xmod Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 29, 2012 Otestoval jsem port Amiga emulátoru na RGH/JTAG xbox, možná následující návod jak to rozchodit přijde někomu k dobru 1) Stáhnout Amiga Emulátor a balík kickstartů (to jsou vlastně romky Amigy) třeba tady: http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/libxenon-homebrew-jtag-reset-glitch-content/9443-amiga360-1-0-download-p-uae-2-3-3-amiga-emulator-xbox-360-a.html 2) Rozbalit archív Amiga360-V1.0.rar 3) Do složky Kickstart nahrát nějaký kickstart z balíku Amiga Kickstarts.rar !Pozor, některé nefungují, protože jsou určeny na jiné verze Amigy, které zatím emulace nepodporuje.Já použil tento, s tím to běhá Kickstart v1.3 r34.5 (1987)(Commodore)(A500-A1000-A2000-CDTV)[!].7z Kickstart rozbalte, přejmenujte na kick.rom a nahrajte do složky Kickstart vybaleného emulátoru 4) Chce to něco na vyzkoušení - stačí vygooglovat amiga adf image (amiga disk file), to jsou image her - třeba tady: http://www.dream17.info/downloads.php?cat=1 5) Celý takto nachystaný emulátor nahrajte na RGH konzoli, třeba do složky Amiga, ale je to celkem jedno 6) Emulátor nastartujete spuštěním Amiga360.xex třeba z xexmenu, nebo z FSD filemanažeru (nespouštět verzi dev,ta je pro dev kit,na běžném RGH/Jtagu nepůjde) 7) Pokud je vše jak má být naběhne Amiga! 8 ) Zmáčknete LT na ovladači, dostanete se do menu emulátoru,vyberete Disks,potom konkrétní ADF disk a pak ho modrým X vložite jako do mechaniky. 9) Amigu vyresetujete stisknutím RB a vložený "disk" začne bootovat. + Bonus pro fanoušky - zapněte si v menu emulátoru v options drive click, vydává to pak autentické zvuky jako vydávala amiga, když z diskety četla :-) Citovat
Romix Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2012 Ja jsem vyzkousel...vsechno me to nacte, ale kdyz pridam hru (zkousel jsem mortal kombat a alien breed) tak to vydava ten zvuk "nacitani z diskety" ale nic se nedeje dal... edit: uz to slape :) Citovat
BigDadyKane Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2012 Díky za to LT. To byl kámen úrazu. Skvěle funguje. Ale je tu problém! Není tu emulace klávesnice. Takže u většiny her nejde spustit Trainer. Nemáte nějaké řešení? Dá se spustit nějak klávesnice v tomto emulátoru? Děkuji. Citovat
Gigi44 Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2013 Dobrý den, omlouvám se, že otravuji, ale touto cestou bych Vás rád poprosil o radu s emulátorem Amigy pro XBOX 360 s úpravou RGH. Postupoval jsem podle Vašeho návodu až do kroku č.8 - Zmáčknete LT na ovladači, dostanete se do menu emulátoru,vyberete Disks,potom konkrétní ADF disk a pak ho modrým X vložite jako do mechaniky. Zde mám problém s namapováním disků. Stáhnul jsem si ze stránek http://www.dream17.info/downloads.php?cat=1 hru Apidya (Disk Images). Teď ale nevím, zda-li hru mám rozbalit nebo nechat zabalenou (ZIP). Pokud hru rozbalím, jsou v ní dva soubory. Mám namapovat oba soubory nebo v případě, že soubor nebudu vůbec rozbalovat, budu mapovat přes X pouze jeden zazipovaný soubor? Dále nevím, zda-li pak mám před každou hrou Amigu vyresetovat stisknutím RB? Děkuji za případnou pomoc. Křetínský / Gigi44 Citovat
xmod Odesláno Listopad 7, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2013 Disky se vkládají jako ADF, takže zip nejdřív rozbalit.Hra má dva disky,takže vložit první a resetovat amigu pak případně později vložit druhý Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.