tkimitkiy Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Ahoj ve spolek - netusite nekdo, proc mi nefunguje po updatu DashLoaderu a reinstalaci FSDcka jediny DLC? Predtim normalne fungovaly (bossove do Mortal Kombatu, Midnight Mountain Pack pro Kinect Sports 2) a ted je ty hry vubec nenajdou. :-/ Netusite nekdo, v cem muze byt problem? Diky! Mam XBOX 4GB Slim s RGHckem a 250GB vlozenym diskem, na ktery nahravam hry a do adresare conent/00000000/... pak nahravam DLCcka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 a zadal si ve FSD znova cesty pro sken her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 18, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Podívej se na nastavení položky "contpatch" v launch.ini. Pokud jsi instaloval DashLaunch v2.29, měl bys mít tuto položku nastavenou na contpatch = false Je to menší "bug" v této verzi DashLaunch, který může blokovat DLC a odemykání arkádových her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkimitkiy Odesláno Únor 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 2chipomil: Samozrejme - hry taky normalne funguji a pokud vim, tak obsah adresare /content/ se neskenuje, ne? 2drak3go: Muchos gracias! Mel jsem tam skutecne true a ted uz to funguje! :) Tisicere diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkimitkiy Odesláno Únor 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Tak jsem dneska koukal jak pero z gauce, ale updaty jsou zase pryc. :-/ Nevim, jestli na to muze mit vliv to, ze jsem upravoval konzolu, aby tam sly poustet hry kompatibilni s XBOXem klasik (pry to muze nejak prepsat soubory). Jeste na to zitra kouknu. Dneska jsem myslel, ze pujdu do vyvrtky, kdyz jsem zjistil, ze tam ty updaty zase nejsou. :-/ :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.