jack68 Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Mam na xboxu lt 2.0.Potreboval bych poradit zda si nechat udelat upgrade na lt3.0 nebo zvolit RGH, pokud chci hrat i stare hry(xdg2) Na foru jsem se docetl ze stare hry pod lt 3.0 nejdou a musel bych je znovu prejet pres abgx a pak vypalit. Jak je tomu prosim u RGH.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 bejt tebou tak jdu do RGH, sám ho mám. sice je to dražší ale vrátí se ti to. pokud oželíš live tak je to jasná volba, můžes si prevést cokoliv s jakoukoliv ochranou a vše bude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luigis1468627381 Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 A pojedou s RGH i ty nejnovější hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 jo! jakákoliv hra ti bude fungovat. k čemu by to jinak bylo kdyby si na tom nespustil novinky:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Na RGH ti pojede všechno, ale už nikdy si na něm nezapneš LIVE a nezahraješ multiplayer. Myslel jsem také na RGH, ale zůstanu u flashe. Přepalování AP25 a XGD3 už je opravdu naposled, protože LT+3.0 už není závislý na tabulce dae.bin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 verim ze MS si zas najde nejakou fintu ktera znemozni zase LT.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Není pravda, že s RGH se nikdy nepodíváš na live. Jak psal romik - "S RGH můžeš být taky online (xlive), stačí mít dual NAND." Co se týče těch starých her, budeš muset vypálit znova jen ty co mají ochranu AP25... Pokud přemýšlíš nad RGH a budeš schopný to ovládat tak neváhej. Ostatně společně s flashem si budeš muset koupit Ihas vypalovačku a když k tomu pak připočteš cenu za DVD v podstatě to vyjde cenově na stejno. Já jsem se rozhodl pro LT 3,0 a podruhé bych to neudělal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luigis1468627381 Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Já nedávno udělal LT3.0 teda nechal si udělat,mě štve že mi nejde spousta her :((( A smahnout je sám neumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Také už jsem se rozhodl pro RGH je to jistota a super že si mohu stahovat DLC do her a žádné přepalování. Akorát nový dashboard 14717 znemožnuje tvorbu RGH. Já ho nemám, ale co se stane když budu mít RGH a poté bude potřeba nový dashboard 14717 a o RGH přijdu ? Anebo se pro RGH stahuje ten freestyle dash který nic nedělá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 19, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Také už jsem se rozhodl pro RGH je to jistota a super že si mohu stahovat DLC do her a žádné přepalování. Akorát nový dashboard 14717 znemožnuje tvorbu RGH. Já ho nemám, ale co se stane když budu mít RGH a poté bude potřeba nový dashboard 14717 a o RGH přijdu ? Anebo se pro RGH stahuje ten freestyle dash který nic nedělá ? Nechej si udělat RGH dřív, než si aplikuješ nejnovější DB 14717. Jedině tak máš jistotu získání CPU klíče a tím pádem otevřenou cestu k RGH. Jakmile už jednou RGH mít budeš. update DB neprobíhá oficiální cestou, ale vždy za pomocí freeboot image, která danou verzi DB obsahuje. To už je pak bezpečná cesta k zachování RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrasek11 Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 a myslíte si, že MS nepřijde na to, jak stopnout nabourávání dashbordů a jejich úpravě, aby nešel RGH použít? Již hodněkrát si nějak pomohl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 no ted kdyz ho mam tak to neresim.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 a myslíte si, že MS nepřijde na to, jak stopnout nabourávání dashbordů a jejich úpravě, aby nešel RGH použít? Již hodněkrát si nějak pomohl... Jestli to chápu dobře,tak RGH je vlastně Jtag jen jinak HW řešený. Jtag funguje bez blokace už pár let, takže si myslím že MS nijak RGH nezablokuje. RGH si můžeš zablokovat i teď když něco špatně uděláš.Pokud si před nějakou aktulizací pročteš forum,tak si myslím že RGH stále půjde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcs4ever Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 ----------lock------------- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.