Ultimate7th Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2012 No prej bratrstvo nebude hrát tak významnou roli jako ve dvou předchozích dílech, tak uvidíme. Jinak jsem rád, že se opustilo od Tower Defens, jelikož to byla slepá ulička, která mě nebavila a jen otravovala. Citovat
Frewwww Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2012 http://www.xzone.cz/assassins-creed-3-konzole.php3?fb_action_ids=477440692268675&fb_action_types=og.likes&fb_source=timeline_og&action_object_map=%7B%22477440692268675%22%3A10151133389001303%7D&action_type_map=%7B%22477440692268675%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=[] Citovat
Platfus Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2012 jj ta xzone edice je cool, ale štve mě, že xzone nemá k freedom bonus. ted mám předobjednávku od xzone a u playmana který má medvědí zub a je to levnější. neví někdo, jak zrušit tu objednávku od xzone? Citovat
headhot Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2012 jj ta xzone edice je cool, ale štve mě, že xzone nemá k freedom bonus. ted mám předobjednávku od xzone a u playmana který má medvědí zub a je to levnější. neví někdo, jak zrušit tu objednávku od xzone? treba zmacknout na svem uctu zrusit objednavku:D Navod for dummy: log in, orders,cancel my order [TABLE=class: seznam] [TR] [TH]Název hry [/TH] [TH] Objednáno [/TH] [TH] Datum vyzvednutí [/TH] [TH] Zrušit [/TH] [/TR] [/TABLE] Citovat
Frewwww Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2012 Objedavka neni zavazna nemusis si to vyzvednout, ale kdyz das storno objedavky bude to lepsi. Co budes delat s medvedim zubem ? :D To ja budu mít radsi flashku. Jsem zvedavej jak bude velka. :D Citovat
Frewwww Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2012 Objedavka neni zavazna nemusis si to vyzvednout, ale kdyz das storno objedavky bude to lepsi. Co budes delat s medvedim zubem ? :D To ja budu mít radsi flashku. Jsem zvedavej jak bude velka. :D Aha ty jsi sběratel. U mě se ani neohřeje a bude putovat dál. :D Citovat
DeSmond Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2012 Pockat, kdyz mam u xzonu predobjednanou freedom edici, tak se k tomu tyhle 4 bonusy nevztahujou? Citovat
Frewwww Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2012 Pockat, kdyz mam u xzonu predobjednanou freedom edici, tak se k tomu tyhle 4 bonusy nevztahujou? Tohle budeš mít freedom edici u xzone http://www.xzone.cz/download/ac3fc.jpg a u playmana je to o trosku levnější http://www.playman.cz/obchod/assassins-creed-iii-freedom-edition-x360.html Citovat
DeSmond Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2012 Ale ty bonusy jako usb a naramek snad v xzonu pridaj k jakykoliiv verzi AC3, ne? Citovat
Frewwww Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2012 Ale ty bonusy jako usb a naramek snad v xzonu pridaj k jakykoliiv verzi AC3, ne? Tak to se jich budes muset zeptat. :D Citovat
headhot Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2012 Ale ty bonusy jako usb a naramek snad v xzonu pridaj k jakykoliiv verzi AC3, ne? napsal jsem panu Schovancovi, pripadne ho muzem bombardovat na fb a tweeteru ci pracovnim emailu:D Citovat
Platfus Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2012 ten usb tomahawk atd... je jen u xzone edice, coz je en hra a to od x zone. ted schanim nekoho kdo mi proda bonusy a veci z join or die a asi napisu na xzone jestli nebudou ty bonusy i ke koupeni. ta objednavka je tedy zavazna jak kde, na playmanovi myslim ze ano Sent from my iPad 2 using Tapatalk HD Give me Assassin's Creed CEs!!!! Citovat
Frewwww Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2012 ten usb tomahawk atd... je jen u xzone edice, coz je en hra jsou k tomu české titulky Citovat
Platfus Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2012 jsou k tomu české titulky :D:D:D zase můj překlep na ipadu. chtěl jsem napsat jen hra :D Citovat
connor kennwey Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2012 4.8 má být nový gameplay v UK Citovat
headhot Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2012 headhot 2012-07-30 16:26:14 For Admin: Dobrý den, chci se zeptat jak to bude s bonsuy co mate pro predobjednavky na xzone verzi. Tyka se to xzone verze nebo i collector´s edici. Myslim,ze to bude zajimat vice lidi nez jenom mne. dekuji za odpoved. Tomáš Pavlata (ADMIN) 2012-07-31 08:27:51 Dobrý den, bude to jen pro Xzone verzi, proto je vedena zvlášť. Citovat
Platfus Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2012 jak jsem říkal, toto mě štve. bude někdo kupovat klasickou verzi? jen hru? pokud ano, mohl by koupit join or die a já bych pak od něj koupil krabičku a ty věci. stejně tak s xzone edicí Citovat
DeSmond Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2012 To mi je teda logika, k edici za 1400 pribalime hromadu blbosti a ti co nam daj 2,5k za FE dostanou velky prd, ale co ja to preziju, stejne to nic extra lakaveho neni, radsi budu mit sosku Connora :) Citovat
headhot Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2012 popravde za 2,5k kupuju sosku,a nasivky ci usb (doma se mi jich vali desitky) bychom asi uz nevyuzili. No uvidime co nakonec vsechno bude v te edici, kdyz si vzpomenu jak tomu bylou Risen 2: Collector´s edici,jak tam pribalili DLC kody, co tam nemeli byt. U cenegy nikdy nevis Citovat
Frewwww Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2012 To mi je teda logika, k edici za 1400 pribalime hromadu blbosti a ti co nam daj 2,5k za FE dostanou velky prd, ale co ja to preziju, stejne to nic extra lakaveho neni, radsi budu mit sosku Connora :) Bože vy jste fakt sberatelsky maniaci :D nic ve zlem kdyz vas to baví :D Citovat
connor kennwey Odesláno Srpen 26, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2012 Hele chci se zeptat,u te Xzone edice,ta postava "The red coat" tak ta je jen u Xzone edice speciálně,nebo je v multiplayeru když si koupím odněkud jinud AC:3 ? Citovat
DeSmond Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2012 Predstaveni Connora ;) http://www.zing.cz/novinky/13942/blizsi-seznameni-s-connorem-z-assassins-creed-3 Zaciname se mi celkem zamlouvat, ezi je ezio, ale verim ze s touhle postavou budu take spokojeny :) Jnak Jesper Kyd odvedl, alespon zatim se mi to tak zda z toho, co jsem mel moznost slyset, dobrou praci. Opet :) Citovat
Platfus Odesláno Říjen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2012 Přesně tak, super sound track. Jinak teď začínám přemýšlet ještě nad ubi edicí. :D jonak ten trailer pro USA museli předělat, protože v něm connor nezabíjel jen rudokabátníky ;) Odesláno z mého LG-P350 pomocí Tapatalk 2 Citovat
connor kennwey Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2012 Epic trailer,hlavně ten konec jak říkal "Ty které jsi chtěl tak zachránit se nakonec obrátili proti tobě,ale ty stále odoláváš , proč ? Protože nikdo jiný tak neučinil" Connor se mi začíná hodně líbit,je to tak trochu vraždící mašina,která poslouchá jen mentora,jinak už se nemůžu dočkat ! Jinak "Aphelion" a ostatní soundtracky z AC:3 složil Jesper Kyd ? Já slyšel že na 3 dílu dělal nějaký jiný týpek zvuky. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.