tekken90 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Do tohoto topicu piště vaše otázky ohledně nové konzolky od Sony, aby bylo možno případně sepsat nejčastější dotazy, které se budou dát snadno najít ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 no ja si na vitu nekoupil zadnou hru a pritom jich mam desitky, diky psn+ a free voucherum. A stejne nic nehraju,neni cas:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Jo ps+ je na vitu nutnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 ja jsem kdyztak koupil v elektro kamik 365 dni voucher a vyslo mne to na 1094 a zasilaji kody i na email Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Doufám, že se do konce roku vytasej na storu s nějakou akcí na roční předplatný, protože mi v lednu končí. V kombinaci s levným PSN kupónem by z toho mohla být pěkná úspora:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 tak maximalne 400 uspora :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 já to tento měsíc vychyhtal protože vím že mi skončil plus a koupil jsem na měsíc 3. září koupil srpnové hry...hned den na to jsem vzal nové a pokud vše půjde jak má a oni opravdu nahodí nové hry 1. října tak je ještě stačím stáhnout a to vše za měsíc :D uvidíme :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Pokud by to bylo jako posledně tuším za 950, tak mě to vyjde na necelých 800. Pokud bude akce rok+3 měsíce za plnou cenu, tak jsem na o něco nižší ceně, než co dal headhot za voucher. A to se vyplatí:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 no ja na slevu cekal vice jak rok a zadna neprisla,tak jsem zvolil tento zpusob. Myslim,ze jak uz je to u ps4 nutnost, ke slevam asi dochazet nebude. Max pres nejaky store s dotovanymi vouchery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 No necháme se překvapit, co přinese 12 deals of christmas. Každopádně bych vzal určitě na další rok do foroty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 já to tento měsíc vychyhtal protože vím že mi skončil plus a koupil jsem na měsíc 3. září koupil srpnové hry...hned den na to jsem vzal nové a pokud vše půjde jak má a oni opravdu nahodí nové hry 1. října tak je ještě stačím stáhnout a to vše za měsíc :D uvidíme :D To sice jo ale nezahrajes si je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 tak tady spis o to je vlastnit a az bude chut si je zahrat, koupi si plus a bude hrat. V lete toho casu je malo, zensky chteji chodit na prochazky a tak. Zima je na to idealni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 House Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Ještě jsem se chtěl zeptat jestli muzou PSP a Ps vita hrát hru na PSP multak spolu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 http://gaming.stackexchange.com/questions/104610/can-the-ps-vita-play-multiplayer-games-with-the-psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 House Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Parádní..tak to je pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patasus Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Chci se zeptat, když budu pracovat natrvalo v Kanadě - můžu si stahovat z EU PSNka koupené hry na vitu (ne kupovat nové)? Jde mi o to, že bych chtěl mít svůj EU účet na vitě, chodil by mi vůbec online nebo si musím pořídit přímo jiný účet? Díky 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Proč by to nemělo jít? O žádném omezení nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Pujde to pohoda jako tady muzes stahovat NA hry kdyz tedy mas NA PS+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Chci se zeptat, když budu pracovat natrvalo v Kanadě - můžu si stahovat z EU PSNka koupené hry na vitu (ne kupovat nové)? Jde mi o to, že bych chtěl mít svůj EU účet na vitě, chodil by mi vůbec online nebo si musím pořídit přímo jiný účet? Díky 8) ucet mas evropsky,takze ti to na vite ani jinak nepujde,pokud by sis nenahral novy. Jinak ohledne hrani online, te to taky bude hazet na eu servery,jen je problem,ze ty budes v Kanade,takze horsi ping. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 House Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Chtěl jsem se zeptat když je hra prodavana ve forme Voucheru je tam i voucher na network pass? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Chtěl jsem se zeptat když je hra prodavana ve forme Voucheru je tam i voucher na network pass? Pokud kupuješ hru na PS storu (tj. i pomocí voucheru), tak v tom máš automaticky zahrnutý i případný online pass. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 House Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Pokud kupuješ hru na PS storu (tj. i pomocí voucheru), tak v tom máš automaticky zahrnutý i případný online pass. http://www.herni-svet.cz/littlebigplanet-voucher-kod-ke-stazeni-psv takže i todle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Jasně. Prostě kód ke stažení plné hry se vším, co k ní patří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 nekdy ty voucher jsou press,takze maji dlc navic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 House Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Ještě jedna otázka když mám Ps Vitu a plusko tak se mě do seznamu her ukládaj i hry na ps3 a ps4 na plusku hned..nebo až od ty doby co koupim třeba ps4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Samo se ti nic neuloží, hry si musíš naházet do download listu. PS3 a PS4 hry si tam naházej přes PC: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/home/games, konzole vlastnit nemusíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tekken90
Do tohoto topicu piště vaše otázky ohledně nové konzolky od Sony, aby bylo možno případně sepsat nejčastější dotazy, které se budou dát snadno najít ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
26
24
20
20
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 8
25
bře 4
20
zář 10
18
srp 24
17
Top Posters For This Question
pilulkin 26 posts
aaischa 24 posts
valis1 20 posts
Dweightee888 20 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 8 2014
25 posts
bře 4 2015
20 posts
zář 10 2012
18 posts
srp 24 2012
17 posts
413 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.