xmod Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Otestoval jsem port Amiga emulátoru na RGH/JTAG xbox, možná následující návod jak to rozchodit přijde někomu k dobru 1) Stáhnout Amiga Emulátor a balík kickstartů (to jsou vlastně romky Amigy) třeba tady: http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/libxenon-homebrew-jtag-reset-glitch-content/9443-amiga360-1-0-download-p-uae-2-3-3-amiga-emulator-xbox-360-a.html 2) Rozbalit archív Amiga360-V1.0.rar 3) Do složky Kickstart nahrát nějaký kickstart z balíku Amiga Kickstarts.rar !Pozor, některé nefungují, protože jsou určeny na jiné verze Amigy, které zatím emulace nepodporuje.Já použil tento, s tím to běhá Kickstart v1.3 r34.5 (1987)(Commodore)(A500-A1000-A2000-CDTV)[!].7z Kickstart rozbalte, přejmenujte na kick.rom a nahrajte do složky Kickstart vybaleného emulátoru 4) Chce to něco na vyzkoušení - stačí vygooglovat amiga adf image (amiga disk file), to jsou image her - třeba tady: http://www.dream17.info/downloads.php?cat=1 5) Celý takto nachystaný emulátor nahrajte na RGH konzoli, třeba do složky Amiga, ale je to celkem jedno 6) Emulátor nastartujete spuštěním Amiga360.xex třeba z xexmenu, nebo z FSD filemanažeru (nespouštět verzi dev,ta je pro dev kit,na běžném RGH/Jtagu nepůjde) 7) Pokud je vše jak má být naběhne Amiga! 8 ) Zmáčknete LT na ovladači, dostanete se do menu emulátoru,vyberete Disks,potom konkrétní ADF disk a pak ho modrým X vložite jako do mechaniky. 9) Amigu vyresetujete stisknutím RB a vložený "disk" začne bootovat. + Bonus pro fanoušky - zapněte si v menu emulátoru v options drive click, vydává to pak autentické zvuky jako vydávala amiga, když z diskety četla :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Ja jsem vyzkousel...vsechno me to nacte, ale kdyz pridam hru (zkousel jsem mortal kombat a alien breed) tak to vydava ten zvuk "nacitani z diskety" ale nic se nedeje dal... edit: uz to slape :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Díky za to LT. To byl kámen úrazu. Skvěle funguje. Ale je tu problém! Není tu emulace klávesnice. Takže u většiny her nejde spustit Trainer. Nemáte nějaké řešení? Dá se spustit nějak klávesnice v tomto emulátoru? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gigi44 Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2013 Dobrý den, omlouvám se, že otravuji, ale touto cestou bych Vás rád poprosil o radu s emulátorem Amigy pro XBOX 360 s úpravou RGH. Postupoval jsem podle Vašeho návodu až do kroku č.8 - Zmáčknete LT na ovladači, dostanete se do menu emulátoru,vyberete Disks,potom konkrétní ADF disk a pak ho modrým X vložite jako do mechaniky. Zde mám problém s namapováním disků. Stáhnul jsem si ze stránek http://www.dream17.info/downloads.php?cat=1 hru Apidya (Disk Images). Teď ale nevím, zda-li hru mám rozbalit nebo nechat zabalenou (ZIP). Pokud hru rozbalím, jsou v ní dva soubory. Mám namapovat oba soubory nebo v případě, že soubor nebudu vůbec rozbalovat, budu mapovat přes X pouze jeden zazipovaný soubor? Dále nevím, zda-li pak mám před každou hrou Amigu vyresetovat stisknutím RB? Děkuji za případnou pomoc. Křetínský / Gigi44 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Listopad 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2013 Disky se vkládají jako ADF, takže zip nejdřív rozbalit.Hra má dva disky,takže vložit první a resetovat amigu pak případně později vložit druhý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.