muhaha Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 Ahoj, do přílohy jsem mrsknul obrázek ,poznáte z obrázku, jestli bude flashnutelný? Díky za váš čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marco96 Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 Velkou roli hraje převším datum výroby xboxu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 Ahoj, do přílohy jsem mrsknul obrázek ,poznáte z obrázku, jestli bude flashnutelný? Díky za váš čas Z Lot NO 1145X je vidět, že vyrobeno bylo 45. týden roku 2011, tedy nekdy mezi 7-13.11.2011 tedy mechanika Liteon D5S verze 1175 a skoro jistě i revize Corona tj bez možnosti RGH.Tj aktuálně NENÍ flashnutelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
muhaha
Ahoj, do přílohy jsem mrsknul obrázek ,poznáte z obrázku, jestli bude flashnutelný? Díky za váš čas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.