tekken90 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Do tohoto topicu piště vaše otázky ohledně nové konzolky od Sony, aby bylo možno případně sepsat nejčastější dotazy, které se budou dát snadno najít ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 kromě her to přehrává hudbu, filmy, obrázky, internet (bez flash) a nainstalovat tam jdou jen aplikace z PS storu (youtube, skype, twitter, skype a foursquare) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Keles Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 chcel by som vedieť čo znamená chyba NP-8132-4. hádže mi túto chybu keď si chcem niečo kúpiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 Nabij si peněženku a kup si hru přes PC: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Keles Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 To som už skúšal ale nešlo mi to ani nabiť. Tuto chybu mi hádže pri kúpe aj pri dobití peňaženky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JIMA Odesláno Květen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2014 Zajímala by mě poruchovost vity. Jestli je vysoká, nebo bezproblemu? Nikde o tom žádne info nemůžu najít. Pokud s tím máte nějake zkušenosti tak prosím odpovězte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 S4m0s Odesláno Květen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2014 Problém se vyskytuje u L/R tlačítek. Bohužel mám stím své vlastní zkušenosti, tlačítko L přestalo fungovat a reagovalo jakoby bylo stále sepnuté. Vše vyřešila reklamace a výměna základní desky. Našel sem na internetu více případů že se toto vyskytlo a každý to řešil stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Květen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2014 me zatim jenom vrze :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Květen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2014 Mě taky vržou tlačítka X,O ... A to jsem první majitel a odehrál jsem maximálně 50 hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Červen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 me zatim jenom vrze :D Stačí na zadní straně jemně povolit šroubek, co je nejblíž tlačítka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wepopo Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 me vrzal trojuhelnik ale vada sama zmizela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 mně trošku vrže tlačíto L zatím to neřeším jinak škoda že není hack na vitu ,ty hry jsou podle mně předražené z PN je nechci mám raději krabicové verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 hry na vitu nejsou predrazene, jsou vsechny zdarma, kdyz ma psn+. To je genialni tah od sony, kdyz je neco zdarma,tak se moc lidi nepokousi system zlomit:) jinak odehrano desitky hodin a vse ok. Snazim se vzdy sekrabat ten bordel,co vznika pri poceni. Jak se to dostane dovnitr,tak to po case vrze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 Z PSN+ ty hry máš na měsic ne pokud si to neprodloužíš ? pokud jsem to dobře pochopil BTW PSP hry jsou taky omezene na měsic používani a pak nepujdou hrat nebo jak to je ?(Sorrec jestli to tu někde bylo jsem to nenašel ) pokud by ty hry zustaly funkčni nafurt tak by se o tom dalo uvažovat škoda že PSN+ je jen v ENG,kdyby bylo PSN+ v CZ bych se nezlobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 Z PSN+ ty hry máš na měsic ne pokud si to neprodloužíš ? pokud jsem to dobře pochopil BTW PSP hry jsou taky omezene na měsic používani a pak nepujdou hrat nebo jak to je ?(Sorrec jestli to tu někde bylo jsem to nenašel )pokud by ty hry zustaly funkčni nafurt tak by se o tom dalo uvažovat škoda že PSN+ je jen v ENG,kdyby bylo PSN+ v CZ bych se nezlobil Všechny hry, které získáš zdarma v rámci PS+, můžeš hrát pouze tehdy, pokud máš aktivní PS+, na platformě nezáleží. Tomu PSN+ v CZ nerozumím, co by jako mělo být v CZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 (upraveno) Všechny hry, které získáš zdarma v rámci PS+, můžeš hrát pouze tehdy, pokud máš aktivní PS+, na platformě nezáleží. Tomu PSN+ v CZ nerozumím, co by jako mělo být v CZ?třeba popis te hry jelikož ENG neovládamto si to PS+ mužou nechat to si raději koupim hru normálně v krabičce za přijatelnou cenu a ne z ps+ kde mi to vydrži měsíc a pak znova platit prachy netisknu Upraveno Červen 12, 2014 uživatelem Jack Sparrow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JIMA Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 No ps+ je na rok 1300 kč. To je rozhodně levnejší než si koupit hry samostatně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JIMA Odesláno Červen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2014 Teď mě tak napadlo. Jak je to s baterii? Dá se nechat vyměnit v nějakem autorizovaném servisu, nebo přímo v sony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Červen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2014 (upraveno) Ja si myslim ze ano ale tak budou si to uctovat / budes muset "reklamovat" // lol ty si hlupak ze hry sou levnejsi mimo PS+? :lol: Mas jich rocne 48 +- za 1300 :lol: mi rekni kde tohle koupis levneji :lol: tady nekdo propadl z ekonomiky :lol: Upraveno Červen 19, 2014 uživatelem Panther Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 House Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Zdravim premejslim o koupeni psv zajimalo by me kolik tak her se vejde na 8gb kartu...Kdyz uz v ty krabici je kupon na 5 her...Jestli se tam vejde jeste neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Hm, těžká otázka, dost záleží na tom, jaké hry to jsou. Ale tak obecně se dá říct, že se tam vejdou 2 x 4gb hry, 4 x 2gb hry atd.;) Tady si to můžeš proklikat a najít velikosti her, který tě zajímají: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/ps-vita/cid=STORE-MSF75508-PLATFORMPSVITA Jinak v těch bundlech bývají spíš psp hry, tak bacha na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 dobrá rada co píše kjuler je se podívat na ty velikosti...těch 4gb her moc není...ty hry co si měl v balíčku...nevím který druh ted máš ale to byly hry většinou pár MB... výhoda je pokud máš ps3 můžeš si hry nechat stáhlé v ní a do psv napřímo přetáhnout kdykoliv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 House Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 No koukal jsem ze bych koupil http://m.alza.cz/playstation-vita-pch-2000-wi-fi-black-8gb-pametova-karta-5-her-d2122173.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Tak Killzone a GoW jsou PSP hry, zbytek Vita hry. Moc místa ti tam asi nezůstane,ale tak spočítej si to sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Ja si myslim ze ano ale tak budou si to uctovat / budes muset "reklamovat"// lol ty si hlupak ze hry sou levnejsi mimo PS+? :lol: Mas jich rocne 48 +- za 1300 :lol: mi rekni kde tohle koupis levneji :lol: tady nekdo propadl z ekonomiky :lol: panther to sice jo... ale záleží kolik máš platforem... co z toho za hry už máš a třeba které chceš hrát....poslední tři měsíce alespoń za mě jsou tragédie, které bych si za prachy nekoupil téměř nic:) ono je to o pohledu....ale sám mám PS+ a rozhodně je to dobrá investice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 (upraveno) Poslední dobou z pluska těžej nejvíc majitelé Vity, protože kromě dvou Vita her je tam každý měsíc i nějaký cross buy titul z PS3 a PS4. Upraveno Září 8, 2014 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tekken90
Do tohoto topicu piště vaše otázky ohledně nové konzolky od Sony, aby bylo možno případně sepsat nejčastější dotazy, které se budou dát snadno najít ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
26
24
20
20
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 8
25
bře 4
20
zář 10
18
srp 24
17
Top Posters For This Question
pilulkin 26 posts
aaischa 24 posts
valis1 20 posts
Dweightee888 20 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 8 2014
25 posts
bře 4 2015
20 posts
zář 10 2012
18 posts
srp 24 2012
17 posts
413 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.