Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Mechanika na vypalování XGD3

lavions

Otázka

Zdravim, potřebuji poradit. Nové hry samozřejmě jak víte tak mají větší velikost než 8x DVD+R DL, ale já nevím jak to mám vypálit, zkoušel jsem různé návody a potom jsem se doslechl že na to je potřeba novější vypalovačka. Jinak když jsem to zkoušel na té mé na které mi dou pálit starší hry tak mi to asi po 2 procentech hodilo chybu s dlouhým kódem v pěti řádcích a bylo tam jen opakovat nebo zrušit. Prosil bych o radu. Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
O mechanikách Liteon iHAS, které jsou jako jediné schopné vypálit korektně XGD3 hry je tu psáno v desítkách témat, stačí hledat a ne hned zakládat nové téma na již 1000x zodpovězený dotaz.

A mohl bych se teda zeptat jakou doporučuješ? Nemusí to být žádná High-tech, stačí nějaká klasická která to zvládne. Díky

Odkaz ke komentáři

• 0
A mohl bych se teda zeptat jakou doporučuješ? Nemusí to být žádná High-tech, stačí nějaká klasická která to zvládne. Díky

Nabízí je třeba zde Rendis : http://console-forum.net/tema/127235-flash-mechaniky-xbox-360-reset-glitch-hack-rgh-lite-on-ihas124b

Vybírat si nemůžeš - jedná se jen o jeden typ .

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu