tekken90 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Do tohoto topicu piště vaše otázky ohledně nové konzolky od Sony, aby bylo možno případně sepsat nejčastější dotazy, které se budou dát snadno najít ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kafry Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 Tak kup dvě bazarovky. Za cenu nové možná i tři. A to pak už nějak poskládáš. Navíc se objevují bazarovky ještě v záruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 já sem Vitu chtěl hned jak vyšla, ale radši sem zainvestoval do poslední generace ps3, na oboje sem neměl. Ale teď si ji chci koupit, protože se pracovně stěhuju do UK a zatím nemám v plánu si tam vzít ps3. Trochu sem projížděl ebay a nový vity sem našel jen s lcd displejem. Tak fakt nevím. Kdybych se tak mohl přenést přes tu svou tvrdohlavost a spokojil bych se s "bazarovou", ale prostě vnitřní hlas mi říká že když koupím bazarovou že bude po nějakým grázlovi co se k ní nechoval hezky. takže se mě bude vypínat, nebude ukládat, nebo já nevím co. A já mám na tohle celkem smůlu. u vity si das tovarni nastaveni a po starem majiteli nebudes vedet zhola nic. Pokud neni poskrabane a tak,tak neni co resit. stejne ji koupis a budes mit 2 tydny nadseni a pak ji budes mit v supliku jako 80% uzivatelu zde a pak ji prodas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 (upraveno) uz koupenim ztratis hodne na cene, kdybys bral novou takhle vemes starsi a ze jich je dost s 4gb kartou dvema trema hrama vypada jak nova a ma este ofiko zaruku :) casto i kolem 2tis.. takze se to fakt vyplati :) dobrejch velkjch her je na ni aspon 10... tak se nudit urco nejakou dobu nebudes a nemasli ps plus vem do konce mesice jesli se ti libi aktual nabidka her at mas o par her navic :) postuduj zde sak se umis urco obslouzit sam.. http://aukro.cz/herni-zarizeni-herni-konzole-100727?limit=180&order=p&string=ps+vita&bmatch=seng-v6-p-elektro_czech-0819 je tam par kousku co vypadaj total jak novy .. dobre se pouzivani da i soudit podle ty nalepky s cernym pismem ze spodni strany ve spodu.. ta se oloupe kdyz se vic pouziva... urco si vyberes :)) kdyz dohrajes a prodas pridany gamesy tak samotna konzole zkonci casto i pod 2000.. to je jak zadáčo Upraveno Listopad 26, 2014 uživatelem aaischa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wesick Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 Prisel me email od sony ze od dubna rusi na vite aplikaci youtube a maps... Nekdo nejake podrobnejsi info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 jo to uz je old, proste ti nebude fungovat aplikace youtube a mapy na konzoli, ikony ti zmizi a jeste ten near myslim. Nic zasadniho. stejne to ma kazdy na mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 toho nearu je škoda.. plesnivci .. dalši hřebíček do rakve vity.. chjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 Tady jde hlavně o princip. S takovýmhle přístupem může Sony Vitu už rovnou oficiálně zaříznout. Jinak když jsem Vitu ještě měl, tak tu YT aplikaci jsem používal hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 přesně.. Ačkový hry už na vitu vycházej minimálně, či spíš vůbec, mezi indie se porůznu najdou pěkný kousky, ale i tak by vitu mohhli trošku podržet.. člověk co je Playstation fan, tak mu to udela velkou radost a priste az bude vahat Xko nebo Psko ma dalsi duvod zustat u sony.. mohli by třeba i vypomoct s různejma predelavkama klasickejch starších her, dokážu si představit The Legend of Kyrandia a haldu dalších na vitě, s trofejema.. super kousky na cestu za dobrý ceny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wariorpolni Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Zdravím,chci se zeptat , přemýšlím nad koupí Vity. Co čtu , tak na to vychází už jen Indie hry a sem tam něco většího (jako např. Resident Evil revelations 2 teď má vyjít). Ale i tak , zajímá mě , jestli to má ještě cenu ? Dříve jsem na PSP strávil plno času , bylo tam plno super her. Přemýšlím jestli Vitu , nebo tablet/mobil (když nepočítám ostatní funkce mobilu , bavíme se jen o hrách).Krom toho má vyjít na vitu ten Playstation Now a příjde mi super si zahrát exkluzivky z PS3 nebo PS2 na vitě , žádné jsem ještě nehrál. Poraďte teda , zda je v současné době lepší Vita nebo tablet na hry ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 ber vitu jesli si ji nemel tak mas pul roku - rok fest co hrat.. napriklad PS2 God of war collection HD remaster Ratched and clank trilogy remaster Assassin LBP Duke 3D... Vita ma fest co nabidnout, mam i dobrej telefon s androidem, a nehraju protoze vetsina her je na dotykaci totalne blbe ovladatelna vita ma i trofeje - super vec ps now uz na ni je - aspn na us uctu .. tablet super na net, cteni kraviny, ale zadny super hry az na par vyjimek tam neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Už jen kvůli ovládání bych vzal handheld. Jako hrát na dotykovém displeji něco složitějšího, než Bejeweled, je pouze pro masochisty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Nezapominejte na JP tituly! Danganronpa,Freedom Wars,Persona4 (bude vychazet i 5ka tenhle rok) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 ochutnávka k navnadění.. https://www.youtube.com/watch?v=DnTekkvd180 a jesli mas ps+ tak tuna her free casto fakt dobry kousky, posledne kick and fennick... zabavny, pohodovy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wariorpolni Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Jojo,právě se mi líbí, že tam je plno HD remaků/Sony her které se můžou brát i jako plnohodnotné hry , mezitím co na tabletu jsem byl nadšený , když mělo být Max Payne a GTA SA , jenže s tím ovládáním to totálně usmrtilo , nedalo se to hrát... jinak se chci ještě zeptat, zda PS Now bude časem i na EU účty ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 je v plánu ač datum asi nikdo nezná, SCE announced that PS Now will arrive in Europe in 2015 pripadne kdybys mel doma ps3 tak remote play... a mas ps3 hry co mas taky ve vite.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Tak zrovna remote play s PS3 bych moc nevytahoval, protože to funguje asi u pěti her:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wariorpolni Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 No PS3 už právě nemám a vím že PS Now je celkem drahé (snad časem zlepší ty ceny) ale zahrát si pár her z PS 3 na vitě není špatné + každou chvíli tam přidávají nové a nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 kezby co je v ps plus pro ps3 bylo free i prez ps now Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 první bych si tu vitu osahal, než ji koupíš. Analogy+ celkové držení vity je katastrofa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 za me super hracka do ruky, a pro koho je tezka a ozeli oled (já určitě ne) tak si muze vzit tu novou osekanou odlehcenou verzi .. pripadne je na to grip s kerym se drzi dobre ( nepouzivam ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dRTIKOOL Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 za mně ohledně toho držení u mně vše ok.se synem hrajem na vite Minecraft a Duken Nuken nekdy i přes 2 hodiny a pohode.na rozdíl od 3ds tam chvili hraju MK7 a trnou ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patasus Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 přesně tak, analogy a držení vity není zrovna ideální, pspčko mi v tomhle vyhovovalo mnohem líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 komu do ruky nepadne, at google rychle popadne :) https://www.google.cz/search?q=ps+vita+grip&safe=off&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=UAz3VJ6iI4niatuqgdAK&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1302&bih=683 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patasus Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 To je hezký, ale cca před půl rokem jsem hledal ten lepší grip a nikde nenašel, na amazonu či ebay leda tak za nehorázný prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 na ebay sou ty obyc... za par korun - jenom plast, ale ty niko a tak uz sou drahy :/ ale maj i baterku u vnitr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tekken90
Do tohoto topicu piště vaše otázky ohledně nové konzolky od Sony, aby bylo možno případně sepsat nejčastější dotazy, které se budou dát snadno najít ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
26
24
20
20
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 8
25
bře 4
20
zář 10
18
srp 24
17
Top Posters For This Question
pilulkin 26 posts
aaischa 24 posts
valis1 20 posts
Dweightee888 20 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 8 2014
25 posts
bře 4 2015
20 posts
zář 10 2012
18 posts
srp 24 2012
17 posts
413 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.