tekken90 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Do tohoto topicu piště vaše otázky ohledně nové konzolky od Sony, aby bylo možno případně sepsat nejčastější dotazy, které se budou dát snadno najít ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wesick Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Ahoj,zobrazuje se nekomu obtiznost trofeji na PSV? v predesle aktualizaci jsem to mel,ted uz to nikde nevidim... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 me se tam zobrazuje vzacnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wesick Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 me se tam zobrazuje vzacnost Teda vzacnost,jak sem psal,nikde se me to uz nezobrazuje... Problem na me strane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 A díváš se na pravou záložku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wesick Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 A díváš se na pravou záložku? Ted uz ano,diky za Vas cas :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Uhřa Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 Čau. Budu kupovat PS Vitu a tak se chci zeptat na nějaké "drobnosti". Za prvé: je PS Vita rozdělena podle data výroby na modelové řady jako bylo PSP (1004, 2004, 3004), nebo je jen jedna verze? Nemyslím verzi s Wi-Fi a 3G sítí. Dále by mě zajímalo jestli někdo nenarazil, případně nesepsal nějakou vyčerpávající recenzi PSV. A v neposlední řadě jaké jsou podle Vás nejlepší hry a jaké hry se dají sehnat v českém jazyce. Je mi jasný, že se na tyhle věci už někdo, někde ptal, ale bohužel nejsem schopnej to tady celý pročítat z časových důvodů. Proto budu rád za každou kladnou odpověď. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 článek pro tebe co se týče her :) http://console-forum.net/tema/172057-top-games-na-vitu recenzí je tuna jen dej do google ps vita review, najdes toho tolik a vyčerpávajícího taky .. první verze s oled , trošku těžší ale mnohem hezčí obraz... nová s lcd displejem je lehčí, tenčí a trošku horší ač určo dostačující obraz, oled je určo lepší požitek.. al ezáleží na tobě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 U novy Vity je jeste cca hodina vydrze navic (osobne ale nemam problemy s vydrzi "Fatka" Ve standby ho mam treba tyden a o vikendu pak v klidu hraju :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Uhřa Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 ok díky moc. Jinak ten rozdíl těch displejů je tak znát jo? Osobně sem ještě někde četl že ta první verze neměla ten displej dotykovej. Co je na tom pravdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 To asi tezko. Nezahral by sis vetsinu her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 Všechny vity jsou dotykové. Edit : Nevšiml jsem si posledního příspěvku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Uhřa Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 máte někdo fotku, obrázek nebo odkaz jakej je rozdíl mezi těma displejema? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 dotykovy sou obe psv, dotykovy nebylo psp asi to nekde spletli.. pro me je to rozdil velikej je to jako barevnej kontrast na plazmovy tv vuci lcd... zkus oboje zkouknout nekde v obchode ci u nekoho a pak si vyber pro nekoho to muze bejt dulezity pro nekoho ne :) a dalsi plus je ze starsi ita z druhy ruky je levnejsi a uz i s kartou a nejakejma hrama ji koupis za to co tu novejsi samotnou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 ja bych treba rad presel kvuli hmotnosti. Ale ten display by mi asi vadil plus ty vydaje navic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Uhřa Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 to byla asi chyba autora článku. Jinak sem se díval že SONY u nás oficiálně už vitu ani neprodává, a podle mě v obchodech mají jen tu novější. Já sem se díval na nějaký fotky a jediný co sem byl schopnej rozpoznat tak to, že lcd displej byl o poznání světlejší, což by mi určitě vadilo. ta první verze už se asi nová koupit nedá že? Pro mě je rozhodující si určitě koupit novou Vitu, nechci ji po nikom i kdyby na ní hrál 2x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 Původní model už asi v našich obchodech neseženeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 v CZ už neni, ale neni problém to vzít třeba z německa a tak, ceny fajne, doprava taky, či třeba amazon.de, či někde z UK, proste v prámci EU aby si při dovozu neplatil clo, pripadne se občas někde oběvěj po netu na aukru a tak nový nerozbalený či jen rozbalený včetně folii a tak, nějaký nevhodný dárky, možná po vánocích eště něco .. :) prohledal bych hodne eshopy prez google jeslti nekde ste neco nemaj k doprodeji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 nebo to kup od nekoho vidim furt nekoho prodavat vitu jak na fb tak na bazosi atd. (Jaka skoda pritom je vita skvela) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Uhřa Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 Já si ji právě chci koupit úplně novou. Ještě se podívám co kde mají, ale asi nakonec koupím tu novou. A když sem neviděl obraz na té staré tak mě to asi nebude moc trápit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kafry Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 Ale bude :-p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 vem to z ciziny ci z de, ci nekde takhle blizko je to pak o uroven lepsi pozutek at nemas pocit ze paris na mobilu s dvema analkgama.. neni to ani ips takze fakt rozdil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Uhřa Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 Sakra. vy ste mi teda daly. :D Asi to fakt objednám z UK. Ale je pro mě záhadou jak může firma jako SONY vyrobit novej model něčeho stávajícího s horším displejem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 je to jednoduchy, kdo vitu chtel z narocnejsich a vsech hracu tak ji ma, ostatni si rikaj ze je draha a potrebuje pametovku ikdyz hrajes hry fyzicky krabicovy. tak pro ty je vita nova, levnejsi diky lcd displeji, diky tomu je i nizsi spotreba o malicko, a 1gb pameti pro savy.. cili kdo ji nema a vahal tak este treba dokoupi :) fsnousci uz ji maj od zacatku nebo proste i pozdejc ale koupili si ji.. ted to mozna pritahne par dalsich lidi :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 Víc lidí to nepřitáhne dokud nebude víc her, chtělo by to nějakou exkluzivní hru proč koupit vitu... Zatím je tam jenom od lauche Uncharted. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Uhřa Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 já sem Vitu chtěl hned jak vyšla, ale radši sem zainvestoval do poslední generace ps3, na oboje sem neměl. Ale teď si ji chci koupit, protože se pracovně stěhuju do UK a zatím nemám v plánu si tam vzít ps3. Trochu sem projížděl ebay a nový vity sem našel jen s lcd displejem. Tak fakt nevím. Kdybych se tak mohl přenést přes tu svou tvrdohlavost a spokojil bych se s "bazarovou", ale prostě vnitřní hlas mi říká že když koupím bazarovou že bude po nějakým grázlovi co se k ní nechoval hezky. takže se mě bude vypínat, nebude ukládat, nebo já nevím co. A já mám na tohle celkem smůlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tekken90
Do tohoto topicu piště vaše otázky ohledně nové konzolky od Sony, aby bylo možno případně sepsat nejčastější dotazy, které se budou dát snadno najít ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
26
24
20
20
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 8
25
bře 4
20
zář 10
18
srp 24
17
Top Posters For This Question
pilulkin 26 posts
aaischa 24 posts
valis1 20 posts
Dweightee888 20 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 8 2014
25 posts
bře 4 2015
20 posts
zář 10 2012
18 posts
srp 24 2012
17 posts
413 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.