Pennywise Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Resident Evil Operation Raccon City Datum vydání: 23. března (2012) Vydavatel: Capcom Co se o hře ví? Ve hře si zahrajeme za opačnou stranu barikády tzv. elitní U.S.S. Delta Team, který bude mít za úkol najít a "vyčistit" Raccoon City od všech "nepohodlných přeživších", kteří by se mohli jakkoliv postavit proti společnosti Umbrella a zahladit tak všechny důkazy, proti společnosti. Děj se bude zasazen v časové rovině mezi díly Resident Evil 2 a 3. Hru vyvíjí studio Slant Six, které mělo v minulosti na starosti SOCOM Confrontation. Kromě U.S.S. Delta Team si ve hře zahrajeme za americké speciální jednotky SPEC OPS, a dále v tzv. HERO MODE, si budeme moci zahrát za známé postavy jako Leon S. Kennedy, Claire Redfield, Chris Redfield, Jill Valentine, Carlos Oliveira, HUNK, Nicholai Zinoviev, Ada Wong, LONE WOLF. Každá frakce tedy SPEC OPS a Delta Team budou mít svou vlastní kampaň po šesti kapitolách, kdy si vyberete vždy 4 ze 6 postav, se kterými vyrazíte do boje. V hře se podíváme do známých míst jako: Raccoon Park, Raccoon City Police Department, Raccoon City Hall atd. Ze známých bossů se ve hře objeví: William Birkin, Nemesis, Tyrant Ve hře se konečně objeví míření za chůze! Hra nabídne několik MP modů. Videa: Resident Evil: Operation Raccoon City U.S.S. Characters trailer Resident Evil: Operation Raccoon City: Brutality trailer Resident Evil: Operation Raccoon City: Tripe Impact Trailer Resident Evil: Operation Raccoon City: Nemesis V xbox sekci je sice téma, ale má v názvu xbox 360, zde jsem tedy založil téma čistě pro ps3 hráče, kde se budou moct uživatelé popř. domlouvat na online multiplayer atd. Kdybyste někdo našel nějaké chyby v textu, pište pmky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Zdravím. Měl by někdo případně levně na prodej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Ve hře se konečně objeví míření za chůze! A já si myslel, že ta hra o tom vždycky byla...a doufám, že znova i bude! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rutas Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Nemá někdo patch pro TB?jestli teda existuje :/ byl bych moc vděčný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxYoshixx Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 Co jsem viděl jak hra vypadá a jaký je tam příběh a cena, tak jsem hned letěl na záchod blít ... Prostě Jedině RE1, RE2, RE3 jsou ty jediné pravé Residenty a RE4 s RE5 jsou jen akční střílečky ... kam se poděly staré dobré hororové akční adventury u kterých se musí přemýšlet ? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 Kéž by Capcom předělal Resident Evil Zero a Remake... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Když jsem četl recenze,tak mě to dost odradilo.Jinak na PS3 nám letos ještě vyjdou tři Residenti.Resident Evil HD Selection(The Umbrella Chronicles , The Darkside Chronicles) a Resident Evil 6.Zejména na RE 6 sem hodně zvědavej.Vývojáři slibují starou dobrou hororovou atmosféru,tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Operation Racoon City casem zkusim ale az klesne cena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Já asi taky,ale ted´k vůli negativním recenzím bych plnou cenu za to nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 No tak já myslím, že ten RE 6 taky nebude nějaká velká sláva. Už teď ho vidím pro fanoušky katastrofálně, ty doby už asi definitivně zmizely... Možná se mnou nebudete souhlasit, ale já bych uvítál, kdyby zase vyšel nějaký RE totožný s prvním nebo druhým dílem ve stejném grafickém kabátku. Shrnu to: horor, adventura, logika a retro. Právě tyto zákl. prvky postrádám, ono taky vydat takovou hru by bylo dnes určitě hodně riskatní a proto to asi nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxYoshixx Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 Moje řeč Bardug.. kde jsou ty doby, kdy jsi u akcnich hororovych her musel i premyslet a hra byla navic i zabavna se supr pribehem :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 Jsem Bargud ;) Ty doby už jsou asi bohužel nenávratně pryč - sem tam se takhle oběví nějaká indie hra (proto jsou pro mě lepší než nějaké AAA tituly...), no hororová zrovna ne, ale tak víš jak to myslím ne...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxYoshixx Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 šak jo, píšu kraviny, je mi dneska nejak divne :D sory ze jsem si spletl tvuj nick, má pamet uz neni ta co byvala :( (za to muzou ty chlastaci akce) ... vim jak to myslis.. me se treba RE4 a RE5 libilo, ale s tema RE1-3 to nemelo nic hratelne spolecneho a ty doby mi fakt chybi .. v tu dobu jeste bylo luxusni Parasite Eve a Dino Crissis ... kde jsou kua takovéto luxusni hry ???? Ted uz jsi jen vsude polonesmrtelny a jdes primocare primo za nosem .. takové hry jsou pro decka :D ja chci poradnou smazbu, kde aspon trosku potrapim hlavu .. pokud chci hrat nejake "výmas" hry tak si zahraju Painkillera XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baltazar Sinaser Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 musím se přidat pánové, přímo jsem hltal RE1-3 o Parasite Eve1-2 ani nemluvím, ikdyž tam byly rpg prvky. Na Dino Crisis si pamataji velmi dobře, měl jsem ji totiž v japonštině:D a taky super. Dnes už takový hry asi nevyjdou:cry:. Jak napsal Yoshi, přímočaré střílečky a žádné puzzle na namáhání mozku. Já se vrátil k Parasite Eve1, zrovna ji mám rozehranou a stále perfektní hratelnost a hlavně atmosféra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Zdravím. Tak jsem si hru pořídil. Hrál jsem jen chvilku. Chci se zeptat na dvě věci 1. Jaké předměty se mohou ve hře sbírat. Myslím tím ty, co se zobrazují na konci mise, jako jedna část ohodnocení a k čemu mi to je 2. Zda lze hru nainstalovat. Když jsem hledal na google. Tak nic how to install resident evil operation raccoon city ps3 v manuálu jsem také nic nenašel. to catchování z disku je otrava Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxYoshixx Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 na PS3 nejde nainstalovat hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.