Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ps3 a flash player

painn000

Otázka

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
nejde, PS3 neobsahuje flash a když ho nepřidaly v SONY doteď tak bych už ani nedoufal...

To, že PS3 neobsahuje (nepodporuje) flash, může napsat jen neznalec. PS3 flash podporuje, viz můj příspěvek a náhled obrazovky zde:

http://console-forum.net/tema/138719-ps3-adobe-flash-player

Nicméně, i když je u mé otázky spousta zhlédnutí, ale žádná odpověď, tak si dovolím odpovědět de facto sám sobě. Po mlčení na tomto fóru jsem kontaktoval přímo podporu PS v ČR a dostalo se mi této odpovědi:

Problem je ze adobe flash player vydava novu verziu pomerne casto preto

sa moze stat ,ze videa ktore pouzivaju najnovsiu verziu flash

playera,nemusi konzola prehrat pretoze este v nej nieje najnovsia verzia

flash playeru.Tento problem sa samozrejme postupne vyriesi updateom na

konzole.

V pripade jakychkoliv otazek, nas nevahejte kontaktovat prostrednictvim prislusnych kontaktnich adres, uvedenych na cz.playstation.com

Tu poslední větu doporučuji všem zde diskutujícím. Protože jsem opět narazil na diskuzi a fórum, kde se nic nedozvím. A když, tak nesmysly typu, že PS3 flash nepodporuje. Děkuji, ale takové fórum je vskutku na nic...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Flash player samozřejmě obsahuje, i PSp ho obsahovalo. Problém je, že jak píšeš v původním příspěvku, potřebuejš verzo 10.1. PS3 aktuálně obsahuje Flash Player verze 9.0.159.0.

Což jde mimochodem jednoduše zjistit přímo v PS3, pokud se podíváš v konzoli na tuhle webovku: http://kb2.adobe.com/cps/155/tn_15507.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu