavat beta verzi, protoze hre s timto mnozstvim bugu se bohuzel plna hra rikat neda. Hra je naprosto nedomyslena, opet mi prijde ze EA vubec pri tvorbe teto hry nepouzilo mozek. Hra se neustale zasekava na loadingu, matchmaking funguje tak nejak podivne. Ty nejlepsi herni mody bohuzel hrat online nejdou, takze hrajete klasickou Fifu 12 akorat v min hracich, nikdo nepouziva klicky a jednom si nahrava a hraje na protiutoky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 tak to nevím (nemám live)....Virtuální profesionál tam není, jde jen vytvořit tým + hráče a pak jde možná přes live že každý bude hrát za jednoho hráče jinak bych řekl že to asi nejde ;) přesně jak říkáš...virtual pro pro jednoho hráče nejde, ale v kariéře si vytvoříš svého hráče, za kterého pak můžeš hrát online team match. Tvému hráči samozřejmě rostou levely a můžeš mu přidávat různé atributy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 nejvetsiborec: Hra se ti zasekává na loadingu? Vždyť tam ani žádný load skoro není. Než se načte zápas, tak to trvá, tak maximálně 5 vteřin. Jinak hra je prvních pár hodin celkem dobrá, ale je jednoduchá (hned od startu hry jsem hrál všechno na hard a pořád vyhrával.. a to už FIFU dlouho nepařím). A po pár hodinách už je hodně stereotypní + nemáte žádnou motivaci hrát dál, protože vylepšování atributů je hodně o ničem a odemykání nového oblečení není zrovna žádný motivační zázrak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys.96 Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Tak koukám že nakonec s očekávané a suprové hry se tu stává celkem brak, na který všichni nadávaj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolza Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 Chci se zeptat co je toto za chybu a jak se toho zbavim dekuji ssq.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 Tak nevím no, ale máš tám nápovědu že máš zusit vypnout windows media player a zkusit znovu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Březen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Sice nehraju na Live ale singleplayer mi příjde v pohodě :) A ještě ani jednou se mi to neseklo při loadingu a to to ani nemám nainstalované na HDD. ;) Jaké jsou vaše názory na tuhle hru? Mě se tahle hra vůbec nelíbí, opět další fail za strany EA, nechapu, jak muzou prodavat beta verzi, protoze hre s timto mnozstvim bugu se bohuzel plna hra rikat neda.Hra je naprosto nedomyslena, opet mi prijde ze EA vubec pri tvorbe teto hry nepouzilo mozek. Hra se neustale zasekava na loadingu, matchmaking funguje tak nejak podivne. Ty nejlepsi herni mody bohuzel hrat online nejdou, takze hrajete klasickou Fifu 12 akorat v min hracich, nikdo nepouziva klicky a jednom si nahrava a hraje na protiutoky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Duben 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2012 hustá husťárna - teď jsem to hrál 3 hodiny a málem jsem se od toho neurval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Květen 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 Máte už někdo projeto 100%? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 Tak já pujdu trochu proti proudu, protože já jsem z toho hodně nadšený, hrál jsem všechny díly FIFA Street i Pure Football a tahle poslední FIFA street patří k tomu nejlepšímu. Alespon podle mého názoru. Super hratelnost, chválím příklon k realističnosti, futsal, ovládání triků, driblování apod i jejich fyzika je hodně dobrá. Za mě teda palec nahoru pro EA. Chválím. Jen je naprosto stupidní to odemykání triků. K čemu tam jsou, když je člověk skoro celou hru nemůže používat? Odehrál jsem x zápasů a zatím se mi odemknulo jen pár triků, které se ani nedají nazývat triky a jsou téměř k ničemu. A zvlášť na hard to bez jakýchkoliv triků prostě nejde skoro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 hraju nyní World Tour nevim jestli mám pokračovat. Mám odehráno cca 5h a přitom hraju jen za vymyšlené hráče můžete mi napsat jestli budu moct kupovat/verbovat do svého týmu i doopravdové hráče, když tam jsou skutečné týmy(např. turnaj ve futsalu, newcastle, fulham) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 hraju nyní World Tour nevim jestli mám pokračovat. Mám odehráno cca 5h a přitom hraju jen za vymyšlené hráče můžete mi napsat jestli budu moct kupovat/verbovat do svého týmu i doopravdové hráče, když tam jsou skutečné týmy(např. turnaj ve futsalu, newcastle, fulham) Noo když vyhraješ některé turnaje je v nabídce dostat nějaké hráče, ale né opravdové, nikde jsem nenašel jestli mužeš někoho vyměnit atd... Mám svůj tým svoje vymyšlené hráče od začátku, tedkon už brutálně naskillované a je to pecička...a čím dál těžší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midiborec Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Ahoj Koupil jsem si tuhle hru z aukra již použitou ale prý online pass není použity ... Zkoušel jsem ho zadát do hry ale nekde je problém bud to chce zlatý online učet nebo pass je už použity. Je potřeba k hrani po netu gold učet ? Xbox mam chvili tak se dotoho dostávám teprve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 když chceš hrat na Xboxu online tak musíš mit Gold !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midiborec Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Aha tak to bude ono protože to tam pořád piše neco o goldu.. Jsem si založil new učet ale pak to tam chtelo jestli chci gold učet na vyzkoušení tak sem dal ano ale pak to chtelo pome čislo kreditní karty tak sem to přerušil a ma masi jen nejaky zakladní :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midiborec Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 (upraveno) Muže te mi poradit.. Před par minutama jsem si aktivoval gold učet.. a když se chci připojit na fifa street EA tak mi to piše že se nejde připojit na EA server at to vyzkoušim pozdeji. Mužete mi poradit co stim ? Fifu Street jsem koupil z aukra a pry nemela použity pass... Doma jsem ho tam zadal ale nemel jsem gold učet a pořad to neco psalo o goldu a ted ho mam a zase to piše že to nejde. Co by mi to napsalo kdyby pass už byl použity ?děkuji :( EDIT: Tak kod zadávam znovu a porad me to piše invalid code. takže to znamena že pass byl nejspiš použitej co ? EDIT2: Kod byl již použit a z podpory mi poslali nový a už vše funguje ale občas se mi stane že se vubec nejde připojit dělá to také někomu ? u NHL 12 se me to nikdy nestalo. Upraveno Prosinec 9, 2012 uživatelem midiborec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trol11 Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 nazdarek, mam na vas prosbu.... Hraju tuto hru s RGH upravou a již po druhe cca po 60% World Tour mně to vyhodí chybu a vyhodí ze hry... Tak se chci zeptat jesli to má někdo dohráté a poslal mně SAVE na Trol11@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.