painn000 Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 Zdravim kdyz na internetu na ps3 chci koukat na videa ktera obsahujou videa na jake je potreba flash player tak nefungujou pouze youtube a podobne stranky. Jde To nejak nastavit. Dekuju moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 nejde, PS3 neobsahuje flash a když ho nepřidaly v SONY doteď tak bych už ani nedoufal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiri_JJ Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 nejde, PS3 neobsahuje flash a když ho nepřidaly v SONY doteď tak bych už ani nedoufal... To, že PS3 neobsahuje (nepodporuje) flash, může napsat jen neznalec. PS3 flash podporuje, viz můj příspěvek a náhled obrazovky zde: http://console-forum.net/tema/138719-ps3-adobe-flash-player Nicméně, i když je u mé otázky spousta zhlédnutí, ale žádná odpověď, tak si dovolím odpovědět de facto sám sobě. Po mlčení na tomto fóru jsem kontaktoval přímo podporu PS v ČR a dostalo se mi této odpovědi: Problem je ze adobe flash player vydava novu verziu pomerne casto preto sa moze stat ,ze videa ktore pouzivaju najnovsiu verziu flash playera,nemusi konzola prehrat pretoze este v nej nieje najnovsia verzia flash playeru.Tento problem sa samozrejme postupne vyriesi updateom na konzole. V pripade jakychkoliv otazek, nas nevahejte kontaktovat prostrednictvim prislusnych kontaktnich adres, uvedenych na cz.playstation.com Tu poslední větu doporučuji všem zde diskutujícím. Protože jsem opět narazil na diskuzi a fórum, kde se nic nedozvím. A když, tak nesmysly typu, že PS3 flash nepodporuje. Děkuji, ale takové fórum je vskutku na nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Flash player samozřejmě obsahuje, i PSp ho obsahovalo. Problém je, že jak píšeš v původním příspěvku, potřebuejš verzo 10.1. PS3 aktuálně obsahuje Flash Player verze 9.0.159.0. Což jde mimochodem jednoduše zjistit přímo v PS3, pokud se podíváš v konzoli na tuhle webovku: http://kb2.adobe.com/cps/155/tn_15507.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
painn000
Zdravim kdyz na internetu na ps3 chci koukat na videa ktera obsahujou videa na jake je potreba flash player tak nefungujou pouze youtube a podobne stranky. Jde To nejak nastavit. Dekuju moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.