tekken90 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 WipEout 2048 Platformy: PS Vita Datum vydání: 14.2. 2012 IGN: http://vita.ign.com/objects/098/098910.html Metacritic: http://www.metacritic.com/game/playstation-vita/wipeout-2048 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Jako fanoušek Wipeoutu sem s 2048 spokojenej, ale i když sečtu všechny singlplayer eventy tak jich je oproti předchůdcům strašně málo, naopak MP závodů je oproti tomu nepochopitelně moc. Taky ovládání neni ideální - jen 3 schémata a ty se nedaj vůbec nijak upravovat. Klasické Wipeout nastavení je prakticky nepoužitelný protože držet celý závod palec na X to je o zdraví. "Dotykový" ovládání by bylo fajn kdyby se nemuselo ovládat gyroskopem (což se nedá). Racer je asi nejschůdnější, ale strašně blbě se dělaj sideshifty. Doufám že to updatem spraví... Jiank kdo má tak si mě přidejte, ať si můžem překonávat rekordy, deep_throatCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Tak jsem zrovna před chviličkou dohrál singleplayer kampaň a uvažuju, jestli si aktivovat online pass, nebo jestli prodat wipeout i s online passem... Jinak hra jako taková byla výborná, místy frustrující, ale tak strašné to nebylo (plus je možnost si tam zapnout jakéhosi asistenta řízení, ale toho jsem nezkoušel, tak netuším). Grafika výborná, nahrávací časy nebyly až tak strašné (i když vylepšit by se daly a to hodně), celkový dojem je skvělý. Wipeout mi přijde jako jedna z nejlepších launch her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ali208 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Tak jsem zrovna před chviličkou dohrál singleplayer kampaň a uvažuju, jestli si aktivovat online pass, nebo jestli prodat wipeout i s online passem... Jinak hra jako taková byla výborná, místy frustrující, ale tak strašné to nebylo (plus je možnost si tam zapnout jakéhosi asistenta řízení, ale toho jsem nezkoušel, tak netuším). Grafika výborná, nahrávací časy nebyly až tak strašné (i když vylepšit by se daly a to hodně), celkový dojem je skvělý. Wipeout mi přijde jako jedna z nejlepších launch her. Koukám, že jsi profík.:) Můžeš mi dát pár rad? Už pět dní se nemůžu prokousat 2049 sezónou v lize B. 2048 jsem si dával jako nic, ale 2049 v klasických závodech si vůbec nešahám; stále 8 pozice... Bojové, závody na čas a ty s divnou grafikou dám na elite hodnocení, ale klasické hrůza. Soupeři vystřelí jako blesk a já je nejsem schopný dohnat. Přitom mám nejrychlejší káru, nejlepšího autopilota (nemusím ani brzdit do zatáček), startuju na "GO", používám zkratky, rychlostní plošiny, ale prostě si furt nešahám. Jsem něco přehlídnul nebo co dělám blbě? Přece není možný závod 15x opakovat a být furt na 8mé pozici.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Koukám, že jsi profík.:) Můžeš mi dát pár rad? Už pět dní se nemůžu prokousat 2049 sezónou v lize B. 2048 jsem si dával jako nic, ale 2049 v klasických závodech si vůbec nešahám; stále 8 pozice... Bojové, závody na čas a ty s divnou grafikou dám na elite hodnocení, ale klasické hrůza. Soupeři vystřelí jako blesk a já je nejsem schopný dohnat. Přitom mám nejrychlejší káru, nejlepšího autopilota (nemusím ani brzdit do zatáček), startuju na "GO", používám zkratky, rychlostní plošiny, ale prostě si furt nešahám. Jsem něco přehlídnul nebo co dělám blbě? Přece není možný závod 15x opakovat a být furt na 8mé pozici.:cry: Děláš blbě to že máš nejlepšího autopilota, ten tě hodně zpomaluje. Vypni ho a v ostřejších zatáčkách používej airbrakes (levý analog + []). A taky neni vždycky dobrý mít nejrychlejší káru, na některých tratích se vyplatí vzít o něco pomalejší s lepší ovladatelností, nebo dokonce agility class. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Mě tato hra příliš nenadchla.Na malé obrazovce místy pěkný chaos.V singlu málo tratí.Vizuálně dobré,ale jinak...je to hra na velké obrazovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ali208 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Děláš blbě to že máš nejlepšího autopilota, ten tě hodně zpomaluje. Vypni ho a v ostřejších zatáčkách používej airbrakes (levý analog + []). A taky neni vždycky dobrý mít nejrychlejší káru, na některých tratích se vyplatí vzít o něco pomalejší s lepší ovladatelností, nebo dokonce agility class. Díky! Už si to zase v pohodě dávám.:psp: Ale i tak je to makačka a o první pozici si stejně můžu nechat jen zdát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Přesně tak. Mimochodem, když zmáčkneš čtvereček do zatáčky (držet), tak ti to dovolí udělat ostřejší zatáčku bez ztráty rychlosti, ale když ho zmáčkneš 2x, tak tě to ještě k tomu hodí trochu do strany (to jsem hodně používal, je to dost důležité). Jinak občas je to problém, taky jsem vždy jel na go a protivníci vystartovali jak kdyby měli 3x silnější lodě :D. Ale dají se dohnat v zatáčkách a v skill shortcuts (zkratky, na kt. potřebuješ skill, jinak tě jen zpomalí). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ali208 Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Tak ten manévr po dvou stisknutí čtverce je mazec. Vůbec jsem netušil, že něco takového existuje.:) Jinak díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Staci cist tipy co se zobrazuji behem loadingu. ;) Jeste se daji delat barrel rolly (ve vzduchu rychle analogem leva-prava-leva nebo prava-leva-prava), po dopadu na zem pak dostanes chvilkove turbo. Taky to dost pomaha, hlavne pri Time trialech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Lexicon, ale bacha na barrel roll při závodě, kde máš zdraví, protože ti to docela dost ubírá na HP (i když se ti povede). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Mě ten barrel roll nejde. Mám demo ale to by snad nemělo vlivnit ne,? :D Udělám doleva doprava doleva, rychle pomalu a prostě nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Mě ten barrel roll nejde. Mám demo ale to by snad nemělo vlivnit ne,? :D Udělám doleva doprava doleva, rychle pomalu a prostě nic. Musíš ve vzduchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Posledních 8 závodů a budu mít všechny single player závody na elite pass... :-) Ale už jde opravdu do tuhého, ty time trialy jsou pěkně na nic :/. Udělal někdo ten poslední šampionát na elite pass? Pokud ano, s jakou lodí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Poslední tušim ještě na elite nemam. Ale time trialy jsou celkem v pohodě ty mam snad všechny, největší problém mam většinou s combaty. A taky nevim jak udělám zónu 65, nejspíš na Solu tam se nedá moc bourat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Combaty mám zas udělané já v pohodě, stačí se trefovat plazmou a zaměřovat se na jednotlivé lodě, za zničení dostaneš +5 :-). A jakou lodí jsi udělal ty time trialy? Tou nejrychlejší, co má špatné ovládání, nebo nějakou jinou? Já zkoušel i ten první prototyp, co se poprvé odemkne, ale to není úplně ono vzhledem k tomu, že se musíš trefovat na ty zrychlující pady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Na většině tratí speed Piraňu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Koukam ze jsem s nedokoncenou druhou sezonou pekne pozadu. Ale zatim mam na Elite Pass vsecko. Myslite ze je lepsi snazit se takhle davat vsecko rovnou, nebo pockat na lepsi lode kdyz to nejde a ty starsi zavody pak davat snadneji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Ono je to jedno, já to nejdřív dohrál a pak začal dávat elite passy, ale to jen proto, aby mi hra vydržela déle :-). Jinak nikdy předtím jsem se nesnažil lovit nějaké hloupé trofeje a udělat vše na "elitní čas", ale vzhledem k tomu, že na Vitu těch her moc není, tak se u toho chci zdržet co nejdéle, než hru pošlu dál :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Ono je to jedno, já to nejdřív dohrál a pak začal dávat elite passy, ale to jen proto, aby mi hra vydržela déle :-). Jinak nikdy předtím jsem se nesnažil lovit nějaké hloupé trofeje a udělat vše na "elitní čas", ale vzhledem k tomu, že na Vitu těch her moc není, tak se u toho chci zdržet co nejdéle, než hru pošlu dál :-) Přesně tak, co mě ale štve že v singlu je těch závodů neni moc (oproti jinejm Wipeoutům) a MP je jich až přespříliš. Pokusim se udělat platinu ale netěšim se na Beat Zico, v HD měl skoro neporazitelnej čas nevim jak tady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Tak se musím pochlubit... Vše na elite pass jsem dnes splnil... Už jsem hodil i flintu do žita, ale nakonec jsem se pokusil a vše dodělal... Bohužel MP jde hůře, protože hrozně dlouho čekám, než se do hry vůbec dostanu a pak je ještě k tomu možnost jít na jiný závod, takže se dostanu do grupy a nakonec ani nedělám závod, kt. potřebuju :/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2012 Tak dneska sem dal platinu, MP byl dlouhej ale v celku v pohodě. Nejhorší byl pefect lap s Piranha Prototype, to mi trvalo snad 50 kol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2012 Tak dneska sem dal platinu, MP byl dlouhej ale v celku v pohodě. Nejhorší byl pefect lap s Piranha Prototype, to mi trvalo snad 50 kol. mazec a gratulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Uvažuju, že to koupím, celkem mě to bavilo na PSP ale a trať která je v demu stojí celkem za prd a nebaví mě, je to tak se všemi nebo sou nějaké dokonce lepší než na PSP? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Jsou tam mnohem lepsi nektery, mega jumpy a tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.