tekken90 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Do tohoto topicu piště vaše otázky ohledně nové konzolky od Sony, aby bylo možno případně sepsat nejčastější dotazy, které se budou dát snadno najít ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pokemaster Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 Jenom displej, co jsem cetl, jinak je to normalni mobilovej hardware. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Platfus Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 Přemýšlím. PS Vita/3Ds/Notebook Nemůžu se rozhodnou, nejvíc je to asi mezi PS Vita a NTB. Vitu byc moc chtěl, ale zas většina her je snad i na PS3. Teda min. všechny lego hry a AC Liberation taky asi bude. Rayman Origins i Legends atp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 (upraveno) no záleží na tom za kolik chceš ntb koupit pac vita se pochybuje kolem 4k a aby sis zahrál na ntb tak bych si musel koupit min za 10k a ani na tom si moc dobře noví hry nezahraješ. na vitu stále hry budou přibývat toho bych se nebal pro mě je to dobra věcička občas si zahraju videa do toho jdou v HD takže se na to dá luxusně dívat :D na net si tam taky zajdeš vejde se krásně do kapsy a nemusíš sebou vláčet 6Kg ntb ;) Upraveno Říjen 7, 2013 uživatelem pítr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 S4m0s Odesláno Říjen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2013 Já osobně sem musel vitu poslat na reklamaci. Jednalo se o problém s horními tlačítky kontrétně s R tlačítkem. Začalo z ničeho nic zlobit a poté už neustále reagovalo jako stistknuté(NFS plyn, KZ přiblížená zbraň). Na internetu sem se dočetl že se to také někomu stalo ale myslím si že to je jen jeden z hromady. Ale na to bacha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patasus Odesláno Říjen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2013 Pravda, že se mě taky R nechová tak jako L, měl jsem problém hlavně v MGS, kdy to nechtělo mířit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Platfus Odesláno Říjen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2013 Takže kdyby byl problém u té OLED verze s R, měl bych počkat na Slim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 S4m0s Odesláno Říjen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2013 To je zas dost těžký.. Co sem koukal na recenze nebo spíš preview tak hodně lidí nadává na novej display že to bude bída. Je to rozhodnutí asi jen o tobě. Osobně nikoho kdo by měl vitu bohužel neznám takže nemůžu soudit jestli jsou ty problémy častějšího rázu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Říjen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2013 ještě technická, google nedávno spustil google play music u nás dá se tato přehrávat i na vitě, přehrávat se to dá v HTML5 což by měla vita podporovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 To je aplikace, ne? To na Vitu nestáhneš, pouze aplikace z PS storu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 právě že to není aplikace, normálně to beží jak youtube přes prohlížeč v HTML5 nebo flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 Tak sem dej nějakej link, já to vyzkouším na Vitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 asi mysli toto: https://play.google.com/store/music?hl=cs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 přesně, mám právě předplatné naplno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 Chce to po mně plnou registraci, takže to nevyzkouším, ale řekl bych, že tohle na Vitě nepojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 Nejede to, možná by šlo to streamovat z Music Manageru v PC přes DLNA do Vity, ale to je ti asi k ničemu co :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 (upraveno) škoda :( měl jsi deepe zaple HTML5 v nastaveni google play? :D Defaultně to přehrává pře flash Upraveno Říjen 9, 2013 uživatelem seth123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartokar Odesláno Říjen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2013 a když počkáš a bude ti to dělat u nové Vity??? Chapu že se každý bojí o vynaložené finance, ale toto je fakt na bednu.....a kolega mi říkal že se mu na "psp" pokazilo kolečko, nemám počkat na nové, jestli to není ěpatná serie????atd,atd, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Knabo Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Zdravím, mám poněkud hloupý dotaz...Chtěl bych si koupit PS Vitu s mega packem her v Rakousku, protože popravdě, víc rozumím německy než anglicky, ale chtěl bych se zeptat, až budu hrát nějaké hry online, např. LBP tak nebudu moct hrát s těmi, co mají nastavenou AJ? Nebo se prostě jazyk nastaví po prvním spuštění? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 volba jazyka na to nemá vliv, ty to uvidíš v němčině a ten druhý zase v tom jazyku co si zvolil on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Knabo Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 OK, díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Keles Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Aké veľké sú updaty fw? Má význam aktualizovať cez internet z mobilu??? Momentálne mám 1.81 alebo tak nejako a chcel by som najnovší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 to nemas pristup na wifi ? treba kfc nebo tak neco otazka par min a mas aktualni fw :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medvidek Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 zdary, co všechno vita kromě her dokáže? dá se v ní třeba použít textový editor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 jasně, a zvládá i excel, power point a jednoduchý databáze ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patasus Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 nevím no, je to "PlayStation" tak co by jiného měla umět? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tekken90
Do tohoto topicu piště vaše otázky ohledně nové konzolky od Sony, aby bylo možno případně sepsat nejčastější dotazy, které se budou dát snadno najít ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
26
24
20
20
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 8
25
bře 4
20
zář 10
18
srp 24
17
Top Posters For This Question
pilulkin 26 posts
aaischa 24 posts
valis1 20 posts
Dweightee888 20 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 8 2014
25 posts
bře 4 2015
20 posts
zář 10 2012
18 posts
srp 24 2012
17 posts
413 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.