Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

rozdělený externí HDD, WBFS manager


commatzu

Otázka

Zdravím.Mám externí HDD 500GB, který je rozdělený na 2 části.Jedna na wii hry a druha cast na data v PC.Jak mohu toto rozdělení zrušit a používat ho pouze na wii hry, aniž bych uložené hry musel přesouvat?Používám WBFS manager 3.0 a windows7.Předem všem děkuji za odpověď a pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

WBFS format neni moc oblibeny u ruznych partition manageru... moje rada je:

Vzit a vsechny hry si pretahnout do PC (klidne uz ve WBFS formatu aby jsi zbytecne nemel ISO s 4,5GB za kazdou hru...) nasledne disk sformatovat... a hry znova nahrat...

Druha moznost je (predpokladam ze disk ma prvni cast jako DATA a druhou jako WBFS) vzit a hry z WBFS nechat presouvat do DATA casti (opet uz ve formatu WBFS) kde si jen vytvoris slozku... tohle ti projde pokud mas her mene nez jsi mel dat :) az se ti to presune (a ze to bude trvat dlouuuuuho) tak vzit a tu WBFS partition smazat a tu datovou "roztahnout" nejakym managerem :)

Rad bych upozornil ze druha moznost je trosku slozitejsi a casove docela narocna... navic se ti muze stat ze ti manager ktery bude tu partition roztahovat nechtene neco udela s tema uz presunutyma hrama (jednou uz se mi neco podobneho stalo)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Zdravím, taky si myslím že překopírovat vše do PC a naformátovat je asi to nejlepší. Ale mě se zdá že WII nevezme disk formátovaný do NTFS takže se musí naformátovat na FAT32. Já taky používám externi disk 500Gb a nemám ho rozdělený mám ho ve formátu FAT32 a mám tam hry na WII i data na PC a vše fičí v pohodě. Na přenos her používám WiiBackupManager, který v pohodě převede i ISO na WBFS a hry nezabírají tolik místa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu