Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

češtiny na Hry

Otázka

Odesláno

Zdravim lidi tuhle otázku sem tu nikde nenašel pokud se tu řešila někdy dříve tak nevim sem tu novej :roll: de oto když sou na psp všechny různé aplikace proč by někdo nedělal češtiny do her? neni něco takovýho? nějaký libový pecky u kterejch se musí přemejšlet by se hodila čeština :) víte co jestli někde sou v PSP hrách soubory langue nebo něco podobnýho porstě to přepsat a zabalit do "ISO" hodit na kartu a je to.Existuje něco takového? díky :?

22 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Já jsem se o překládání dřív, když byl ještě čas, pokoušel. Teď ale chodím do práce a už na to fakt nemám náladu.

Měl jsem rozpracováno Street Fighter Alpha 3, Syphon Filter Dark Mirror a jediný překlad, který jsem kdy dokončil byl do Pro Evolution Soccer 5. Dostat se do isa a vyextrahovat z něho různé soubory a zase z nich udělat iso není nic těžkého. Horší je spíš najít a upravit texty ve hře. U PES5 byla výhoda, že šla upravit programem, který se používá na úpravu PC a PS2 verze hry.

Ostatní hry už tak snadno přeložit nejdou. Třeba v isu SFDM, byl hrozný bordel a desítky složek, které měli svoje složky atd. Pamatuju si, že jsem našel jen titulky k FMV sekvencím. Ostatní texty sem prostě nenašel.

Taky jsem zapomněl napsat, že anglicky moc neumím. Tenkrát jsem to promlel v translatoru a věty které nedávali smysl jsem se slovníkem v ruce upravoval. :D

Byla to fakt sranda.

• 0
Odesláno

no ono je problem.. kdyz jsou ty texty v plain podobe, daji se klasicky v HEX editoru upravit - to ostatni vsici zname z upravy souboru.. no toho .. no toho prxka vshmenu bo jak to je :D proste XMB popisku :) to je klasicka plain podoba.. ale horsi je kdyz je to nejaky renderovany IMG.. ten uz se z toho extrahuje tezko, protoze muze pouzivat ruzne podoby komprese/sifrovani apod..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu